Rabu, 12 Disember 2012

SHOPPING DI H&M

Assalamualikum,

Muka jakun bab dapat shopping di H&M. Niat asal hanya nak cuci mata saje tapi last-last cuci duit pulak. Betul cakap My love duit akan melayang dalam H&M ni hahaha.

Mula-mula nak masuk kena beratur dulu feeling-feeling beratur masuk butik-butik di Oversea. Hahaha. Masa baru buka tu fitting room masyaAllah panjang gilerrrr. Last-last aku sarung je baju-baju yang aku pilih kat belakang-belakang rak hahaha. Yang bestnya dalam masa 30 hari kita boleh tukar balik apa barang yang tesalah size yang dibeli dalam H&M ni dengan syarat jangan buka tag harga.



Shopping 2 beg walaupun niat dihati hanya cuci mata ^_____^

XOXO :)

2 Orang Sayangkan Cik Nurul

2 beg. byk tu. :)

Rabu, 12 Disember, 2012

Beatnye shopping... Dah lama x g shopping ni.....

Sabtu, 15 Disember, 2012

Catat Ulasan

♥♥ CONTENGLAH KOMEN ANDA DISINI ♥♥

 
Copyright © DiaRy OnLiNeKu... |Designed by Whitey Mommy