Berminat? Sila Isi Order Form Ini ^_^

Name:
Home/Office Address:
Poscode:
Email Address:
Phone Number:
Product Order:
Kod Baucer (Sekiranya ada) :
Pos ke: Semenanjung Malaysia
Sabah / Sarawak
Luar Negara
Tempoh Bayaran:
Pembayaran Melalui:

Sila pastikan Email anda TEPAT sebelum summit order.

Sila tunggu respon CNP dalam masa 24 jam selepas order.

Harap sangat dapat buat pembayaran seperti yang diorder.

Jutaan terima kasih  CNP ucapkan pada semua yang menyokong selama ini.

 


This HTML form was created by Freedback.

Khamis, 2 Februari 2012

KEBAYA NYONYA DI FELDA VILLA

Assalamualaikum


Ahad baru-baru ini CNP ke Majlis abg sepupu My love di Dewan Sri Felda di jalan Semarak tak silap
 ( 29 Jan 2012 )..ala-ala garden..Tema untuk majlis di Kuala lumpur ialah kebaya Nyonya disebabkan ada keturunan Cina ( tidak silaplah dalam salah silah keluarga )

Macam biasa CNP wajib mencari baju kebaya warna pink HEHEHE...semua dah sedia maklum ok ^____^ Sebenarnya CNP tak sempat bersolek sangat sebab kekangan waktu, malam sebelum tu balik lewat bab gi merayap bersama My love hahaha. Itulah bahananya lepas subuh tidur balik. Makeup pun ala kadar je.





Majlis ala-ala Garden, habis berminyak mukaku sebab duk bawah matahari yang bersinar hahaha...tolong bagi doorgift je.






Cuba teka siapa ini yang berbaju kurung kuning??? Inilah Juliza Adlizan penyanyi kuda kepang dulu hehehe..Dia adalah sepupu kepada My love..Masa CNP kahwin dulu tidak berkesempatan bergambar dengan aunty Juli ni sebab kekangan waktu..Akhirnya Ahad lepas masa kenduri sepupu My love terjumpa terus ambil kesempatan bergambar hahahaha...Ajak adik ipar dan My love semua cakap tak nak sebab dah selalu jumpa aunty Juli CEHHHHH !!! Nampak benar CNP yang terlebih teruja hahahaha ^_________^



Bersama adik iparku, Dila masih single siapa nak kenal boleh pm CNP ok hahahaha...







Dari atas hinggalah kebawah semuanya PINK ok !!!! Cuba tengok beg clutch CNP, amacam cantik tak?? ada 6 color yang menarik nanti CNP publish ye..insyaAllah esok ok tapi memang sangat-sangat terhad stoknya bab yang beli offline pun banyak :) thanks darling !!







Inilah pengantin yang dah mengandung baru CNP upload cerita pasal kenduri kahwinnya hahahaha lawak betul lah...






Kek dibelakang CNP tu adalah handmade dari ibu pengantin lelaki tau.



Bersama ibu mertuaku heehehehe...



Inilah GENG KEBAYA pada hari tersebut hahahahha !!!...


Selamat Pengantin Baru buat Abang Iwan dan Adah, semoga berbahagia sehingga ke syurga...Sekarang pengantin baru berbulan madu di Bali tak silap wow mesti best g Bali kan...kan...kan.. hehehe.


InsyaAllah esok CNP upload Beg Clutch

2 Orang Sayangkan Cik Nurul

cantekk lar bj CNP..

Khamis, 02 Februari, 2012

lambat.... kak erna dah update dulu psl kenduri iwan ni hehehe....

ooo bergmbar dgn juliza azlizan ye... dulu masa kak erna kawen, dia pakai tudung hehehe..

Khamis, 02 Februari, 2012

Catat Ulasan

♥♥ CONTENGLAH KOMEN ANDA DISINI ♥♥

 
Copyright © DiaRy OnLiNeKu... |Designed by Whitey Mommy