Berminat? Sila Isi Order Form Ini ^_^

Name:
Home/Office Address:
Poscode:
Email Address:
Phone Number:
Product Order:
Kod Baucer (Sekiranya ada) :
Pos ke: Semenanjung Malaysia
Sabah / Sarawak
Luar Negara
Tempoh Bayaran:
Pembayaran Melalui:

Sila pastikan Email anda TEPAT sebelum summit order.

Sila tunggu respon CNP dalam masa 24 jam selepas order.

Harap sangat dapat buat pembayaran seperti yang diorder.

Jutaan terima kasih  CNP ucapkan pada semua yang menyokong selama ini.

 


This HTML form was created by Freedback.

Selasa, 18 Oktober 2011

BARANG MAKEUP BASIC - WAJIB ADA

Assalamualaikum,

Banyak benda yang Cik Nurul Pinky @ CNP nak kongsikan dengan korang, ialah ilmu yang ada, baiklah dikongsikan dengan anda semua supaya banyak lagi ilmu yang CNP akan dapat dimasa akan datang aminnn.

Kelmarin malam, saje je nak try makeup muka adik CNP, muka budak sekolah mesti banyak cela kan. So CNP ambik kesempatan untuk makeup dan facial mukanya sekali hehehe.Dekat rumah i dah beli mesin stim muka youuu ;)

Oklah, kali ni CNP nak bagitahu apa barang yang perlu ada untuk makeup basic. Barang-barang ni memang wajib kena ada, tapi kalau dah pro bolehlah tambahkan alat-alat solek yang lebih power dan umpppp hehe.



Muka adik Nurul jenis berminyak dan banyak cela tapi dia mahukan makeup jenis natural je.


Selepas makeover mukanya selama sejam inilah hasilnya hehe . Nasib baik dia suka kalau tak, mahu dia suruh makeup balik hehehehe.



Wet Tisu - Digunakan sebelum makeup untuk membuang sisa makeup, menutup pori-pori kulit muka dan menyegarkan kulit muka supaya makeup tahan lama. Nak guna ais batu pun tak pe sebelum makeup.


Moistfull / FaceMist - Digunakan sebelum dan selepas makeup untuk mendapat makeup yang tahan lama dan cantik.



Pelembab - Digunakan sebelum makeup. Kulit jenis berminyak hanya sapu sedikit sahaja manakala kulit kering sila sapu lebih sikit. Harga CNP jual ialah RM 15.00


Concealer - Untuk menutupi cela-cela seperti bekas jerawat, parut, eyebag dan dll. Benda ni memang sangat best digunakan. Harga yang CNP jual ialah RM12.00 sahaja.




Naturactor - Color hijau dan putih dikhaskan untuk menutupi segala masalah kulit muka. Memang best tau, menampakkan kulit muka kita gebu youuu. Warna lain tu untuk krim muka, ianya tidak berminyak dan sangat sesuai untuk jenis kulit muka berminyak dan kering. Harga yang CNP jual ialah RM25.00





Liquid Foundation - Menampakkan muka kita licin dan smooth je hehe. Harga yang ini akan diberitahu kemudian



Compact powder - Kulit nampak mulus dan licin. Harga yang ini CNP bagitahu kemudian yer





Compact powder - Kulit nampak mulus dan licin. Harga yang ini CNP bagitahu kemudian yer




Loose powder - Menampakkan muka glow. Harga yang CNP jual ialah
RM 10.00

 



Celak Kening - Untuk membentukkan kening supaya nampak cantik dan teratur. Harga CNP bagitahu kemuadian yer.

 



Concealer Stick - Digunakan untuk menyorok lebihan kening yang terabur. Dapat mengelakkan dari kening dicukur dan selamat dari dilaknati Allah.
Harga CNP bagitahu kemuadian yer.

