Berminat? Sila Isi Order Form Ini ^_^

Name:
Home/Office Address:
Poscode:
Email Address:
Phone Number:
Product Order:
Kod Baucer (Sekiranya ada) :
Pos ke: Semenanjung Malaysia
Sabah / Sarawak
Luar Negara
Tempoh Bayaran:
Pembayaran Melalui:

Sila pastikan Email anda TEPAT sebelum summit order.

Sila tunggu respon CNP dalam masa 24 jam selepas order.

Harap sangat dapat buat pembayaran seperti yang diorder.

Jutaan terima kasih  CNP ucapkan pada semua yang menyokong selama ini.

 


This HTML form was created by Freedback.

Selasa, 2 November 2010

PETUA UNTUK HILANGKAN PARUT DAN GEBUKAN KULIT MUKA

Fuuyooooo kalau bab petua kulit muka laju aje search hehehe..


Eh petua ni aku jumpa masa baca buku majalah Wanita and then aku pun mencubanya.Korang tak nampak ke kegebuan kulit muka ku ini?? hah nampak badan ku yang tembam aje ke?? aishhhh nyampah mak tau ahakkkk!


Dulu waktu zaman belajar di Sek Men, kulit muka aku ni sangat sensitif pantang duduk bertenggek lama bawah matahari siaplah naik jerawat bagai dahlah tu merah pulak macam badut aje dihidung dan pipi. Aku dah cuba produk mahal dan murah semuanya separuh jalan. Last-last ikut petua aje alhamdulillah kulit mukaku sampai sekarang masih sihat dan tidak lagi melalui episod keradangan kulit.


Selalunya hujung minggu, aku selalu ambik perahan jus lemon dan sapu diseluruh muka sehingga kering..best ko buat macam tu rasa nyaman dan tegang aje kulit mukaku hikhikhik..Sebelum ni aku pakailah 1 set penjagaan muka jenama Antarabangsa, makan ratus jugaklah harganya siap nak meleleh aje aku tengok duit yang keluar nak membayornya tapi makin teruk adalah muka ni. Sekarang aku pakai jenama murah je tak sampai RM100 pun 1 setnya..alhamdulillah barang halal memang cukup indah.


Oklah meh sini rapat-rapat tapi jangan pegang-pegang tau hahaha, Nurul nak ajar cara bagaimana wat masker limau purut untuk muka nampak gebu ;) cepat salin yer.. T__________T

1) Ambil putih telur ( putih aje kuning campak masuk kuali goreng pun sodap )


2) Potong limau purut dalam 2 biji dan perah hingga ketitisan akhir ok


3) Gaulkan sebati putih telur dengan air perahan limau purut tadi


4) Sila sapu ke atas muka anda semua, kiranya buat macam mask lah yer..sekiranya terasa pedih biarkan aje sebab itu adalah proses pengecutan bekas jerawat tersebut..selalulah amalkan yer...dah gebu bagitahu i hehehehe


byeeeeeeeee luv you ;)


 

16 Orang Sayangkan Cik Nurul

Boleh juga amalkan Paramaria Plus, Evening Primrose, atau pun pegaga yang boleh hilangkan parut dan gebukan kulit. Nak lagi best sapu je gamat kat muka tu.

Selasa, 02 November, 2010

[...] cerita semula yer..mari sini semua meh..meh..kita kiss pipi gebu dulu hehehe..almaklumlah dah bagi petua untuk pipi gebukan! perghhh belagak sehhh [...]

Rabu, 03 November, 2010

Hah... Boleh hilang ke jerawat?..
Nak try lah..
Apa pon,saya dah follow:)

Isnin, 31 Januari, 2011
Tanpa Nama

b'kesan kerw nk sgt2 jdy cm kulit akk .

Jumaat, 11 November, 2011

eringin nk kulit gbu...:P
meninggalkan jeja d cni! :)

Khamis, 05 Januari, 2012
wanie

awk nk tya lau limau nipis leh gak ker?

Khamis, 15 Mac, 2012
Tanpa Nama

awk nak tya lau guna limau purut bleh gak ker?

Khamis, 15 Mac, 2012

kalau xde limau purut.........limau lain boleh ke

Ahad, 15 Julai, 2012

kalau xde limau purut.......limau nipis boleh ke

Ahad, 15 Julai, 2012

nak tunggu sampai berape jam ke minit ke keesokan hari nye ? ke terus rinse off lepas beberape saat pakai mask tu ? mengasheehhhhh

Selasa, 14 Ogos, 2012
Tanpa Nama

Setiap hari ke kena buat bagi kulit gebu ni?

Jumaat, 08 Februari, 2013

Kalau guna limau nipis boleh tak??~kak

Isnin, 20 Mei, 2013

Salam semua,

boleh je kalau nak gunakan limau kasturi@ limau nipis tapi paling afdalnya better guna lemon sebab khasiatnya lagi banyak sikit hehehe. dan haruslah minum air sekurang2nya sehari 3 liter tau..

Khamis, 23 Mei, 2013

saya nak tanya , telur biasa atau kne guna telur kampung ?

Khamis, 13 Jun, 2013

Kalau guna limau nipis bole x?

Jumaat, 23 Ogos, 2013

Perkongsian yang sangat menarik admin. Menurut kajian dan respon dari pengguna vitamin E, mereka mengatakan bekas parut jerawat serta parut luka hilang dan meninggalkan kulit yang bersih dan cantik selepas mengambil vita E secara oral dan menjadikannya sebagai masker. Ada yang mengambilnya secara konsisten, untuk 3-4 bulan, bukan sahaja parut hilang, malahan jerawat pun dah tak timbul lagi. Saya ada kongsi testimoni mereka di sini, http://bit.ly/1f7OeYq

Sabtu, 22 Mac, 2014

Catat Ulasan

♥♥ CONTENGLAH KOMEN ANDA DISINI ♥♥

 
Copyright © DiaRy OnLiNeKu... |Designed by Whitey Mommy