Isnin, 19 November 2012

PREP + PRIME UNTUK MAKEUP TAHAN LAMA

Assalamualaikum,

Fuhhh penat , semalam baru sampai dari Kemaman dan hari ini dah masuk kerja memang fenat ok T_____T

Semalam dan pagi tadi CNP telah clearkan inbox email dengan membalas semua email invoice anda, malah tengahari tadi email masuk bertalu-talu insyaAllah CNP akan reply invoicenya yer...Sabar tau.

Oklah memandangkan ramai yang email bertanyakan tentang makeup tak tahan lama, so kali ini CNP nak perkenalkan dekat anda semua tentang kegunaan PREP + PRIMER ni iaitu boleh diibaratkan
 " pemegang untuk makeup tahan lama "

CNP akan gunakan ini sebelum makeup dan selepas itu barulah kita mulakan aktiviti menconteng muka hehehe.

Cara CNP bermakeup basic untuk ke tempat kerja amatlah ringkas dan mudah iaitu :-

1. Spray Facemist ke seluruh muka
2. Pakai pelembab
3. Pakai Prep + Primer
4. Naturactor
5. Bedak compact
6. Loose powder
7. Eyeshadow
8. Eyeliner
9. Blusher
10. Lipstik
11. Spraykan Facemist keseluruh muka selepas selesai makeup.


 
Hah inilah wajah Prep + Primer yang CNP cakapkan tu. Memang berbaloi bila gunakan yang ini tau. Makeup memang boleh tahan lama tak derlah kejap-kejap nak g touch-up kan.
 
 
Inilah salah satu customer yang CNP makeupkan. dia requestkan makeup yang simple tapi tang mata nampak galak. CNP juga menggunakan Prep + Primer.
 
Sesiapa berminat boleh isi order form untuk order ye..
 
Harga Promosi :-
RM25.00
 

5 Orang Sayangkan Cik Nurul

kalo kat kedai adew jual x

Isnin, 19 November, 2012

kelas penerangan MUA sorang nie tau...lengkap dan padat.....oo baru akak tau ade bendealah tu....sape kaki makeup harus gune tu kan nurul...

Isnin, 19 November, 2012

@Liya liyana

ada dear..

Khamis, 29 November, 2012

@lieyalatif

Akak pun apa kurangnya makin comel je..jeles tau akak anak 3 tapi tetap kurus..ada petua tak?

Khamis, 29 November, 2012

Nurul, yg ni ade lagi x? Akak nak beli. Ade makeup job bulan 3 ni. (kak suria)

Selasa, 29 Januari, 2013

Catat Ulasan

♥♥ CONTENGLAH KOMEN ANDA DISINI ♥♥

 
Copyright © DiaRy OnLiNeKu... |Designed by Whitey Mommy