Stay-Dont-Stray-Duo

 Eye Primer - Sapu di kelopak mata untuk mandapat efek eyeshadow yang cantik dan terang dan tahan lama. Harga CNP jual ialah RM18.00



Pallete eyeshadow 120 color - Dipakai di kelopak mata untuk menaikkan seri mata hehehe. Orang timur tengah suka pakai brand Miss Rose ni. Harga CNP jual ialah RM38.00



Kajal - Celak mata yang sangat super best..Orang arab kebanyakkannya pakai celak ini. Harga CNP jual ialah RM10.00


Shadding - Untuk menampakkan tulang rahang pipi supaya nampak muka tirus. Harga CNP jual ialah RM15.00

 



Blusher - Dipakai untuk menampakkan rahang pipi dan menaikan seri kecomelan pipi. Harga CNP jual ialah RM10.00




Blusher 3in 1 - Harga CNP jual ialah RM10.00




Glue - Sangat suka gam jenis ni sebab cecairnya color natural, so bila pakai di mata tiada kesan gam yang tinggal. Harga CNP jual ialah RM10.00




Bulu Mata Palsu - Untuk nampak mata kelihatan lagi cantik.Harga CNP jual ialah RM10.00


Mascara - Dipakai untuk memanjangkan bulu mata kita. Harga CNP jual ialah RM10.00



 Lipstik Pallete - 26 color lipstik, color yang so sweet dan boleh pilih mana suka je setiap hari hehehe. Harga CNP jual ialah RM30.00



Lipstik Pallete Iphone - Ada 20 jenis color dengan 4 pilihan color yang menawan.
Harga CNP jual ialah RM16.00


Lipgloss - Untuk menampakkan bibir kita sentiasa gebu dan cantik. Harga CNP jual ialah RM10.00




Set brush - Nak makeup mesti wajib ada benda ni tau hehehe.
Harga CNP beritahu kemudian.

Tutorial CNP buat kemudian yer, inshaAllah CNP akan buat satu per satu untuk mudahkan korang faham dan senang dipelajari hehehe. So kalau korang nak tanya tentang apa sahaj just email me di cnp_ciknurulpinky@yahoo.com ok.

148 Orang Sayangkan Cik Nurul

huish juling biji mata kak erna tgk mekap2 ni semua.....

Selasa, 18 Oktober, 2011

@E-Marlin Juling tak juling, tu dah bagi barang makeup yang basic so sila join contest makeup tu yer.hehehe

Selasa, 18 Oktober, 2011

WAH KELASSSS.....DAH jadi tokey make up n tok guru make up hah...mcm2 ado nurul jual...bagus nurul ni, dari tudung smpi ke barang make up....mmg otak bisnes nie.....

Selasa, 18 Oktober, 2011

@lieyalatif bukan apa kak, nurul suka tengok wanita kelahatan cantik gituuuu hehehe

Selasa, 18 Oktober, 2011

macam mana nak oder ni???

Isnin, 31 Oktober, 2011
Tanpa Nama

postage brape ek include barang

Khamis, 03 November, 2011

nurul, buat ar tutorial camne nak gune sume barang kat atas tu? step by step.. nak blaja ar cara nurul apply barang2 tu camne.. nak gune yg mne dulu, pastu ape, ape n ape sampai siap.. ^__^ smoga pmintaan dpkenan kan.. ^___^ wink wink !!

Khamis, 03 November, 2011

@kata hati
Sila email di cnp_ciknurulpinky@yahoo.com

Khamis, 03 November, 2011

@n@n@

InshaAllah CNP akan buatkan tutorial yang nana requestkan tu yer :)

Khamis, 03 November, 2011

Salam Nurul.. kat mana nak beli spray moistfull tuh..

Spray moist tuh tuk bagi muka nampak glow kan? :)

Khamis, 10 November, 2011

salam CNP...
eye primer tu nk pkai cmne ye...
lepas pkai foundation kn kte pkai loose powder..so, eye primer tu sapu after foundation or bole sapu lepas pkai loose powder then baru pkai eye shadow...

Selasa, 22 November, 2011

@Rinna

Salam Kak Rinna,
maaf lambat reply..nurul beli dekat etude, memang muka nampak glow tau bila pkai..kalau nak suruh belikan pun boleh just email me ye..

Selasa, 22 November, 2011

@.::.liezza izz.::.

