Berminat? Sila Isi Order Form Ini ^_^

Name:
Home/Office Address:
Poscode:
Email Address:
Phone Number:
Product Order:
Kod Baucer (Sekiranya ada) :
Pos ke: Semenanjung Malaysia
Sabah / Sarawak
Luar Negara
Tempoh Bayaran:
Pembayaran Melalui:

Sila pastikan Email anda TEPAT sebelum summit order.

Sila tunggu respon CNP dalam masa 24 jam selepas order.

Harap sangat dapat buat pembayaran seperti yang diorder.

Jutaan terima kasih  CNP ucapkan pada semua yang menyokong selama ini.

 


This HTML form was created by Freedback.

Rabu, 31 Disember 2014

ORDER BARANG ATAU SEBARANG PERTANYAAN

Assalamualaikum,



Cnp terima banyak sangat pertanyaan 
untuk order barang.

Ok untuk mudahkan anda order barang, cnp buka order melalui whatsapp.

Kepada sesiapa nak order barang atau sebarang pertanyaan boleh whatsapp cnp di 

012-2281492 
(WHATSAPP ONLY )

Khamis, 24 Julai 2014

KULIT MULUS DI PAGI AIDILFITRI DENGAN SAFI BALQIS Perfect 10

Assalamualaikum,

Minggu terakhir untuk persiapan hari raya betul kan? mesti tengah rancak pergi shopping sana sini termasuk Jalan Tar ! hahaha itu akuuuu.

Shopping itu ini memang wajibbbbbb tapi yang penting shopping untuk penjagaan wajah turut penting ok, siapa yang nak wajah kusam di pagi Aidilfitri iye dok.

Oklah sebenarnya aku telah mencuba Produk SAFI BALQIS Perfect 10  selama sebulan dan selama sebulan ini jugak aku stop dengan segala tok nenek jenama lain sebab nak tengok keberhasilannya. Alhamdulillah akhirnya aku dapat keputusan yang sangat-sangat memuaskan hati malahan harga produk SAFI BALQIS Perfect 10 ini sangat-sangat berpatutan.
 


Jom kita tengok macam mana SAFI BALQIS Perfect 10 ini menjalankan tugasnya :

Pencerahan kulit yang efektif bukan sekadar pada lapisan luar malah meliputi lapisan dalam kulit wajah.

Sistem White Trilogy diuji secara saintifik untuk mencerah menerusi 3 lapisan kulit* untuk hasil pencerahan yang sempurna dan selamat dalam**

  • 3 Minit                  - Bertindak pada lapisan luar kulit untuk memulakan proses   pencerahan secara semula jadi

  • 3 Hari                    - Mula mengurangkan pembentukan melanin pada lapisan dalam kulit
  • 3 Minggu              - Kulit menjadi cerah sempurna hasil pencerahan jauh ke dalam lapisan kulit

BAGAIMANA TINDAKANNYA?

 SAFI BALQIS White Trilogy bertindak mencerah wajah secara menyeluruh menerusi 3 lapisan epidermis kulit dengan 3 bahan utama:

Arbutin
Arbutin berkesan merangsang sel-sel kulit, memulihkannya agar tidak kelihatan kusam dan tidak bermaya seterusnya memastikan proses pencerahan berlaku dengan sempurna.

Nano BioWhite
Partikel nano bertindak meresap jauh ke dalam lapisan kulit untuk menghalang pembentukan melanin punca tompok hitam dan kulit kusam.

Ekstrak Kiwi
Kiwi bertindak sebagai antioksida dan mengelupas kulit dengan lembut untuk menghasilkan sel-sel kulit baharu. Kandungan semula jadi pada Kiwi yang kaya dengan Vitamin C (2 kali lebih tinggi daripada lemon) membantu memastikan proses pencerahan berlaku secara lembut dan selamat.

Hasilnya: Kulit menjadi halus, mulus dan cerah sempurna.
* Pada lapisan epidermis.
** Dengan penggunaan berterusan bersama rangkaian produk SAFI BALQIS White Trilogy.

Sekarang, inilah rutin CNP hehehe. Percayalah lepas menggunakan produk SAFI BALQIS Perfect 10 kulit wajah menjadi lebih segar, lembut dan mulus. Macam tak percaya aje produk yang " harga mampu milik " setanding produk antarabangsa.

Sekarang ini adik ipar CNP iaitu Dila, adik CNP Afifa dan Bibik CNP sendiri telah pakai produk ini kesnya tengok keberhasilan di wajah CNP hahaha.








So apa tunggu lagi cepat-cepat dapatkan produk SAFI BALQIS Perfect 10 di Watson atau kedai-kedai yang berhampiran.


Untuk maklumat lajut korang boleh follow Website Safi

Khidmat pesanan SAFI BALQIS Perfect 10 dibawakan oleh Cik Nurul Pinky.


Khamis, 17 Julai 2014

AKTIVITI MINGGU LEPAS

Assalamualaikum,

Maaf lama dah tak update.. Bulan puasa yang super busy.. Oh nak bagitahu last pos barang adalah minngu ini ye 21 Julai 2014 sebab lepas tu pihak kami tak terima sebarang order untuk pengeposan sebelum raya ye harap maklum.

