Berminat? Sila Isi Order Form Ini ^_^

Name:
Home/Office Address:
Poscode:
Email Address:
Phone Number:
Product Order:
Kod Baucer (Sekiranya ada) :
Pos ke: Semenanjung Malaysia
Sabah / Sarawak
Luar Negara
Tempoh Bayaran:
Pembayaran Melalui:

Sila pastikan Email anda TEPAT sebelum summit order.

Sila tunggu respon CNP dalam masa 24 jam selepas order.

Harap sangat dapat buat pembayaran seperti yang diorder.

Jutaan terima kasih  CNP ucapkan pada semua yang menyokong selama ini.

 


This HTML form was created by Freedback.

Isnin, 22 Mac 2010

SUPRISE FROM MY LOVE??

Kalau diikutkan besdayku sudah seminggu yang lepas berlalu TAPI oleh kerana neneku sakit di Terengganu,terpaksalah My love menemani papa dan mamaku pulang kekampung...dan sambutan birthdayku terpaksa ditunda demi nenek tersayang...Ohh yer,bukan aku sengaje tak join mereka pulang ke kampung tapi aku ditugaskan untuk menjaga dan menghantar adikku Si Nadia ke hostelnya wakaka...



Perkara yang tidak dijangka,telah membuatkan aku terharu ialah My love telah menghadiah sesuatu yang memang sudah lama ku idamkan selama ini..seingat akulah,aku tidak penah pun memberitahu My loveku tentang niatku untuk membeli benda ini namun naluri suami yang sentiasa memerhati sang isteri membuatkan aku betul-betul terkejut dengan hadiah birthdayku tahun ini...

Cepatlah nurul apa hadiahnya nak tengok ni...wokey-wokey sabar yerkk...sila scrol ke bawah


*

*

*

*

*

*

*

*

*

*
V

JENG-JENG-JENG




TEMPAT BARANG MEKUP KU HEHE..

FUHH TAK SABAR NAK MASUKKAN ISI-ISINYA..

BESAR BETUL KOTAK NI..ADA CAN BELI MEKUP LAGI...

JAM GUESS WARNA COKLAT FROM MY MAMA & GUESS HITAM FROM MY LOVE

Thanks ma sebab belikan jam yang kak yu minat...i love youuu so muchhh...Tahun ni aku dapat 2 utas jam tangan tau HAHA..yang satu lagi tu aku pow My loveku HAHAHA...

Kiranya lepas ni kalau ada orang call untuk mekup,tak derlah susah-payah macam sebelum ni..yelah nak angkut semua barang masuk dalam beg HEHE..sekarang tak susah lagi sebab dah ada beg khasnya..Seronoknya!!!!!

TO MY LOVE..THANKS YOU VERY MUCH I LOVE YOU SO MUCHHHHH

Oklah sampai disini saja untuk hari ini..mood memblog telah dimusnah oleh seorang makluk huh..bencinya!!!!

Chaw dulu..Assalamualaikum....

4 Orang Sayangkan Cik Nurul

wow....bestnya ada beg makeup... hehehehe...bagus tul hubby nurul ni..mmg peka.... jam tu pun lawa!!!! akak minat yg sebelah kanan tu... cunnnnn......

Isnin, 22 Mac, 2010

wah syok2.....mmg ade can beli makeup byk2 lagi tu nurul...tuk penuhkan box tu heheheeheheh....

jam tu pun cantik..suke akak tgk.....pandai mama awak pilih....

Isnin, 22 Mac, 2010

bestnye dapat!! nak gak!

Isnin, 22 Mac, 2010

wah pandai tol hubby nurul belikan hadiah. sungguh memahami niat suci murni si isteri yang suka bermake up.. heheheh apa lagi, boleh la borong barang make up..

jam nurul tu pun lawa2.. untung mama nurul belikan hadiah jugak..

Isnin, 29 Mac, 2010

Catat Ulasan

♥♥ CONTENGLAH KOMEN ANDA DISINI ♥♥

 
Copyright © DiaRy OnLiNeKu... |Designed by Whitey Mommy