Selasa, 9 Oktober 2012

NAK KULIT MUKA KELIHATAN GEBU??

Selamat pagi semua,

Minggu ini CNP nak buat sale untuk naturactor hijau yang sangat-sangat best dan sentiasa sold out memanjang. Memandangkan ramai yang selalu email CNP tanya bila sale naturactor hijau ini dengan bangganya CNP nak umumkan sale untuk naturactor ini bermula dari


9 Oktober 2012 hingga 12 Oktober 2012 dengan harga
RM35 SAHAJA!!!
selepas dari tarikh ini harga kembali normal yer harap maklum.
 
 
Ada ke yang menunggu untuk entry kali ni? HAHAHA. Salah seorangnya dah dapat teka siapa dia kahkahkah. Oklah kali ini CNP nak review 1 benda penting sebelum memulakan makeup dimuka,  malah secara tak langsung menggebukan kulit muka anda. Korang nak tahu apa dia yang CNP maksudkan? Iainya adalah




Nacturactor code 171 yang berwarna hijau. CNP sendiri telah mencubanya dan yang bestnya ramai budak office tanya pakai apa hehehe. So inilah rahsia CNP kelihatan gebu macam cucuk vitamin C hahaha. Korang jangan risau, Naturactor ini diperbuat dari tumbuh-tumbuhan dan ianya dari Jepun. Korang mesti tahukan macam-mana ketatnya proses pembuatan barang disana, tambahan lagi produk untuk kecantikkan, lagilah bertambah ketat proses penghasilannya.




Korang boleh tengok gambar rajah diatas untuk rujukan. Untuk pengetahuan korang,  Nacturactor ni juga tidak menutup pori-pori kulit muka, malah ianya akan mencantikkan, menggebukan dan menutup cela di kulit muka anda. 1 bekas nacturactor ini tahanlah paling tidak 6 bulan, itupun tengok cara pemakainnya jugaklah sebab setiap individukan lain-lain jenis kulit muka.

Cara penggunaanya ialah :

Guna span untuk menyapu nacturactor ke kulit wajah supaya ia tidak kelihatan seperti bertompok-tompok. Ambik sedikit sahaja tau, ikut kesesuaian muka kitalah. Selawat dulu sebanyak 3x supaya bertambah berkat.




Selain itu jugak, terdapat jugak nacturactor untuk dijadikan base makeup. Tengok kecerahan kulit korang kategori mana, sebab setiap kod berlainan color bila di sapu di muka. Hasilnya memang superrrrr bestttt. Percayalah. InshaAllah petang ni CNP nak g ambik stok makeup, so sesiapa nak order boleh email di cnp_ciknurulpinky@yahoo.com CNP jual dengan harga istimewa tau, so sesiapa berminat boleh email me ye.

Ini contoh yang CNP dapat tunjukkan pada anda semua. Adik CNP kulit wajahnya sangat teruk, iyelah pergi balik kolej bawah matahari yang panas hehehe. Now CNP tengah ajar dia produk mana yang perlu dia pakai.



Muka adik Nurul jenis berminyak dan banyak cela.


Setelah memakai Nacturactor hijau, mukanya kelihatan gebu dan kesan cela jugak sudah tidak kelihatan lagi bukan? hehehe.Berminat just email me ok..Love you alll.

Berminat sila isi order form dibahagian bawah blog CNP ini yer...
 
Sebarang pertanyaan sila email ke cnp_ciknurulpinky@yahoo.com




54 Orang Sayangkan Cik Nurul

akak mmg berminat ngan bende ni nurul...kalo kulit akak ni, kaler ape yg sesuai...pastu nak pakai die ni mcm mane...mcm pakai bb cream ke....sapu pakai span ke tangan ke.....bende ni mcm krim yeak.....akak nak cube satu lah....

Khamis, 20 Oktober, 2011

ala, tunjukla cara-step by step mcm mana nak guna naturactor hijau ni hehehe.

Khamis, 20 Oktober, 2011

@lieyalatif

pakai span masa sapu di muka supaya nampak licin dan serata je.

