Berminat? Sila Isi Order Form Ini ^_^

Name:
Home/Office Address:
Poscode:
Email Address:
Phone Number:
Product Order:
Kod Baucer (Sekiranya ada) :
Pos ke: Semenanjung Malaysia
Sabah / Sarawak
Luar Negara
Tempoh Bayaran:
Pembayaran Melalui:

Sila pastikan Email anda TEPAT sebelum summit order.

Sila tunggu respon CNP dalam masa 24 jam selepas order.

Harap sangat dapat buat pembayaran seperti yang diorder.

Jutaan terima kasih  CNP ucapkan pada semua yang menyokong selama ini.

 


This HTML form was created by Freedback.

Jumaat, 30 Mac 2012

PROMOSI MAC EYESHADOW 96 COLOR JENIS MATE

KEMBALI ATAS PERMINTAAN RAMAI !!!!


Assalamualaikum,

Wowww jam 8 pagi dah berderet-deret buka blog CNP ye hehehe Terima Kasih semua yang menyokong diri kedil ini.

Alhamdulillah akhirnya hari yang ditunggu-tunggu telah tiba, Bulan Mac CNP wat promosi Eyeshadow Mac 96 color jenis mate, tidak berkilat seperti ada shinning. Yang bestnya susunan colornya sangat menarik sekali dalam 1 pallete gituuu dan ada beberapa tone color dari terang ke lembut...Sweet sangat ok hehehe.



CNP selalu gunakan eyeshadow ini mengikut color baju yang CNP pakai setiap hari hehehehe..Cuba kalau kita beli 1 color dalam 1 bekas bukan ke macam membazir je ???


So kepada yang berminat bolehlah isi order form di bawah blog CNP ini yer untuk memudahkan urusan pengiraan stok dan rekod pembelian.

Pre-Order bermula dari 19/3/2012 hingga 30/3/2012

Harga yang di Tawarkan sempena Promosi Bulan Mac ialah RM43.00 sahaja !!!!
 (tidak termasuk kos pos laju)

Harga Normal RM55.00

Jangan tunggu lama-lama ye sebab stok macam goreng pisang panas ^_________^


** Untuk bulan April nak CNP buat promosi untuk barang makeup apa yer???? cepat-cepat bagi jawapan di bahagian komen entry ini yer...

6 Orang Sayangkan Cik Nurul

Hari tu ada order yg shining tu. Tapi hari tu lama dah tak bukak email, hari ni baru bukak. Errr, maaf kak. Kalau nak tukar yang tu kpd yang ni boleh ? :D

Rabu, 21 Mac, 2012

yg ni xberkilat ke? konfirm ke ek??
lau tambah set brush tu bg bape ek?
nt contact sy kt email
fanys_87@yahoo.com

Jumaat, 23 Mac, 2012

wow cntiknye blog..bleh tmpang tnye x?camne nk ltk gambo comel kat header kakak tu ye..tq kak

Jumaat, 23 Mac, 2012

kak ni ori mac? eyeshadow ni lembut x?

Selasa, 27 Mac, 2012

@Pieh Rizfie

Salam,

Nadyabubble - boleh dear..

Fana - yup dear just isi order form utk brg yang comfirm order..

Pieh - header blog tu saya tempah dengan whiteymommy..

Selasa, 27 Mac, 2012

salam, kak.. eyeshadow neyh skali ngn postage brape? nnty contact kat nurulsyafiqanorsam@yahoo.com keyh..

Rabu, 28 Mac, 2012

Catat Ulasan

♥♥ CONTENGLAH KOMEN ANDA DISINI ♥♥

 
Copyright © DiaRy OnLiNeKu... |Designed by Whitey Mommy