Berminat? Sila Isi Order Form Ini ^_^

Name:
Home/Office Address:
Poscode:
Email Address:
Phone Number:
Product Order:
Kod Baucer (Sekiranya ada) :
Pos ke: Semenanjung Malaysia
Sabah / Sarawak
Luar Negara
Tempoh Bayaran:
Pembayaran Melalui:

Sila pastikan Email anda TEPAT sebelum summit order.

Sila tunggu respon CNP dalam masa 24 jam selepas order.

Harap sangat dapat buat pembayaran seperti yang diorder.

Jutaan terima kasih  CNP ucapkan pada semua yang menyokong selama ini.

 


This HTML form was created by Freedback.

Rabu, 31 Disember 2014

ORDER BARANG ATAU SEBARANG PERTANYAAN

Assalamualaikum,



Cnp terima banyak sangat pertanyaan 
untuk order barang.

Ok untuk mudahkan anda order barang, cnp buka order melalui whatsapp.

Kepada sesiapa nak order barang atau sebarang pertanyaan boleh whatsapp cnp di 

012-2281492 
(WHATSAPP ONLY )

Khamis, 2 Oktober 2014

TUDUNG RAYA HAJI HARGA RUNTUH !!!

Assalamualaikum,

Hujung minggu ini Raya Haji kan.... so Inidiarinurul.com buat sale HARGA RUNTUH untuk anda semua mulai hari ini 30/9/2014 hingga 2/10/2014 sahaja supaya sempat pos dan korang semua dapat melaram di pagi Raya Aidiladha..

* KOS POS LAJU RM5.00 SAHAJA (SEMENANJUNG) 
 
Setiap pembelian akan dapat FREE LipTint Homemade
dari Inidiarinurul.com
 
Semua tudung yang dijual oleh pihak kami menutup bahagian dada. Harap maklum
 
 
SHAWL SULAM
 
Normal : RM45.00
 
Promosi : RM25.00 sahaja !!!


Contoh macam CNP gayakan...
 
 
Dari kiri Color :
 
1. Mint
2. Belacan ( seperti CNP pakai )
3. Hijau lumut
 
 
SHAWL 2 TONE
 
Normal : RM35.00
 
Promosi : RM20.00 sahaja !!!

 
contoh seperti CNP gayakan
 

Dari Kiri color :
 
1. Coklat
2. Oren (seperti CNP pakai )
3. Gold
4. Kuning Pink
5. Biru Pink
6. Hijau lumut turquoise
 
 
 
BAWAL SATIN
 
Normal : RM30.00
 
Promosi : RM20.00 sahaja !!!


 
Contoh seperti Cnp pakai
 

Dari kiri color :
 
1. Kuning
2. Coklat lembut
3. Maroon
4. Peach
5. Gold
6. Pink
7. Biru turquoise
8. Coklat Grey
9. Hijau Mint
 


SHAWL 2 TONE
 
Normal : RM25.00
 
Promosi : RM15.00 sahaja !!!
 
 
 
Contoh seperti Cnp gayakan

 
Dari kiri color :
 
1. Biru
2. Pink
3. Biru Jalur Pink
4. Color Block
 
 
SHAWL CHIFFON
 
Normal : RM35.00
 
Promosi : RM18.00 sahaja !!!
 
 
 
Contoh seperti yang Cnp gayakan
 
 
Dari kiri Color :
 
1. Purple lembut
2. Oren
3. Kuning
4. Hijau lumut
5. Belacan
6. Maroon
 

SHAWL SATIN
 
Normal : RM35.00
 
Promosi : RM20.00 sahaja !!!


Contoh seperti Cnp gayakan


Dari atas Color :

1. Coklat
2. Purple lembut
3. Baby Pink
4. Grey


Order sila Whatsapp CNP laju-laju yer !!!

012-2281492


 

RIADAH HUJUNG MINGGU

Assalamualaikum,

Hujung minggu kami lepas ini akan bertukar rentak !! Tiada lagi alarm jam 11am untuk bangunkan kami dari tidur selepas solat subuh. Hujung minggu hari rehat kakitangan. Boleh baring atas katil sudah memadai bagi aku untuk balas dendam dari hari Isnin hingga Jumaat jam 6.15am sudah celik mata huhu.

NOW ambik ko huruf besar semuanya.. selepas subuh tiada lagi mimpi-mimpi nan indah sambungan sebelum bangun subuh. Terus bersiap kayuh basikal koooooo. Basikal En F adalah hadiah birthday dari keluarga kedua belah pihak, manakala aku dan Dila sendiri bayarlahhhh opppsss bukan aku bayar tapi En F HAHAHA.

Minggu lepas punya angkaralah masa tengah dating dengan BFF di Pavillion ( ok ini entry seterusnya kita up ok ) En F call bagitahu nak beli basikal so aku ok aje. Petang dia ambik aku dekat Putra terus ke kedai basikal. Disini En F bagi aku berdikari selepas 3 tahun tidak lagi menggunakan Putra hahahahaha. Agak terkial-kial sebentar tapi haruslah rilexxxxx.

