Khamis, 22 November 2012

PRE- ORDER TABITA SKINCARE

Assalamualaikum,

Kali ini CNP nak bagitahu 1 lagi rahsia untuk kulit wajah kelihatan cantik dan gebu. Alhamdulillah kini CNP pengguna tetap Tabita. Rasanya lepas ni tidak beralih arah kepada produk lain hahaha. Korang mesti pernah cakap kenapa kulit wajah artis Indonesia cantik dan mulus kan? Hah inilah rahsia mereka semua. Produk Tabita ini dari Jakarta. Oklah memandangkan CNP akan ke Jakarta bulan Disember nanti, so CNP buka pre-order Tabita dengan harga yang memang murah sangat-sangat. Siapa yang buat order masa pre-order ini sahaja akan mendapat harga yang teristimewa, selepas itu harga akan kembali normal. Harga untuk Regular pack RM290 sahaja dan Exclusive pack RM350 sahaja. Berminat sila isi order form yer dengan tajuk produk " TABITA ".

PROMOSI PRE-ORDER DARI
22 NOV HINGGA 22 DISEMBER
SAHAJA !!
 
Regular pack : RM290.00
Exclusive pack : RM350.00
 

HARAP MAKLUM PRODUK YANG SAYA JUAL INI ORIGINAL BUKAN TIRUAN YA. KANG ADA PULAK YANG CAKAP CNP JUAL MURAH MESTI BUKAN ORIGINAL. JANGAN RISAU CNP PUN CARI REZEKI HALAL.
 
Korang mesti nak tahu lebih lanjutkan pasal Produk Tabita kan? So silalah baca yer hehe ^___^

Apakah Tabita Skincare sesuai untuk saya?

Tabita SkinCare sangat sesuai & serasi untuk semua jenis kulit. TIDAK MENGANDUNGI BAHAN-BAHAN BERBAHAYA, seperti : HYDROQUINON & MERCURY yang boleh menimbulkan kanser kulit

Apakah bahan utama Tabita Skincare?

Tabita skin care adalah produk kecantikan yang menggunakan ekstrak papaya sebagai bahan dasar utamanya. Sudah sejak lama ekstrak papaya dikenal masyarakat kerana khasiatnya yang dapat mengatasi pigmentasi kulit dan mencerahkan kulit.

Tabita skin care juga mengandung berbagai macam vitamin, seperti vitamin A, C dan vitamin E. Setiap vitamin tersebut memiliki khasiat tersendiri, terutama untuk kulit. Vitamin A dapat membantu mengeringkan jerawat dan mencegah terjadinya jerawat, Vitamin C dapat membuat kulit menjadi segar alami, sedangkan vitamin E dapat menghaluskan kulit.

Apakah Tabita Skincare sesuai untuk jenis kulit saya?

Tabita skin care sangat sesuai untuk segala macam jenis kulit.

Apakah reaksi selama pemakaian Tabita Skincare?

Setelah memakai Tabita ini, pada minggu pertama,muka terasa perih, kencang, gatal, diikuti dengan pengelupasan (dirasakan kurang lebih 10 – 20 hari). Dalam keadaan seperti ini tidak diperkenankan untuk menggaru atau sejenisnya yang dapat mengakibatkan wajah menjadi luka.

Bila terasa perih atau gatal cukup ditekan secara perlahan dengan menggunakan tissue atau kapas yang bersih dan lembut. Pemakaian ubat harus terus dilakukan / jangan dihentikan.

Setelah pengelupasan di wajah telah merata maka gatal akan hilang dengan sendirinya.

Pengelupasan yang agak lama biasanya pada daerah hidung dan mulut, hal ini disebabkan kerana lubang pori-pori pada daerah tersebut lebih besar dan banyak dibandingkan daerah lainnya. Setelah minggu ke IV dan minggu ke V wajah akan berubah,lubang pori-pori telah mengecil,wajah memutih dan tidak ada lagi keluhan………

Selama memakai ubat ini dianjurkan untuk tidak menggunakan kosmetik atau ubat produk lain jika ingin hasilnya menjadi baik dan maksima.

Untuk wanita yang sedang hamil dan menyusu tidak sesuai memakai Smooth Lotion bila kulitnya sensitif.
 
RANGKAIAN PRODUK TABITA SKINCARE NEW PACKAGING...



Rahsia kecantikan para artis Indonesia telah diketahui dan KINI DI MALAYSIA...."THE BEST PRODUCT FOR THE BEST PERSON ONLY"

Memperkenalkan produk Tabita Skin Care,khusus untuk perawatan wajah....
Diadun dengan menggunakan bahan-bahan semulajadi seperti COLLAGEN, PEARL POWDER,JAPANESE TEA, JAPANESE PAPAYA,VITAMIN C dan VITAMIN E.
Tidak menggunakan bahan-bahan yang berbahaya seperti MERCURY dan HYDROQUINON yang boleh menyebabkan cancer kulit dan kerengsaan jika penggunaan berpanjangan...