Salam liezza,

Yup selepas sapu loose powder..eye primer @ eyeshadow base

apa-apa rujuk tutorial ini, masih tak faham akak terus email saya yer.

http://www.inidiarinurul.com/2011/11/tutorial-makeup-to-z.html

Selasa, 22 November, 2011

betul ke akak jual naturactor tu rm25 je ?

Sabtu, 24 Disember, 2011
sofia

kak, kalau nak order slain mlalui email xboleh ke ?

Sabtu, 31 Disember, 2011

@ainradzi

dah habis dear..harga tu time pembukaan blog je..

Selasa, 03 Januari, 2012

@sofia

boleh tiada masalahnya hehe

Selasa, 03 Januari, 2012
zie

rambang mata lah pulak heeee

Selasa, 03 Januari, 2012
Tanpa Nama

rsa mcm nk beli semua pla...sbb nk jdi mak andam pengantin suatu hri nti...kat kota kinabalu ada tak semua barang ni d jual???

Selasa, 24 Januari, 2012
Tanpa Nama

kak ada jual contact lens skali ke????/

Selasa, 24 Januari, 2012

kakak..canteq la.t tunjukkan cara nk makeup mata simple2 ja nak p ngaja... tp suka sgt..

Selasa, 24 Januari, 2012
Tanpa Nama

aslm CNP, sy nak tanya utk asa muka aje mekap kita perlu apa utk pakai...macam sy kerja tentera tp duk pejabat,sy banyak berurusan dengan org, sy nak org nampak sy lebih ceria , cantik dan gebu

Rabu, 25 Januari, 2012

@Tanpa Nama salam dear, benda wajib ada seperti diatas tapi utk keperluan seperti yg dinyatakan Nurul sarankan brg wajib ialah facemist, naturactor, compact powder, losen powder,eyeshadow,eyeprimer,blusher dan lipstik...apa-apa emak saya ye di cnp_ciknurulpinky@yahoo.com kalau nak oren boleh oren skrg bab jam g saya nak g ambik brg..

Rabu, 25 Januari, 2012
Tanpa Nama

sy nak oder moist ful,pelembab.concealer,natural hijau (171) dan (161), liqoid foundation,looser powder,concealer stick,eye prime,celak arab dan set brush yang simple..berapa harga, boleh x CNP hubungi saya Cik Nurzilah , My Phone 0175787029

Rabu, 25 Januari, 2012
Tanpa Nama

nurul buka kls mekap di mana...akak nak belajarlah

Rabu, 25 Januari, 2012

bestnye. saya tak pandai mekap and takde sume nih. CNP, pe yg paling penting before mekap ek?

Rabu, 25 Januari, 2012

salam..Pallete eyeshadow 120 color cmpur ngan postage g sabah brapa ea? ^^

Jumaat, 27 Januari, 2012

salam,,agak2 laa total semua barang make up ni berapa ek?? mcm best je make up2 ni,,nk beli sendiri xpandai,,almaklum laa bru nk belajoooo,,,,,

Selasa, 31 Januari, 2012

hi nurul, liza link blog ni ye.. Http://lizatouch.blogspot.com

Rabu, 01 Februari, 2012

saya suka baca dan tgk blog ni...wanita bila dah make-up nampak cantik2 belaka....saya harap saya dapat jd macam CNP

Selasa, 07 Februari, 2012

salam CNP...teruja bila tgk blog ni...semua wanita nampak cantik bila di make-up. Saya harap saya dapat jd cam CNP kelak...

Selasa, 07 Februari, 2012
Tanpa Nama

Hye..
blh tnye,ape pbezaan antra loose powder n losen powder tu?msti ade ekk dua2 brg tu o kite blh ade slh satu je?

Rabu, 08 Februari, 2012

@Tanpa Nama

Sama aje dear..silap taip je tu hehehe ( tak silaplah )

Rabu, 08 Februari, 2012
Tanpa Nama

salam nk tanye....nactuactor tu origanal ke x?np murah je berbanding dgn yang lain?

Khamis, 09 Februari, 2012

alahaii nape lah sikit sgt produk . harga dah cun ingat nak shop kt sini jea .