Khamis, 20 Oktober, 2011

@E-Marlin

step by step..nantilah lepas ni ok hehehe

Khamis, 20 Oktober, 2011

he he he....akak ada beli nurul yang naturactor no 171 tu...then akak pakai kaler 152 plak..before nie pakai kaler 151 tp mcm cerah sangat ler plka...bila pakai base gelap sikit then balas ngan bedak yg cerah...takde ler nampak cam bertopeng sangat....

suka ngan naturactor nie..
tp time nak basuh tu mmg nak kena bersih2 ler..
kalau tak..sure muka akak naik bintik2..
la nie...cuci ngan susu pembersih dulu baru cuci ngan sabun muka plak....

Khamis, 20 Oktober, 2011
Najwa

Nurul,najwa pun mcm berminat jgak.hehe.kalau kulit najwa,kod apa?

Khamis, 20 Oktober, 2011

@ZanaNordin

Akak memang bestkan produk ni dahlah murah hasilnya memang umphhh lah hahaha..Akak sebelum nak cuci dengan susu pembersih tu akak buang kameup dengan tisu wet yang lembab tu tau barulah kotoran semua hilang.

Khamis, 20 Oktober, 2011

@Najwa

Ok beres, najwa punya pun nurul dah orderkan sekali...

Khamis, 20 Oktober, 2011

hai...

terasa nak try la...ok ke??

Selasa, 25 Oktober, 2011

@.:cEmmAh:.

Trylah..dipersilakan dear..

Selasa, 25 Oktober, 2011

salam......akak mcm mane nak sesuai kan dengan kulit?harga mmg rm25 je eh?duit pos mcm mane?pastu nak tahu bedak powder ader x?

Selasa, 25 Oktober, 2011

nak tanya, make up ni boleh tahan berapa lama sebelum dia cair?

selalunya kalau muka berminyak, cepat je make up cair. :(

Selasa, 25 Oktober, 2011

wahhhhhhh,..berubah jd gebus,.hihi

Selasa, 25 Oktober, 2011

@ZieSalikan

Dear sila email nurul ok di cnp_ciknurulpinky@yahoo.com supaya senang sikit segala pertanya nurul jawab hehehe

Selasa, 25 Oktober, 2011

@ZieSalikan

Bagitahu jenis kulit muka sama dengan artis mana di malaysia..pastu email pada nurul ok..Compact powder nurul ada jual jugak..

Selasa, 25 Oktober, 2011

@Amoi

Salam Amoi,

kulit muka nurul juga sangat-sangat berminyak tapi sejak jumpa makeup ni alhamdulillah makeup sentiasa in je..Jangan lupa pakai eyeshadow base sebelum sapu makeup eyeshadow untuk bagi lagi long lasting.apa-apa just email pada cnp_ciknurulpinky@yahoo.com supaya semua pertanyaan amoi cepat je nurul blas k hehehe

Selasa, 25 Oktober, 2011

@Cahaya Mama

Salam cahaya mama, Gebus sokmo hahaha

Selasa, 25 Oktober, 2011
Tanpa Nama

salam..kak nak tye, ni produk dari china ke jepun

Rabu, 26 Oktober, 2011

@Tanpa Nama

Jepun dear...

Khamis, 27 Oktober, 2011

kak nurul..bank in my maybank2u bole x...

Khamis, 03 November, 2011

CNP june dh email ok...june nk yg code 171 tu ye...

Khamis, 10 November, 2011

boleh order lagi tak ?

Khamis, 24 November, 2011

de gik..?

Sabtu, 26 November, 2011
Tanpa Nama

boleh order lagi x??
harge dye rm25 ek??

Selasa, 29 November, 2011

@DYAH

boleh dear..

Selasa, 29 November, 2011

@JuNe

ok dear..

Selasa, 29 November, 2011

@Si Cantik

Si cantik, email me di cnp_ciknurulpinky@yahoo.com ok

Selasa, 29 November, 2011

@BUTIK PENGANTIN MYA IRDINA

masih ada lagi hehehe

Selasa, 29 November, 2011

@Tanpa Nama

boleh dear, sila email CNP ok di cnp_ciknurulpinky@yahoo.com

Selasa, 29 November, 2011
Tanpa Nama

btl ke rm25 je? ori ke x? nak jgk laa... :)

Jumaat, 06 Januari, 2012

cik nurul pinky, ni produk ori ke?