Tabita Skin Care berupaya merawat masalah kulit berikut:
- masalah kulit BERJERAWAT
- masalah kulit BERMINYAK serta cenderung BERJERAWAT
- masalah kulit TIDAK SEKATA
- masalah kulit BERPORI BESAR
- masalah kulit KUSAM dan TIDAK BERSERI
- masalah JERAGAT
- garisan KEDUTAN dan kesan PENUAAN di wajah
- parut jerawat serta ketidakrataan kulit wajah
- BLACKHEADS serta WHITEHEADS
- SUNBURN : mengembalikan warna kulit asal lebih pantas dari biasa

Tabita Skin Care akan menjadikan kulit wajah anda :
- Bersih berseri tanpa noda-noda parut jerawat- warna sekata- Cerah putih berseri serta bersinar semulajadi walaupun tanpa secoletmekap- mengembalikan keanjalan kulit- meremajakan kulit- menghilangkan kesan-kesan pigmentasi serta jeragat- mengatasi masalah jerawat serta menghalangnya muncul kembali
semua produk Tabita Skin Care sangat selamat digunakan tanpa kesan sampingan dan sesuai untuk semua jenis kulit.
Wajah anda akan menjadi tampak bersinar,putih, tidak berminyak dan menjadi lebih tegang serta lembut seperti kulit bayi.

 
i. Regular Pack
 
mengandungi :
1. FACIAL SOAP
2. SMOOTH LOTION/TONER
3. DAY CREAM (25g)
4. NIGHT CREAM (25g)
 
 
Exclusive Pack
 
mengandungi :
1. FACIAL SOAP
2. SMOOTH LOTION/TONER
3. DAY CREAM (40g)
4. NIGHT CREAM (40g)
Fungsi-fungsinya :-
 
1)FACIAL SOAPSabun cair untuk membersihkan muka dan leher dari kotoran yang melekat dan dapat menegangkan kulit muka kita. Facial Soap ini berfungsi untuk membersihkan kulit anda dari kotoran-kotoran yang terlekat. Mengandungi ekstrak papaya, sehingga anda akan merasa kulit anda lebih cerah dari masa ke semasa. Apabila disimpan di tempat yang bersuhu dingin, facial soap ini akan terdapat banyak serabut-serabut, terlihat seperti potongan-potongan atau gumpalan-gumpalan pepaya. Hal ini disebabkan oleh sabun yang dibuat dengan bahan semulajadi. Apabila terjadi penggumpalan seperti ini, anda rendamkan sabun ini di gelas yang berisi air panas atau hangat beberapa minit, lalu sabun akan kembali mencair.
2)SMOOTH LOTION/TONERPembersih dan penyegar kulit muka dan leher dapat mengurangkan jerawat dan kulit kusam kembali bersih putih dan bersinar. Smooth Lotion berfungsi sebagai pembersih lanjutan bagi kulit anda. Setelah kotoran-kotoran yang terdapat pada permukaan kulit anda diangkat oleh facial soap, smooth lotion membersihkan kotoran-kotoran yang sudah mengendap sekian lama di permukaan kulit anda, namun karena telah mengendap sekian lama, kotoran ini menjadi sukar untuk diangkat. Dengan menggunakan smooth lotion, kotoran-kotoran tersebut dapat terangkat, sehingga kulit wajah anda akan terlihat lebih cerah. Selain itu, apabila kulit anda berjerawat, smooth lotion juga membantu mengeringkan jerawat pada kulit anda.
 
3)~DAILY CREAM (EXCLISIVE ) 40gCream siang dipakai pada pagi sampai sore hari untuk melindungi kulit wajah kita dari sinar matahari dan dapat menghilangkan flek hitam dan meremajakan kulit muka. Daily cream berfungsi sebagai sunblock SPF 30 yang dapat menjaga kulit anda dari sengatan matahari yang dapat merusak kulit anda dan menangkal radikal bebas bebas dapat menyebabkan pigmentasi pada kulit (flek-flek dan warna kulit tidak merata) serta warna kulit menjadi kusam.

4)~NIGHTLY CREAM (EXCLUSIVE ) 40g
Cream malam dipakai pada malam hari untuk memutihkan kulit muka dan leher. Dapat juga di gunakan untuk menghilangkan kerutan yg ada disekitar muka kita dan mengecilkan lubang pori pori. Nightly cream mengandung ekstrak pepaya, vitamin A, vitamin C dan vitamin E serta benzoyl. Vitamin A sangat ampuh untuk membantu mengeringkan jerawat pada kulit dan menstabilkan kondisi kulit. Vitamin C dapat mencerahkan kulit dan membuat kulit putih merona. Vitamin E dapat menghaluskan kulit dan meremajakan kulit. Benzoyl adalah kandungan yang sangat ramah lingkungan dan dapat mengeringkan jerawat sampai ke lapisan kulit terdalam, memperbaiki struktur bagian dalam kulit, menstabilkan jaringan lemak yang menyebabkan timbulnya jerawat, sehingga jerawat enggan muncul lagi.
 

Selepas pembelian, CNP akan ajarkan cara penggunaan yang betul Produk Tabita ni ye. Tapi hanya untuk pembelian dari blog CNP sahaja ^_____^
 

2 Orang Sayangkan Cik Nurul

Tanpa Nama

kalau order agk2 ley smpi dlm bpe ari?? hrge t'msk postage ke???

Ahad, 03 Februari, 2013

ada tak jual cream malam sahaja...xperlu set?

Rabu, 14 Ogos, 2013

Catat Ulasan

♥♥ CONTENGLAH KOMEN ANDA DISINI ♥♥

 
Copyright © DiaRy OnLiNeKu... |Designed by Whitey Mommy