Sabtu, 11 Februari, 2012

@flower fafa

Boleh je bagi barang apa yang diperlukan insyaAllah CNP akan carikan dear..

Isnin, 13 Februari, 2012

saya dah email, memang saya nak beli dari cnp je.. dahla mut\rah. dan best. Cnp ramah :)

Selasa, 14 Februari, 2012

@Aimie Diyanna (I'Me Dianna)

email pada saya ye comel !!!

Selasa, 14 Februari, 2012
Tanpa Nama

sy nk beli kajal tuh.. cmne erkk?
separuh_loceng@yahoo.com

Selasa, 14 Februari, 2012
Tanpa Nama

kajal tue mmg harga RM10 ke?ada lg x?

Rabu, 15 Februari, 2012

@Tanpa Nama

dah emailkan dear..hehehe

Khamis, 16 Februari, 2012

Salam..CNP yg compact powder PIXY tu brp RM?

Khamis, 16 Februari, 2012

salam
nak tanya yang set brush bapa ya????

Khamis, 23 Februari, 2012

salam
nak tanya boleh yang set brush 2 bapa ya??

Khamis, 23 Februari, 2012

salam..eyeliner waterproof ada x?

Ahad, 26 Februari, 2012
Tanpa Nama

salam naturactor tuuu ader tak....

Selasa, 06 Mac, 2012
SEHA

fisrt time sy jmpe website nie...
last year sy ader g klas make up,
tp, x praktice tu yg luper...
sy x confident la..nk pkai eyeshadow kt mata, tkut comot...cmner yer???-

Rabu, 07 Mac, 2012
Tanpa Nama

salam..
nak beli kajal.. macam mana?

Rabu, 07 Mac, 2012

@SEHA

Nanti Seha email CNP ok..

Khamis, 08 Mac, 2012

@Tanpa Nama

emailkan pada saya atau isi order form di blog CNP k

Khamis, 08 Mac, 2012
LYA

salam CNP.

sy dah email CNP dah brp hari tp belom dibalas. nk tau harga naturactor, berus basic, and shading.. hehe

Jumaat, 09 Mac, 2012

sis, kalau saya nak beli kajal miss rose tu secara borong brape harga yer...

Sabtu, 10 Mac, 2012

sis, kalau nak beli borong kajal miss rose, bpe hrga sis jual yer...

Sabtu, 10 Mac, 2012
Tanpa Nama

Cnp sy nk naturactor, pixy,set brush, kajal, eye premier.email kat imanriesa@yahoo.com

Sabtu, 10 Mac, 2012
Tanpa Nama

slm cnp...sy nk tnye hrga utk berus basic and moistfull/facemist bpe ek?

Ahad, 11 Mac, 2012
wati

salam..cnp xda fb ke? bkn apa sng sket nk tngk ape2 yng terbru dri cnp..lgi satu cnp ada jual x makeup brush..

Khamis, 15 Mac, 2012
Tanpa Nama

salam xda fb ke? sng sket nk tngk yng terbaru dri cnp..

Khamis, 15 Mac, 2012

betul ke harga Naturactor rm25?:)

Khamis, 15 Mac, 2012
Tanpa Nama

harga utk brush2 tu semua bp?

Isnin, 19 Mac, 2012
Tanpa Nama

salam. nurul jual ker barang2 makeup tu?

Selasa, 27 Mac, 2012

suka la baca blog CNP ni..wwalaupon sebnrnya sy tk familiar sgt ngn blog2 nie..tpi blog CNP ni sgt sempoi dan sgt peramah orgnye..keep up da gud work sist...=PP

Rabu, 28 Mac, 2012
iela

salam....saya tak reti laa nak gunakan brang2 ni....slalu nyer kalu kuar saya just gne yang smple je....CNP boley ajar kew ????

Ahad, 08 April, 2012
iela

macam mana cara guna ?