Agak sedih basikal color pink untuk aku tiada tapi untuk dila adaaaaa..... aku redha dan pasrahhhh je bak kata lisa surihani hahaha. Oren telah memukau mataku lantas "amoi saya ambik yang ini " habis kisah basikal terima kasih sudi baca karangan saya. Comfirm Upsr lulus cemerlang ^_______^



Dari Keramat - Prince Court Hospital - Klcc - Ambank Jalan Ampang - Jalan Gurney - Keramat . Alhamdulillah 15km untuk cabaran hari pertama. Biar sikit-sikit dulu sebab kami budak baru nak belajar hehehe. Kang kejang otot siapa nak tolong T_______T

Oklah nak pam tayar basikal dulu.....


Rabu, 1 Oktober 2014

HOLIDAY BALI DALAM MINGGUAN MALAYSIA

Assalamualaikum,

Kak Nisa (pancaindera) thanks you !!!! hahahaha... Dapat email minggu lepas dari Kak Nisa, yang artikal Bali akan keluar hari ahad. Alhamdulillah.

Kisah percutian aku dan adik-adik ipar di Bali. Seronok dan sangat-sangat best !!! Macam aku dilahirkan dalam keluarga 5 beradik, so mana-mana pergi memang meriah dari kecik. Kecoh tak payah cakaplah. Mungkin sebab itu sampailah sekarang aku bila bercuti suka ramai-ramai sebab aku suka dengan suasana macam itu. Lain orang lain perangainya iye tak.

Tapiiiiii cuti berdua dengan En suami memang wajib jugaklah. tak kisah dekat mana sekali pun janji berdua... ada je hujung minggu kita lari kejap pergi tidur kat hotel. KAHKAH.

Oklah byeee...



Nak tahu kisah di Bali ?? click dekat sidebar belah kanan ini  tajuk Holiday.  ------ >




Khamis, 25 September 2014

HIGH BEAM HIGHLIGHTKAN WAJAH - STOK DAH MASUK

UPDATE 25/9/2014

Stok Highbeam baru sampai. Kepada yang berminat sila whatsapp 012-2281492 untuk order. Minta maaf ye stok sangat limited disebabkan permintaan yang tinggi terhadap produk ini. So cepat-cepat whatsapp saya yer. Sila ambil maklum bahawa stok akan di bungkus selepas pembayaran diterima. Terima kasih

1 botol RM25.00
5 botol RM100.00
( TIDAK TERMASUK KOS PENGEPOSAN )
 
 
*****************************************************************

Assalamualaikum,

Dalam tahun ini kegilaan terhadap Korea menjadi-jadi !! itu belum cerita lagi pasal drama Korea bersepah ok, korang cakap aje Drama atau movie apa semua aku dah ada keh..keh.. yang tengah main dekat One Hd tu pun dah ada jugak hehehe.

Salah seorang pelakon wanita Korea yang terkini aku minat ialah Park shin hye hehehe. Kesnya sebab dia sebelum ini Duta Etude House kan pulak tu comel dan sweet aje minah ni. Bila aku dah mula minat seseorang aku akan intai dari atas hingga bawah apa dia apakai semua pastu mulalah nak follow gituuuu ^___^  Now aku dah tahu rahsia artis korea wajah Nampak bersinar selepas makeup hehehe. Aku dah cuba tapi belum kesempatan ambik gambar. Nanti I publish ok.


Nak tahu ke apa rahsia artis Korea???? Jom kita usha hehehe
 
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v


Inilah rahsianya hehehe... Cnp dan Mira sepupu Cnp pun dah cuba hehehe. Lepas ni bocorlah rahsia kami berdua sebab selama ni orang Tanya kitaorang berdua hanya senyum sahaja hahahaha. Dah dapat hasil barulah boleh review kat korang pulak hehehehe.


Adik sepupu Cnp hehehe.

 
Ini gambar aku snap pagi tadi sebelum keluar pergi kerja hahaha. Lipstik hari ni saje pakai color nude Pink ok. sekarang sejak jatuh cinta dengan Korea kan habis semua benda nak ala-ala Korea termasuklah gaya makeup aku hehehe.
 
Jom tengok cara pemakaian High Beam Benefit ini.
 
 
 
 
 


 
 
Nampak ketarakan wajah kita lagi Nampak macam bersinar aje dan Nampak ala-ala basah gitu tak adalah Nampak kering ajekan. Tapi serius wehh sejak aku pakai high beam ni wajah tak derlah kering macam dulu, sebaliknya basah-basah lembab tau yahoo I suka youuu.


 

High beam RM25.00
Beli 5 pcs Rm100.00
 
 
Nak tahu lebih lanjut pasal BENEFIT SEXY LITTLE STOWAWAYS ? CLICK SINI
 
Set 10pcs Benefit Sexy Littte Stowaways
Beli 5 pcs Free 1 PCS
RM50.00
 
 
(Promosi dari 28 Mei 2014 hingga 30 Mei 2014 sahaja )


Untuk minggu ini sahaja setiap pembelian akan dapat SALAH SATU DARIPADA FREE GIFT seperti berikut :

- mascara
- glitters eyeshadow
- eyemask
- kryolan color hijau (mini)
- kryolan color oren (mini)



So apa tunggu lagi cepat-cepat Whatsapp CNP untuk order ok !


* Gambar kredit from Google.

 
Copyright © DiaRy OnLiNeKu... |Designed by Whitey Mommy