Selasa, 23 Oktober 2012

EYESHADOW MISS ROSE CLUTCH MERAH

Assalamualaikum,

Hari ni nak update Mega Sale Aidiladha iaitu eyeshadow Miss Rose yang terbaru...Memang baru sangat-sangat sebab baru sampai dalam kontena terus sapu hahaha.
- Yang bestnya eyeshadow Miss Rose kali ni didatangkan dalam bentuk clutch, sekali orang pandang tak akan perasan itu adalah eyeshadow hehehe.
- Eyeshadow jenis krim dan memang tahan lama serta tidak mudah luntur.
- Terdapat 100 Warna-warna yang sungguh cantik
- Adunan color dalam 1 bekas, tidak perlulah peningkan kepala nak campur-campur color eyeshadow hehehe.




Harga Promosi CNP : RM45.00!!!


Berminat sila isi order form dibahagian bawah blog ini yer.

1 Orang Sayangkan Cik Nurul

Memang best eyeshadow miss rose..intan dah ada..kawan2 yang lain kalau x ada beli dengan CNP…nak make up pengantin ke , make up sendiri ke semua boleh…kualiti baik punya kan CNP kan..hehe

Rabu, 24 Oktober, 2012

Catat Ulasan

♥♥ CONTENGLAH KOMEN ANDA DISINI ♥♥

 
Copyright © DiaRy OnLiNeKu... |Designed by Whitey Mommy