Rabu, 23 Februari 2011

PADANG - MANINJAU - BUKIT TINGGI INDONESIA

Salam 1Malaysia !

Kekangan waktu, banyak benda nak Nurul uruskan dalam masa terdekat so untuk tidak menghampakan korang semua yang sudi menunggu entry di blog ini, Nurul mengeluarkan entry secara random dulu ya..selepas ini automatik di privatekan dan siapa yang dah berikan kepada nurul emailnya inshaAllah selepas entry sudah dipublish nurul akan emailkan password kepada anda yang disayangi hehehe..



mama mertua, Nadia, Dila & Fazly


Gunung Singgalang, kabus gilaaa dan sejuk erghhhh


Akhirnya apa yang aku idamkan termakbul...sate mak syukur aku ngap sekali 10 cucuk perghhhh sangat sedap!!


Close up sikit.. adushhhh mengidam lagi ni hehehe



Pemandangan Maninjau yang sanagt cantik..



Lawakan pemandangannya..pepagi je bangun dalam keadaan kesejukkan sebab air mandi macam air batu kooo..


Pertamina iaitu stesen minyak Indonesia hehehe warna merah youuu kalau warna pink mesti comel je kan hahaha.

Ok itu saje yang sempat nurul update..tunggulah ye inshaAllah nurul akan update sepenuhnya sebelum percutian yang seterusnya hehehe.

6 Orang Sayangkan Cik Nurul

wah best...best.....terliur tgk sate tu...akak kalo nak pekena sate padang tu kat pasar mlm bangi ade...perghh mmg sedap..sebijik laa mcm ko mkn tu...sampai beratur2 nak beli.....

Rabu, 23 Februari, 2011

cpt update tau cik nurul yg comel..hehehehe
bln dpn nk g bukit tinggi gak nihh

Rabu, 23 Februari, 2011
Najwa

Tajamnye bumbung..kalau jatuh atas bucu tu mesti mati on the spot.hehe

Rabu, 23 Februari, 2011

sate padang... pernah makan kat rumah kawan haritu sedap...
seronok cik nurul berjalan2...
ehm lieya yerker pasar malam bangi der yerk...

Rabu, 23 Februari, 2011

LIEYA --> WAH nak belilah kalau mcm tu kak ;)

ZMANJA --> baiklah, nurul cuba yer..

Rabu, 23 Februari, 2011

Najwa --> itu memang adat mereka hehehe

Cho zila --> Memang sedap gilorrr

Rabu, 23 Februari, 2011

Catat Ulasan

♥♥ CONTENGLAH KOMEN ANDA DISINI ♥♥

 
Copyright © DiaRy OnLiNeKu... |Designed by Whitey Mommy