Berminat? Sila Isi Order Form Ini ^_^

Name:
Home/Office Address:
Poscode:
Email Address:
Phone Number:
Product Order:
Kod Baucer (Sekiranya ada) :
Pos ke: Semenanjung Malaysia
Sabah / Sarawak
Luar Negara
Tempoh Bayaran:
Pembayaran Melalui:

Sila pastikan Email anda TEPAT sebelum summit order.

Sila tunggu respon CNP dalam masa 24 jam selepas order.

Harap sangat dapat buat pembayaran seperti yang diorder.

Jutaan terima kasih  CNP ucapkan pada semua yang menyokong selama ini.

 


This HTML form was created by Freedback.

Rabu, 31 Disember 2014

ORDER BARANG ATAU SEBARANG PERTANYAAN

Assalamualaikum,



Cnp terima banyak sangat pertanyaan 
untuk order barang.

Ok untuk mudahkan anda order barang, cnp buka order melalui whatsapp.

Kepada sesiapa nak order barang atau sebarang pertanyaan boleh whatsapp cnp di 

012-2281492 
(WHATSAPP ONLY )

Isnin, 14 April 2014

KISAH BULAN JANUARI

Assalamualaikum,

Tak tahu nak update apa minggu ini. Sorry entry Bali esok publish.. Sebenarnya minggu lepas semua entry autopublish sebab kita kena pergi Kursus Biro Tatanegara hahahaha.

Tetiba Nampak gambar ni dalam folder, so upload ajelah dari blog terbiar kosong kan ^___^

 
Menyesal tak pergi rumah Cik Adeng kalau tak mesti dapat makan Soto. Hahaha.. Ini gambar sebelum sepupu En Fendi, Adam balik semula ke UK. Datang Malaysia sebab nak lari dari Winter, ada hal kerja di sini dan melawat nenek di Selayang.
 
Bye..... ZZZzzzzzZZZZzzZzZZZzz
 
 
 

Jumaat, 11 April 2014

BERANGAN AJE

Assalamualaikum,

Dapat gambar ni di Instagram ada orang tag tak silap.. Pinkkkkkk ok !!! tapi dekat sini mana ak cari katil color macam ni hah??? Sweet giler kan..

Mampu berangan ajelah hahahaha...


Khamis, 10 April 2014

BAU KEDAI !!

Assalamualaikum,

Ini kasut bau kedai di Bali ooooo. Jenama Reebok harga di Malaysia RM200.00 tapi di Bali hanya 200,000rp = Rm60.00 sahaja hehehe. Kebetulan ada jualan cuci gudang katanya ^_^



Dah selamat di rasmikan Jumaat minggu lepas untuk main badminton hehehe...

Sekian...



Rabu, 9 April 2014

SIAPA TAHU SILA EMAIL KITA

Assalamualaikum,

Mana nak cari beg macam girl ni bawa? Ini pun snap masa tunggu flight nak ke Bali bulan Mac baru ni hehehe ingatkan nak Tanya tapi tak sempat pun nak panggil huhuhu... Cantik kan color pink dia siap ada tarikh lagi tau.. unik kot..


Siapa tahu sila email kita yer... ^______^

 
Copyright © DiaRy OnLiNeKu... |Designed by Whitey Mommy