Berminat? Sila Isi Order Form Ini ^_^

Name:
Home/Office Address:
Poscode:
Email Address:
Phone Number:
Product Order:
Kod Baucer (Sekiranya ada) :
Pos ke: Semenanjung Malaysia
Sabah / Sarawak
Luar Negara
Tempoh Bayaran:
Pembayaran Melalui:

Sila pastikan Email anda TEPAT sebelum summit order.

Sila tunggu respon CNP dalam masa 24 jam selepas order.

Harap sangat dapat buat pembayaran seperti yang diorder.

Jutaan terima kasih  CNP ucapkan pada semua yang menyokong selama ini.

 


This HTML form was created by Freedback.

Rabu, 31 Disember 2014

ORDER BARANG ATAU SEBARANG PERTANYAAN

Assalamualaikum,


* Setiap barang yang telah dibeli tidak boleh ditukar dengan barang lain atau sebaliknya. Harap Maklum
 
Cnp terima banyak sangat pertanyaan 
untuk order barang.
 
Ok untuk mudahkan anda order barang, cnp buka order melalui whatsapp.
 
Kepada sesiapa nak order barang atau sebarang pertanyaan boleh whatsapp cnp di 

012-2281492 
(WHATSAPP ONLY )

Jumaat, 31 Oktober 2014

HIGH BEAM HIGHLIGHTKAN WAJAH - STOK DAH MASUK

UPDATE 13/10/2014

Stok Highbeam baru sampai. Kepada yang berminat sila whatsapp 012-2281492 untuk order. Minta maaf ye stok sangat limited disebabkan permintaan yang tinggi terhadap produk ini. So cepat-cepat whatsapp saya yer. Sila ambil maklum bahawa stok akan di bungkus selepas pembayaran diterima. Terima kasih

1 botol RM25.00
( TIDAK TERMASUK KOS PENGEPOSAN )
 
 
*****************************************************************

Assalamualaikum,

Dalam tahun ini kegilaan terhadap Korea menjadi-jadi !! itu belum cerita lagi pasal drama Korea bersepah ok, korang cakap aje Drama atau movie apa semua aku dah ada keh..keh.. yang tengah main dekat One Hd tu pun dah ada jugak hehehe.

Salah seorang pelakon wanita Korea yang terkini aku minat ialah Park shin hye hehehe. Kesnya sebab dia sebelum ini Duta Etude House kan pulak tu comel dan sweet aje minah ni. Bila aku dah mula minat seseorang aku akan intai dari atas hingga bawah apa dia apakai semua pastu mulalah nak follow gituuuu ^___^  Now aku dah tahu rahsia artis korea wajah Nampak bersinar selepas makeup hehehe. Aku dah cuba tapi belum kesempatan ambik gambar. Nanti I publish ok.


Nak tahu ke apa rahsia artis Korea???? Jom kita usha hehehe
 
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v


Inilah rahsianya hehehe... Cnp dan Mira sepupu Cnp pun dah cuba hehehe. Lepas ni bocorlah rahsia kami berdua sebab selama ni orang Tanya kitaorang berdua hanya senyum sahaja hahahaha. Dah dapat hasil barulah boleh review kat korang pulak hehehehe.


Adik sepupu Cnp hehehe.

 
Ini gambar aku snap pagi tadi sebelum keluar pergi kerja hahaha. Lipstik hari ni saje pakai color nude Pink ok. sekarang sejak jatuh cinta dengan Korea kan habis semua benda nak ala-ala Korea termasuklah gaya makeup aku hehehe.
 
Jom tengok cara pemakaian High Beam Benefit ini.
 
 
 
 
 


 
 
Nampak ketarakan wajah kita lagi Nampak macam bersinar aje dan Nampak ala-ala basah gitu tak adalah Nampak kering ajekan. Tapi serius wehh sejak aku pakai high beam ni wajah tak derlah kering macam dulu, sebaliknya basah-basah lembab tau yahoo I suka youuu.


 

High beam RM25.00
 
 
Nak tahu lebih lanjut pasal BENEFIT SEXY LITTLE STOWAWAYS ? CLICK SINI
 
Set 10pcs Benefit Sexy Littte Stowaways
Beli 5 pcs Free 1 PCS
RM50.00
 
 
(Promosi dari 28 Mei 2014 hingga 30 Mei 2014 sahaja )



So apa tunggu lagi cepat-cepat Whatsapp CNP untuk order ok !


* Gambar kredit from Google.

Rabu, 15 Oktober 2014

RAYA QURBAN 2014

Assalamualaikum,

Raya Qurban dah lepas ok tahu lambat upload.... T______T

Hari Jumaat 3 Okt 2014 dah cabut balik Besut lepas kerja. Kali ini angkut semua mak mertua dan adik ipar balik sana sekali. Diaorang dah biasa dengan kampung aku.

Dila kalau Nampak nasi dangang MasyaAllah dia tambah sampai 4 kali. Janji buatan keluarga aku hahahaha. Tak apa Dilla sekali sekala ko bantai cukup-cukup hehehe.

 
Lepas Terowong Genting ambik koooo sapu jem roti banyak-banyak alahai ..


Projek papa dan En F buat lemang. Ok tahun depan boleh cuba lagi.. Boleh makan tapi kena jarakkan lagi buluh dengan api tuuuuuu. hahahaha. Buluh lemang bawa dari KL.


2 orang budak ni dikecualikan dari buat kerja rumah / dapur sebab study nak exam. Sorang PT3 dan sorang SPM. Good Luck yer.