Ahad, 08 April, 2012

Salam...barang dibawah ini ada lagi ker saya nak beli... -)

Moistfull / FaceMist
Concealer Stick
Eye Primer
Loose powder

Selasa, 15 Mei, 2012

akk jual ke barang make up ni...
berminat lah...

http://strawberrycoklatyumm.blogspot.com

my blog..

Rabu, 16 Mei, 2012
Tanpa Nama

suka sgt make up..bole buat panduan...

Khamis, 24 Mei, 2012

nak bli bdak shadingg n naturacor satu set brpe

Isnin, 28 Mei, 2012

nak bli bdak shadingg n naturacor satu set brpe

Isnin, 28 Mei, 2012

emel kpd saya liyanayanaanna@yahoo.com

Isnin, 28 Mei, 2012

salam.... alow nak oder barang at akak nurul bleh kew.....

Rabu, 30 Mei, 2012

salam....
kalau klit yang bermyak n berjerawat...
product ap ek yang ssuai....

Rabu, 30 Mei, 2012
Tanpa Nama

Macam mane nk bli brg ni... Minat sangt ni..

Ahad, 10 Jun, 2012

salam....cnp...sya ade byk bnde nk tnye...bleh bg no fon???

Isnin, 11 Jun, 2012

salam cnp...bleh bg no fon???sya ade byk bnde nk tnye...

Isnin, 11 Jun, 2012
Tanpa Nama

nk jgk nk bli yg bsic2 dh la bb sy bwu first time nk try makeup

Isnin, 16 Julai, 2012
Tanpa Nama

saye nak oder,,,nak bank in kat mane?

Isnin, 23 Julai, 2012
Tanpa Nama

Salam kak....nak order blh?

Khamis, 02 Ogos, 2012
Tanpa Nama

Boleh bgy no fon x?..nk tnye mcm2 nie..bwu nk blanja basic makeup..huhu..

Khamis, 13 September, 2012

mcm mane nk order brg nie...0196464554 ( azah )
1) concealer stick
2) moistfull/facemist

Sabtu, 15 September, 2012

mcm mane nk order brng nie....
1) concealer stick
2) moistfull/facemist

Sabtu, 15 September, 2012

mcm mane nk order brng nie....
1) CONCEALER STICK
2) MOISTFULL / FACEMIST

Sabtu, 15 September, 2012

skarang berapa harga naturafactor

Ahad, 16 September, 2012

nak order macamane

Ahad, 16 September, 2012

salam CNP..akak nk order facemist, naturactor 171 & 181, eyeprimer, concealer stick and concealer MAC tu...brapr sume..hubungi akak no. tepon 017-3023466. tq

Rabu, 19 September, 2012

salam CNP..akak nk order facemist, naturactor 171 & 181, eyeprimer, concealer MAC dan concealer stick. Brape sume ye...call/sms akak di 017-3023466. ok tqvm

Rabu, 19 September, 2012

salam,.. miss, total sumer brape erk? kalau scha nak beli sumer skali yg diatas tu brapa?-scha baru nk blaja2 mekap . :)

Jumaat, 28 September, 2012
Tanpa Nama

salam....lipstik pallete ad lg x?

Rabu, 03 Oktober, 2012
Tanpa Nama

Hi, Celak mata tu camne nak dapat? Tahan lama tak??

Isnin, 22 Oktober, 2012
krisyahanim@yahoo.com

Berapa harga untuk set alatan makeup tu

Isnin, 22 Oktober, 2012

wahh..sukala tgk makeup2x ny.. tp xpndai makeupla.. huhu .. btw.. jemput singgah ke my blog

http://fynazshamz.blogspot.com

Jumaat, 09 November, 2012

Saya nak beli. Cmne order?

Ahad, 11 November, 2012

Camne nak order?

Ahad, 11 November, 2012

Camne nk order?

Ahad, 11 November, 2012
Tanpa Nama

Akak cuma nak complete set berus brape harge yer?

Rabu, 12 Disember, 2012
amydadidanishsyahmi

Saya nak oder barangan mekap (amy)
0146518687

1) Moistfull/Facemist
2)Pelembap Miss Rose
3)Concealer
4)Naturactor colour hijau & putih
5)Loose powder
6)Eye primer
7)celak mata
8)Shadding

Isnin, 18 Februari, 2013

Salam...sume item kat atas tu masi ade lg tak? Sy nak order...:-)

Selasa, 19 Februari, 2013

Salam... Sume item di atas masi ble d order tak?