Jumaat, 06 Januari, 2012
Tanpa Nama

kena order kt email ja ka?? klau kt luar xada ka???kdai mna ada??

Rabu, 11 Januari, 2012
Tanpa Nama

kt luar xada ka??

Rabu, 11 Januari, 2012

U just gained another followers ^ ^ hehe sgt interesting!!! suka suka suka! tq for the tips. bminat la dgn produk ni :P

Ahad, 22 Januari, 2012

slm cik nurul, nak tanya kenapa kena pakai yang warna hijau ye? mcm pelik je -____-

Rabu, 21 Mac, 2012
Tanpa Nama

nak tanya skit, setelah memakai Nacturactor hijau 171 tu , xyah pakai bedak ke? Mcm mana dari warna hijau jadi mcm pakai bedak plak? TQ

Isnin, 26 Mac, 2012
Tanpa Nama

was2 takut yg xori jer sbb penah kena dpt yg xori..- kak mas

Jumaat, 13 April, 2012
Tanpa Nama

mcm mne na bli brg dlm nie

Isnin, 30 April, 2012

salam, ada jual lagi ke foundation ni? original ke x? 25ringgit tu include postage ke??

Rabu, 02 Mei, 2012

tapi kak . kenapa murah ? saya survey harga semua rm35 . ada lagi tak kak code 171 , 153 , 171 ??

Rabu, 30 Mei, 2012

tapi kak . kenapa murah ? saya survey tempat lain rm35/1pieces . ada lagi tak code 171,153,130 ??

Rabu, 30 Mei, 2012

Nak order la. Ade lagi tak ?

Rabu, 30 Mei, 2012

sis biar betul rm25 ja?mira da pakai naturactor kod 151 ni dah setahun lebih pun,mmg berkesan sgt..muka agk gelap pun nmpk gebu..hehe,tapi xpuas hati la rm25 ja,murah sgt?sbb mira beli naturactor ori china(macam gambar kt ats)dgn hrga rm60 include postge..3 bulan lpas beli dgn hrga rm40 include postge...huhu,sedihnya,,knapa murah sgt kt sini?menyesal lor..

Rabu, 06 Jun, 2012
Ju

Salam... ada jual lagik tak mende ni ek?

Jumaat, 22 Jun, 2012
Ju

Ada jual lagi tak produk nie ek? harag rm25 ya?

Jumaat, 22 Jun, 2012

salam kak..ada lagi x produk nie?harga rm25 ke? kalo pkai nie n pastu leh pkai cmpact powder trus or kena guna naturactor kod ikot kulit kita??

Ahad, 05 Ogos, 2012

as'kum...cik nurul...ade lagi x produk nie...sy baru nk mencuba...171 utk ape yea... sama x fungsi 151 ? klau nk produk nie nk nmbr akaun bank.. :D

Rabu, 08 Ogos, 2012

nakk orderr.... boleh pos laju x??

Sabtu, 25 Ogos, 2012

Masih Adakah lg produk ini dgn harga rm25...sy berminat yg colour hijau tuuuu

Ahad, 23 September, 2012

Masih Adakah lg produk ini dgn harga rm25...sy berminat yg colour hijau tuuuu

Ahad, 23 September, 2012
Tanpa Nama

hai..askum nampak krim cam ok kalu i nk order masih ada stock ke...harganya 25 ringgit ke termasuk pos ye...please reply tq leh bg fon number kt saya..tak

Khamis, 27 September, 2012
Tanpa Nama

betul ke rm25.00 nurul? klu xpkai yg 171 tu pn xpe kan

Rabu, 08 Mei, 2013
nur ain hasmuni

Pm sy jugak ye

Sabtu, 16 Ogos, 2014
nur ain hasmuni

Pm sy sama ye...

Sabtu, 16 Ogos, 2014

Catat Ulasan

♥♥ CONTENGLAH KOMEN ANDA DISINI ♥♥

 
Copyright © DiaRy OnLiNeKu... |Designed by Whitey Mommy