Berminat? Sila Isi Order Form Ini ^_^

Name:
Home/Office Address:
Poscode:
Email Address:
Phone Number:
Product Order:
Kod Baucer (Sekiranya ada) :
Pos ke: Semenanjung Malaysia
Sabah / Sarawak
Luar Negara
Tempoh Bayaran:
Pembayaran Melalui:

Sila pastikan Email anda TEPAT sebelum summit order.

Sila tunggu respon CNP dalam masa 24 jam selepas order.

Harap sangat dapat buat pembayaran seperti yang diorder.

Jutaan terima kasih  CNP ucapkan pada semua yang menyokong selama ini.

 


This HTML form was created by Freedback.

Rabu, 3 April 2013

PROMOSI CLUTCH BEG



Assalamualaikum,

Hari ini terasa segar walaupun malam tadi tidur jam 2 pagi...Huhuhu sekarang banyak kerja yang perlu CNP uruskan sebelum menjelmanya hari esok..

Oklah malas nak membebel panjang, Sabtu baru ni CNP merayaplah di Kuala Lumpur dan Bukit Bintang apa yang membuat CNP terkejut bila terjumpa beg Clutch yang CNP jual ini berharga rm169.00 ++ fuhhhh kalau dengan CNP dah dapat 2 buah dah kot HAHAHA..


Clutch beg ini terdiri daripada :

3 poket untuk hp
8 ruang penyimpanan kad
1 ruang berzip
2 ruang tempat isi barang.
1 tali pendek
1 tali panjang


Terdapat 6 color yang sangat cantik dan sweet malah menjadi trend terkini dengan color-color yang ceria hehe.. Jom cuci mata hehe..Ohh lupa stok sangat terhad ok so siapa cepat dia dapat...





Beg Clutch ini Brand Hermes Paris.

CODE :
Kuning + Hijau

SOLD OUT












CODE :
MERAH + HITAM
RM50.00







CODE :
PINK + TURQOISE
 
SOLD OUT













CODE:
TURQOISE + COKLAT
SOLD OUT










CODE :
HIJAU + OREN
SOLD OUT











CODE:
MERAH + GREY
RM50.00
 






Gambar bahagian dalam beg Clutch..


Beg Clutch ini boleh dibawa kemana-mana majlis so tak rugi siapa yang membelinya hehehe..CNP juga telah menggayakan beg ini di Majlis Perkahwinan Sepupu My love dengan memakai kebaya lagi tuuuu haha. Ikhlas CNP cakap beg ini sangat selesa ialah memandangkan CNP ni perlu membawa 2 buah hp dalam 1 masa, memang amat memerlukan beg yang mempunyai ruang yang besar tapi bila terjumpa beg clutch ni segala masalah selama ini selesai  ^__________^


Thanks you so much Dila Suhairi  kerana sudi temankan untuk sesi shoot ini, dan Adzli thanks sebab sudi ambil CNP jadi model kamu hehehe :)


Harga yang CNP tawarkan ialah RM50.00 Sahaja
 

Sebarang pertanyaan

8 Orang Sayangkan Cik Nurul

comel tapi akak ne dah beranak pinak.. kalau beg kena isi banyak..nak letak botol susu, pampes, jajan etc etc

Khamis, 16 Februari, 2012

siyes , comeiii

Khamis, 23 Februari, 2012

http://akubencihacker.blogspot.com/2012/02/lovestory313-1st-giveaway.html

Isnin, 27 Februari, 2012

salam perkenalan CNP...

wah cantik nyer hand beg tu..berkenan nyer mcm nk beli 1..tp tunggu dulu la..ada byk bnd nk kena wat skrg ni..klu ada rezki lebih nnt..HM beli 1..berkenna ni colour turqoius tuuu...(^_^)

www.azrulin.blogspot.com

Ahad, 04 Mac, 2012

@Hotz Mumma

Salam perkenalan juga buat hot mamma..hehehe

Selasa, 06 Mac, 2012

@Cik Adieb

Cik Adieb memang comel hehehe

Selasa, 06 Mac, 2012

@AMNA

uniknya nama url blog...

Selasa, 06 Mac, 2012

berkenan lah...
sampai bila promosi ni..?
nak tggu gaji ujung bulan ni sempat tak?
hehehe

Rabu, 03 April, 2013

Catat Ulasan

♥♥ CONTENGLAH KOMEN ANDA DISINI ♥♥

 
Copyright © DiaRy OnLiNeKu... |Designed by Whitey Mommy