Selasa, 19 Februari, 2013

boleh bg num . camne na beli ea?

Khamis, 21 Mac, 2013
Tanpa Nama

kak cnp,hrge concealer stick brpe?

Jumaat, 03 Mei, 2013
Tanpa Nama

kak cnp,brpe hrge concealer stick..?

Jumaat, 03 Mei, 2013
Tanpa Nama

mcm mne nk oder

Rabu, 15 Mei, 2013

Salam semua.. untuk order kena isi order form yang ada di dalam blog saya.

Khamis, 23 Mei, 2013

item2 kat atas semua still ada lg? price mcam mne? still sama? nak oder..

Sabtu, 25 Mei, 2013
Tanpa Nama

Mohon text sy , sy nk tanye set brush brape 01117656657 /ieqa

Selasa, 28 Mei, 2013
Tanpa Nama

slm..sy nk cntik didepan suami n didepan org tp sy xtaw makeup dan ape entah lg nk beli makeup lg lah xtaw lgsung..bile tgk laman ni tertarik plak..harga pn berpatutan.tp klu nk beli semua xdpt lh wang nya xde..tp klu bli yg asas je mungkin lh. blh tlg ajarkan..

Khamis, 27 Jun, 2013
Tanpa Nama

tlg ajar saya cara2 makeup dan peralatan yg harus dibeli utk makeup..nk jd cantik didepan suami n didepan org.plz cik nurul pinky..

Khamis, 27 Jun, 2013
Tanpa Nama

Wanita & kecantikan tak dpt di pisahkan

Selasa, 02 Julai, 2013

@Tanpa Nama

Terus isi order form dear..

Rabu, 03 Julai, 2013

@Tanpa Nama

InsyaAllah saya cuba buat tutorial ringkat ok..

Rabu, 03 Julai, 2013

@Tanpa Nama

email terus pada saya cnp_ciknurulpinky@yahoo.com

Rabu, 03 Julai, 2013

@Tanpa Nama

iya betullll

Rabu, 03 Julai, 2013

Salam, semua barang makeup di blog saya masih ada untuk mengetahu lebih lanjut anda semua kena isi order form terdahulu dan tunggu sehingga invoice direply ok.

Rabu, 03 Julai, 2013
Tanpa Nama

harga untuk set brush yang cnp jual berapa ye?

Selasa, 13 Ogos, 2013
Tanpa Nama

asal sume murah sgt? mascara 10:00 ringgit??
tp lagibagus sebab sy bukan ade bnyk duit pon...:3

Sabtu, 31 Ogos, 2013
Tanpa Nama

Salam..cik bleh tlg ajr sy cra mekap yg simple..n brg2 yg perlu dbli..sy minat nk mekap..tp x tau cra..mntk tlg sgt..trma ksh.

Ahad, 08 September, 2013

@Tanpa Nama

Hahahaha suka saya dengan kata-kata awak tu so cuteee..

Rabu, 11 September, 2013

@Tanpa Nama

Salam,

saya tengah mengumpul tutorial untuk solekan ringkas cuma saya perlu cari masa yang sesuai untuk saya upload entry tersebut. insyaAllah dalam masa terdekat saya akan cuba memandangkan memang ramai yang minta tutorial ini.

Rabu, 11 September, 2013

Ok. This is great and very affordable. haha. Sy nak tanya, kalau sy order, bila boleh dpt?

Khamis, 31 Oktober, 2013

@TSYA'Z (~_^)

Boleh email saya atau isi order form di blog saya untuk order barang ye. stok ada hari ni bayar esok terus pos.

Khamis, 21 November, 2013
diana

na order set Brus,...cmaner?pls msg me 010-255 2874 diana...

