Berminat? Sila Isi Order Form Ini ^_^

Name:
Home/Office Address:
Poscode:
Email Address:
Phone Number:
Product Order:
Kod Baucer (Sekiranya ada) :
Pos ke: Semenanjung Malaysia
Sabah / Sarawak
Luar Negara
Tempoh Bayaran:
Pembayaran Melalui:

Sila pastikan Email anda TEPAT sebelum summit order.

Sila tunggu respon CNP dalam masa 24 jam selepas order.

Harap sangat dapat buat pembayaran seperti yang diorder.

Jutaan terima kasih  CNP ucapkan pada semua yang menyokong selama ini.

 


This HTML form was created by Freedback.

Rabu, 31 Disember 2014

ORDER BARANG ATAU SEBARANG PERTANYAAN

Assalamualaikum,


* Setiap barang yang telah dibeli tidak boleh ditukar dengan barang lain atau sebaliknya. Harap Maklum
 
Cnp terima banyak sangat pertanyaan 
untuk order barang.
 
Ok untuk mudahkan anda order barang, cnp buka order melalui whatsapp.
 
Kepada sesiapa nak order barang atau sebarang pertanyaan boleh whatsapp cnp di 

012-2281492 
(WHATSAPP ONLY )

Sabtu, 1 November 2014

DETOX BOTTLE CITRUS ZINGER

Assalamualaikum,

Siapa yang dekat sini selalu diet, bersenam dan sentiasa amalkan detox ??? Hah ada perkhabaran baik untuk korang semua. ^________ ^

Alhamdulillah akhirnya stok detox bottle telah sampai berdozen-dozen ditangan kami. Macam aku dah awal-awal lagi ambik color PINK ! hahaha.

Bottle ini didatangkan dengan 3 warna yang cantik gojes iaitu Hijau, Oren dan Pink. Sesuai untuk kegunaan harian untuk detox atau santai. Yang bestnya boleh tukar-tukar perisa air dengan dengan buahan semula jadi.

Semalam update di Instagram @Inidiarinurul dengan Harga Promosi RM40.00 (tidak termasuk pos laju ) . Minggu ini sahaja kami bagi lagi harga Promosi yang terbaru iaitu


RM35.00
( Kos pos laju tidak termasuk )
 
 
Harga Normal
RM60.00
( tidak termasuk pos laju )
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Berminat boleh Whatsapp

012-2281492

 
Gambar dari Pak Google
 
 
 

Jumaat, 31 Oktober 2014

TAHNIAH AFIFA

Assalamualaikum,

Agak lewat untuk ucapkan Tahniah adikku Nurafifa tapi nak wish dan upload jugak hehehe...

Alhamdulillah dapat jugak Diplomanya walaupun masa kecik seorang yang malas yang amat pegang buku tapiiii result dia tak teruk.. rupanya dia sangat fokus dalam kelas..


Tahniah Ifa jadi anak yang dapat membanggakan Pa dan Ma !!!!

Love youuuu...



HIGH BEAM HIGHLIGHTKAN WAJAH - STOK DAH MASUK

UPDATE 13/10/2014

Stok Highbeam baru sampai. Kepada yang berminat sila whatsapp 012-2281492 untuk order. Minta maaf ye stok sangat limited disebabkan permintaan yang tinggi terhadap produk ini. So cepat-cepat whatsapp saya yer. Sila ambil maklum bahawa stok akan di bungkus selepas pembayaran diterima. Terima kasih

1 botol RM25.00
( TIDAK TERMASUK KOS PENGEPOSAN )
 
 
*****************************************************************

Assalamualaikum,

Dalam tahun ini kegilaan terhadap Korea menjadi-jadi !! itu belum cerita lagi pasal drama Korea bersepah ok, korang cakap aje Drama atau movie apa semua aku dah ada keh..keh.. yang tengah main dekat One Hd tu pun dah ada jugak hehehe.

Salah seorang pelakon wanita Korea yang terkini aku minat ialah Park shin hye hehehe. Kesnya sebab dia sebelum ini Duta Etude House kan pulak tu comel dan sweet aje minah ni. Bila aku dah mula minat seseorang aku akan intai dari atas hingga bawah apa dia apakai semua pastu mulalah nak follow gituuuu ^___^  Now aku dah tahu rahsia artis korea wajah Nampak bersinar selepas makeup hehehe. Aku dah cuba tapi belum kesempatan ambik gambar. Nanti I publish ok.


Nak tahu ke apa rahsia artis Korea???? Jom kita usha hehehe
 
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v


Inilah rahsianya hehehe... Cnp dan Mira sepupu Cnp pun dah cuba hehehe. Lepas ni bocorlah rahsia kami berdua sebab selama ni orang Tanya kitaorang berdua hanya senyum sahaja hahahaha. Dah dapat hasil barulah boleh review kat korang pulak hehehehe.


Adik sepupu Cnp hehehe.

 
Ini gambar aku snap pagi tadi sebelum keluar pergi kerja hahaha. Lipstik hari ni saje pakai color nude Pink ok. sekarang sejak jatuh cinta dengan Korea kan habis semua benda nak ala-ala Korea termasuklah gaya makeup aku hehehe.
 
Jom tengok cara pemakaian High Beam Benefit ini.
 
 
 
 
 


 
 
Nampak ketarakan wajah kita lagi Nampak macam bersinar aje dan Nampak ala-ala basah gitu tak adalah Nampak kering ajekan. Tapi serius wehh sejak aku pakai high beam ni wajah tak derlah kering macam dulu, sebaliknya basah-basah lembab tau yahoo I suka youuu.


 

High beam RM25.00
 
 
Nak tahu lebih lanjut pasal BENEFIT SEXY LITTLE STOWAWAYS ? CLICK SINI
 
Set 10pcs Benefit Sexy Littte Stowaways
Beli 5 pcs Free 1 PCS
RM50.00
 
 
(Promosi dari 28 Mei 2014 hingga 30 Mei 2014 sahaja )



So apa tunggu lagi cepat-cepat Whatsapp CNP untuk order ok !


* Gambar kredit from Google.

Rabu, 29 Oktober 2014

LUAHAN HATI DI PAGI HARI

Assalamualaikum,

Dah lama sebenarnya niat dihati nak tutup sekejap blog tercinta ini. Bukan untuk selamanya tapi untuk " audit " kembali gambar-gambar yang tidak bersesuaian di pamerkan untuk masa sekarang.

Seorang manusia pasti akan menerima perubahan cuma antara lambat atau cepat. Untuk melakukan perubahan ke arah kebaikan selalu memakan masa yang agak lama contohnya mesti ada dalam fikiran " kalau aku berubah mesti ramai kata aku poyo ? "  Inilah perkataan yang selalu aku dengar dari orang sekeliling yang takut pada perubahan. Tapi kalau perubahan ke arah yang kurang elok terlalu pantas perubahannya dikatakan mengikuti peredaran zaman. Apa pun semuanya terletak pada hati seseorang.

Pesanan terakhir dari seseorang yang aku sayangi telah banyak membuka pintu hati ini. Mungkin inilah hidayahNya. aaminn. Perubahan tanpa keterpaksaan adalah ikhlas dari hati.

Luahan hati secara tetiba di pagi hari sambil pakai spek hitam kes mata sakit T__T
 
Copyright © DiaRy OnLiNeKu... |Designed by Whitey Mommy