Selasa, 30 Oktober 2012

HONEYMOON DI KOTA PERANCIS

Assalamualaikum,

Cerita nak basi dah baru gedik-gedik nak update hehehe.. Jawapan macam biasa ada aku kisah ?? ;)
Alhamdulillah selepas pulang berhari Raya di Terengganu tempoh hari, terus My Love bawa pergi honeymoon untuk yang dah keberapa puluh kali entah hehehe.

Seronok dan terkejut serta teruja bercampur baur masa mula-mula dapat tahu..Almaklumlah nak pergi tempat sejuk kan hehehe.

Permulaan My love saje-saje tengok dekat Groupon last-last ada diskaun untuk penginapan di Kota Perancis untuk Bilik Suite !!! Bilik Suite Untuk 2 Hari 1 malam RM50.00 selepas diskaun 80% huh siapa yang nak tengok saje dok HEHE.

Oklah anda layan jelah gambar-gambar kami honeymoon di Kota Perancis Pahang yer T_____T


 
Bilik Penginapan kami yang sangat-sangat besar
 
 
 
Laluan untuk ke Bilik air..Kiranya bilik Makeup tidak sekali dengan bilik tidur.
 
 
Bilik Air yang sangat luas...berejam duduk dalam tab mandi tu hehehe
 
 
 
 
Ruang Bilik
 
 
Ruang Makan
 
 
Ruang Tamu
 
 
Ruang Dapur
 
 
Suasana di waktu malam
 
 
Pandangan bilik penginapan
 
 
Makan malam yang sempat di makan ialah Pizza Itali
 
 
Spagetti Seafood
 
 
Fresh Oren
 
 
Ok gambar penulis blog harus di gelapkan hahaha...
 
Apa-apa pun terima kasih sangat-sangat to My love sebab sudi bawa " baby " dia ni berjalan-jalan, Alhamdulillah ada je kejutan sepanjang tahun 2012.
Moga Allah murahkan rezeki kami aaminnn
 

2 Orang Sayangkan Cik Nurul

wah..syoknye..giler bsar bilik..da la harga pun murah.bole tdo 2hr 1mlm plak tu. syoknye..ni kat mane ea?

Selasa, 30 Oktober, 2012

wahhhhhhhh best2...dah lame akak tak gi colmar ni nurul...last pergi mase mija 7 bulan...ko bayangkan berapa lame dah tu...

wahh honeymoon sakan hah...moga ade rezeki nurul preggy yeak...akak sentiase doakan...

Selasa, 30 Oktober, 2012

Catat Ulasan

♥♥ CONTENGLAH KOMEN ANDA DISINI ♥♥

 
Copyright © DiaRy OnLiNeKu... |Designed by Whitey Mommy