Selasa, 31 Julai 2012

PROMOSI MAC EYESHADOW NUDE COLOR

Assalamualaikum,

Wah dah lama tak update blog hehehe..busy sikit lah sekarang ni..insyaAllah minggu depan nak upload cerita-cerita pasal model-model yang CNP makeupkan je..Harap berhasillah ye..

Oklah, kali ni CNP nak upload eyeshadow yang telah lama CNP cari iaitu NUDE COLOR..susah betul nak jumpa eyeshadow color macam ni. Ini Brand MAC.


EYESHADOW MAC NUDE COLOR
88 COLOR
RM45.00





Berminat ??  macam biasa, isi order form dibahagian bawah sekali blog ini yer.


Sekiranya ada sebarang pertanyaan boleh email ke


Catat Ulasan

♥♥ CONTENGLAH KOMEN ANDA DISINI ♥♥

 
Copyright © DiaRy OnLiNeKu... |Designed by Whitey Mommy