Jumaat, 20 Julai 2012

CONCEALER STICK , NATURACTOR 151 , PELEMBAB MISS ROSE READY STOK

Assalamualaikum,

Maaf lambat update dari yang dijanjikan...biasalah orang baru keluar wadkan so semua gerak kerja lambat hahahaha...

Oklah kali ni barang yang CNP keluarkan ready stok, maknanya hari ni payment esok terus pos hehehe...tapi siapa cepat dia dapat yer..

Siapa masih ingat tutorial sorok bulu kening ini ? Sangat bergunakan concealer stick ni, lagipun kali ini ada concealer stick dan liquid concealer untuk tutup mana-mana lebihan kening tersebut...Kiranya 2 in 1 lah hehehe...



Belah atas concealer stick yang macam bentuk macam lipstik.


Concealer stick + Liquid concealer = 2 in 1

RM25.00 Only !!


Siapa nak order pelembab Miss Rose boleh isi order form ye bab ada 2 botol ready stok Rm 15.00 sahaja.



RM18.00 Only !

Stok naturactor 151 ada 2 kotak..kepada yang berminat cepat-cepat isi order form k.



RM35.00 Only !!


Harap maklum...kepada yang berminat sila isi order form untuk order barang yer sebab CNP takut tercicir dari senarai...


5 Orang Sayangkan Cik Nurul

sekali dgn postage ka dear?

Selasa, 17 Julai, 2012

Ditag http://ceritaceritaeirayusoff.blogspot.com/2012/07/giveaway-by-eiqa-ain.html

Selasa, 17 Julai, 2012

yuhhhhuuuuu... lamanya x masuk blog CNP ni hehehe...
tetiba masuk ada benda baru plak kat atas tu... ada Like like lagi hehehe..

Selasa, 17 Julai, 2012

naturactor tu ada lagi tak ?nak beliiiii

Sabtu, 03 November, 2012

naturactor tu ada lagi tak ? nak 141 .

Sabtu, 03 November, 2012

Catat Ulasan

♥♥ CONTENGLAH KOMEN ANDA DISINI ♥♥

 
Copyright © DiaRy OnLiNeKu... |Designed by Whitey Mommy