Selasa, 24 Disember, 2013
Tanpa Nama

As salam...sya xpndai make up...sbb xpndai untuk tunang aritu p laa kt satu butik..hmmm...rmai tgur mka jd lain...xsukaaaa...padahai da request nk yg simple mke up jaaa...hmmm...lani nekad nk makeup sniri utk akad nikah...

Jumaat, 24 Januari, 2014
Tanpa Nama

Saya nak order . Pleaseeee

Rabu, 29 Januari, 2014
Tanpa Nama

Brpa hrga liquid foumdation dgn concealor stick and moistful?

Rabu, 29 Januari, 2014
Tanpa Nama

harga sama lg ke cnp ?mcm mana nk order erk

Jumaat, 14 Februari, 2014
shidah

ak6m nurul tolong pm akak no tel 0195735063

Ahad, 23 Februari, 2014

Salam. TumpaNg tanya. apa beza concealer dan naturactor? Pastu naturactor warna hijau boleh guna utk apa ye? Saya berminat la nak beli, boleh bg no phone x? Thanks

Isnin, 24 Februari, 2014

berus make up tu berapa??

Jumaat, 14 Mac, 2014
Tanpa Nama

murah brg2 kat sini..cnp boleh tolong bgtau tak barang apa yg wajib ade utk makeu? sebab, nk 6pak cntik dpn suami laa... nanti senang kite nak beli dgn cnp..brg nye murah..harga berpatutan..

Rabu, 19 Mac, 2014
Tanpa Nama

Ade lagi ke brg mekup ni...

Sabtu, 29 Mac, 2014
diana ana

Assalamualaikum..akak.
Ana nak tnye mcm mne nk order pelambab tu

Selasa, 01 April, 2014

@diana ana

HI DEAR,

BOLEH EMAIL ATAU WHATSAPP SAYA UNTUK ORDER

Rabu, 02 April, 2014
Tanpa Nama

Sy bminat BH BG nom tel tak

Rabu, 02 April, 2014

macam mane nk email kak..selain emil..whtspp boleh ea..tapi mcm mne nk whtspp nye sis..sy nk semua branv make up tu..msti dlm 3rat juvaka..uhukkD

Khamis, 17 April, 2014

macam mane nk email kak..selain emil..whtspp boleh ea..tapi mcm mne nk whtspp nye sis..sy nk semua branv make up tu..msti dlm 3rat juvaka..uhukkD

Khamis, 17 April, 2014
Tanpa Nama

Nk simple makeup blh hubungi
k.izan 013-3142355...freelance
Jurusolek muslimah...tq :-)

Jumaat, 18 April, 2014

Ape no hp akak?

Khamis, 24 April, 2014

Salam.boleh wasap sy di 0194214840.nak order brg.tq

Khamis, 24 April, 2014

@Axtriena Arerace

Hi dear 0122281492.. dekat dalam blog pun ada

Khamis, 08 Mei, 2014

@azzah ismail

hi dear 0122281492

Khamis, 08 Mei, 2014

saya nak order certain barang .mcm mana ea?kalau nak beli semua total bpe?hehehe

Jumaat, 23 Mei, 2014

saya nak order certain barang .mcm mana ea?kalau nak beli semua total bpe?hehehe

Jumaat, 23 Mei, 2014

mackup ape y sesuai untuk tunang cadang nk mackup sendiri.. So mackup apa je kne ada..n plg pntg kening n mata.. =)

Ahad, 01 Jun, 2014

@Nana MZA

whatsapp or email saya dear...

Isnin, 02 Jun, 2014

@mizs shaten

whatsapp saya ye

Isnin, 02 Jun, 2014
ct

Kiutnyerr harga cnp...hihii. Brg mac kn mhal kt lua..

Selasa, 01 Julai, 2014

Klo stu set concealer brpe ea

Rabu, 16 Julai, 2014

@maria mariana

whatsapp 0122281492 ye dear

Selasa, 05 Ogos, 2014

@ct

hehehehe

Selasa, 05 Ogos, 2014

Catat Ulasan

♥♥ CONTENGLAH KOMEN ANDA DISINI ♥♥

 
Copyright © DiaRy OnLiNeKu... |Designed by Whitey Mommy