Bab siang daging atau segala mak nenek serah aje dekat En F, sekejap aje dia selesaikan...

 
Daging Bakar dalam proses.. sedap ooo. Dah bakar potong sikit cicah sos perghhhh.

 
Bakar ooo bakar. Nasib ada rangka katil yang tak guna dah bawah rumah atok.. Apa lagi angkat buat pemanggang boleh ubahlah hahaha.


2 orang ni muncul lepas daging bakar siap.. lepas makan chow masuk rumah. siap main order aje lagi.. Aku malas nak layan En F lah yang selalu jadi mangsa hahaha.


Aktiviti setiap petang pergi kebun atok di Mok Sare. Aduyaiiii tengok pada buah yang juntai-juntai buat hati teruja giler. Aku macam biasalah petik dan terus makan.. Fresh dari pokok katanya hahaha... Mama mertua aku siap jerit-jerit kegembiraan lagi tuuu hahahaha. Ini bibik atok aku yang panjat. Dasyat ooo.


Minggu depan nak balik Besut lagi tengok atok ..... ^__________________________^


Selasa, 14 Oktober 2014

KIDZANIA

Assalamualaikum,

Cuti sekolah bulan September baru ni sempat luangkan masa dekat adik bongsuku Masturina Nazurah. Permintaan nak ke Kidzania aku tunaikan. Memang bagus untuk budak-budak sekolah supaya mereka tahu apa yang mereka minati untuk dialam pekerjaan nanti.

Aku beli online siap-siap kes malah nak beratur panjang beli tiket masuk. Kalau rezeki terpijak boleh beli separuh harga dalam groupon. Harga tiket seorang Rm60.00 dan dewasa Rm35.00 seorang. Macam biasa adik aku akan bawa kawan baik dia waktu kecik iaitu Haiqal. Diaorang ni mana-mana pergi memang bersama walaupun holiday luar Malaysia. Nama pun jiran muhibah kan hahahaha.



Adik bongsuku bersama kawan baik dia Haiqal @ jiran depan rumah. Memang berkawan sejak kecil lagi. Mana pergi mesti berdua ni kena bawa.
 


Inilah cita-cita utama dia. Sanggup tu belajar dan skor giler-giler subjek berkenaan dengan pilot hahaha.


Dalam Kidzania memang cantik dan suasana yang best sangat-sangat. Aku ni pun teruja lebih kot bila masuk sini apatah lagi budak-budak kan. Oh kat sini hingga umur 17 tahun boleh join Kidzania.

 

Dah penat dari Jam 10am hingga 3pm dalam Kidzania, budak-budak ni ajak makan Jooney Rocket so layankan ajelah. Macam ni lah kot bila ada anak nanti hehehe. Ikut aje janji bahagia.
 

 



Aku gembira sebab mereka berdua ni gembira. Adakalanya aku terlebih manjakan adik aku ni tapi bila result exam turun aku akan rampas segala mak nenek yang aku bagi sehinggalah result exam dia naik kembali. Macam tahun ni PSP kena rampas sehinggalah habis ezam PT3. Inilah amanah dari mama dan papa yang diberikan kepada aku so aku kena pegang amanah tersebut. Bila kita tahu kita ada keluarga kita kena sentiasa berhubung bertanya khabar dan hulurkan apa yang patut supaya adik-adik gembira. Ingatlah keluarga sangat penting dan mereka tidak akan membuang anda sesekali KECUALI anda sendiri yang menghindari dari keluarga anda. Kalau siapa terasa munasabah diri balik naaa.

.................. Semoga Berjaya dalam Exam PT3 adikku sayang ^____^



Isnin, 13 Oktober 2014

FACEMIST SALE NOW !!

Assalamualaikum,

Pertama kali selepas raya saya update..Sorry sangat-sangat sebab kesihatan tidak begitu baik sebelum ini dan insyaAllah moga dapat pulih seperti sediakala aaminnn.

Oklah kali ni CNP kuarkan lagi stok FACEMIST KISS BEAUTY ! Stok sebelum raya hari tu licin macam pisang goreng panas dalam beberapa hari saje. Stok ni ada ditangan CNP sekarang so siapa yang buat payment hari ini barang akan dipos terus esoknya..

Sebelum ini Facemist berharga RM39.99, NOW RM20.00 sahaja..Promosi lepas raya ni hehehe..

Korang nak tahu apa kelebihan Facemist ni?? Yeayyy yang bestnya facemist kali ini Halal, mengandungi vitamin E dan bahannya dari green tea..Baunya fuhhh wangi bila di spray pada muka anda setiap pagi. Best oooo sebab CNP sendiri dah cuba dengan pelbagai facemist dan inilah yang terbest  ! Percayalah..

Kegunaan facemist ini ialah sebelum dan selepas makeup untuk memberi kesegaran pada kulit wajah dan anda juga boleh spray tak kala wajah anda terasa lesu.



Bahagian depan


Bahagian belakang


Cara-cara pemakaiannya dalam 2 bahasa iaitu English dan Arab


Yeayyy inilah Facemist yang telah memikat hati CNP...Inilah juga rahsia kulit wajah kelihatan sentiasa bermaya atau lembab-lembab basah gitu..Bila terasa wajah kita letih hanya spray sahaja, insyaAllah kesegaran itu akan muncul selepas spray aaminn..


NORMAL : RM39.99
NOW RM20.00


Berminat WHATSAPP :
012-2281492
Sebarang pertanyaan sila email ke cnp_ciknurulpinky@yahoo.com


 

 
Copyright © DiaRy OnLiNeKu... |Designed by Whitey Mommy