Selasa, 16 April 2013

EYESHADOW MISS ROSE MINI 36 COLOR

Assalamualikum,

Minta maaf sebab semalam tak dapat update ada hal yang tak dapat dielakkan. Alhamdulillah hari ini terupdate juga entry ini dengan barang makeup baru hehehe. Buat pembaca blog dari Sabah dan Sarawak terima kasih kerana shopping di blog CNP ini.

Oklah kali ini CNP nak review produk Miss Rose cuma beza kali ini adalah Miss Rose Mini iaitu mengandungi 36 color. Ramai yang minta CNP keluarkan produk eyeshadow jenis " comel " untuk memudahkan masuk ke dalam handbag. Alhamdulillah kali ini CNP berjaya mendapatkan stok ini.

Now Miss Rose Mini Eyeshadow ni pun telah layak diterima masuk ke dalam pouch makeup bag CNP hahaha..Kiranya dalam handbag CNP ada lagi satu handbag khas untuk makeup-makeup ni ;)



Warna-warnanya memang best-best dahlah tahan lama pulak tu..Eyeshadow Miss Rose ini jenis krim bukan macam powder tu tau dan itulah yang membezakan eyeshadow ini dengan yang lain.



Semua color ada cuma tenyeh aje kat mata hehehe..Boleh je kalau nak buat kontra color. Oh ye kalau kita tengok gadis-gadis arab punya solekan mata memang cantik dan mengancamkan ? Kebanyakkan mereka-mereka ni mengggunakan brand Miss Rose iailah brand inikan berasal dari timur tengah kerana ramuannya memang dari sana.
 
Harga RM20.00 Sahaja
 
Promosi dari 16 April  hingga 30 April 2013


Berminat? Isi order form dibahagian bawah blog CNP ini yer.
 
Sebarang pertanyaan boleh email cnp_ciknurulpinky@yahoo.com

 

9 Orang Sayangkan Cik Nurul

nak tnye..lau nk eye shadow lps tarikh tu..boleh x?

Selasa, 09 Oktober, 2012

tumpang tanye.. ade tak yang tak shine2.. yang biase2 je tue? i cari takde lah..

Rabu, 10 Oktober, 2012

postage lain ya cik nurul..yg ma.c ada tak?yg byk tu..huhu

Rabu, 17 April, 2013

CNP...tarikh promosi dah tamat ke...cam salah je...12 mei kot...

Rabu, 17 April, 2013

@Pieh Rizfie

BOLEH DEAR..

Khamis, 18 April, 2013

@liyana lee

Mac tak shinning

Khamis, 18 April, 2013

@are_lin@yu

Yup lain...ada yang..

Khamis, 18 April, 2013

@iza heart

tq sebab sudi tegur...masih boleh order.

Khamis, 18 April, 2013

sis ,product ni dri mane yea sebenarnya?

Rabu, 19 Februari, 2014

Catat Ulasan

♥♥ CONTENGLAH KOMEN ANDA DISINI ♥♥

 
Copyright © DiaRy OnLiNeKu... |Designed by Whitey Mommy