Minggu lepas barulah mood raya muncul itupun setelah dengar lagu raya berkumandang. I kan deman teruk so untuk hilangkan demam ajak en suami bawa pergi shopping terapi kataku hahaha. Iye en suami turutkan dan bawa saya ke Klcc tempat yang betul-betul hampir dengan rumah.

Sebab tahun ni tema biruuuuu, so semua benda aku nak cari biruuuu. Puas aku usha sana sini kasut dan handbag biru tapiiiii nan ado yang memikat selera demamku. Nasib tak grab handbag ini sebab en suami cakap kalau tak jumpa yang berkenan dihati baru leh grab beg ni so aku redha dalam pasraghhhhhh.

Untuk mama dan mama mertua aku dah setle awal-awal lagi shopping untuk diaorang sebelum raya lagi. Tahun ini tiada handbag baru untuk mereka berdua hahaha. Untuk papa insyaAllah minggu ni baru misi pencarian berlangsung. Untuk Afifa dan nadia aku bagi duit aje suruh mereka berdua pergi beli sendiri cumaaaa si bongsu tu aje aku bawa dia pergi Miss Lilyshop di wangsa Melawati dan Jaya Jusco suruh dia pilih apa dia nak pakai. Ambik ko sedozen dia dah siap cuba terus letak atas kaunter sambil tunjuk " kakak saya bayar " amboii ko dik. Tak apalah adik bongsu katanyaaa. Tidak lupa juga untuk bibik kesayangan kami adik-beradik tetap aku bawa juga untuk dia pilih baju yang berkenan. Bibik aku ni dah ibarat ibu ke 2 kami dah.



Itulah rutin setiap kali raya bagi seorang kakak. Untuk aku dan suami ??? En suami macam biasa sempoi aje tapi sekali shopping ambik kooooooo 7 helai tshirt dia sapu tahun lepas. Tahun ni harap dia insaf hahahaha.

Aku ?? Insaffff bila masuk Coach hilang insaf tuuu hahaha. Tapi tak beli kat sini pun just order dengan member nun di New York. hahahaha. Nasib tak shopping handbag kat Klcc en suami cakap. Alahai Ulangtahun perkahwinan dengan birthday en suami selang beberapa hari je dalam bulan 7 ni tapiiiiii hadiah langsung aku tak beli lagi hahaha. En suami aje yang dah beli untuk isteri dia ni hahaha. bertabahlah wahai hati en suami.

Yahooooo cincin tunang yang selama 5 tahun duk peram dalam almari dah boleh pakai balik Alhamdulillah. Kurus ke?? bluwerkkkk.

 


 
 Ini cerita ahad lepas, tunaikan permintaan adik bongsu yang selama ini nak sangat jumpa dengan emma maembong. Reward sebab rajin pergi tuisyen so aku berpakat dengan 2 orang adik iparku merangkap admin emma maembong jugaklah. Terkejut giler adik aku ni bila emma maembong depan mata dia. siap peluk kaw-kaw lagi dengan emma. Nak tengok ucapan khas emma untuk dia?? followlah instagram budak kecik ni ye.

Ini ajelah karangan untuk minggu ni. saya penat yang amat minggu ini sampai rasa lepas sahur nak tindur sampaiiiiiiiiiii tengahari hahaha.


Oklah byeeee.



Khamis, 10 Julai 2014

BERBUKA PUASA

Assalamualaikum,

Berbuka puasa di Hilton kali ni tapi bolehlah lauk pauknya dari tak ada hehehe.. Ohh dynasty oh Grand Millinium rindu buffet Ramadhan diaorang yang meletup-letup tuuuuu.. hahahaha

Aku datang pun atas jemputan Jabatan Perdana Menteri, so kemarilah kita ke Hilton hotel yer..



Aku demam sebenarnya waktu ini tapi gagah jugak hadir sebab kad jemputan semua ditangan aku. Hari ini suara macam Ella kesnya teguk air batu semalam hahahaha.. Sahur tadi adik aku si Nadia dah bising-bising suruh makan ubat so telan jugaklah ubat demam, selsema, antibiotik dan last sekali makan air krim vanila untuk sejukkan tonsil tekak.. dannnn lepas tu terus booommm tidur balik hahahaha... En suami dari malam sampai ke pagi tak tidur demi bola. Nasib aku bukan kaki bola oooo.

Ok byeeee ...



Rabu, 9 Julai 2014

ADIK PUNYA KERJA

Assalamualaikum,

Hari ni tekak dah mula sakit, badan pun dah start panas oooo Ya Allah janganlah bagi aku demam huhu...

Hari ni berbuka puasa di luar sebab ada event dengan Jabatan Perdana Menteri so gagahkan jugaklah diri ni nak pergi sebab semua kad jemputan kat tangan aku.

Oklah ni nak tunjuk kreatif adik bongsuku bila dapat iphone aku habis dia selongkar sampai siap boleh letak gambar muka aku dekat no password hp.. hahaha.


Byeee Selamat Berpuasa yer...


 
Copyright © DiaRy OnLiNeKu... |Designed by Whitey Mommy