Isnin, 28 Mei 2012

SET SMOKEY EYE

Assalamualaikum..

Siapa nak set Smokey eye??? Hehehehe selama ni susah betul CNP nak cari set Smokey eye yang boleh dimasukkan dalam pouch makeup beg. Now tidak lagi dan CNP boleh bermakeup dimana-mana dah.



Inilah contoh solekan smokey eye coklat dan hitam



Dalam masa yang sama set ini boleh digunakan untuk kening..jimat bukan dan sangat-sangat best..



Inilah contoh-contoh smokey eye selain color coklat dan hitam..



Inilah eyeshadow khas untuk smokey eye dan dalam masa yang sama boleh dijadikan celak untuk sapu di kening..
Untuk pembelian eyeshadow ini sahaja RM20.00


Untuk set Smokey eye diatas ini semuanya hanya RM29.00 SAHAJA

Harga diatas termasuk untuk set eyeshadow smokey eye, kajal, bulu mata, mascara, celak dan brush smash kajal.

Harga diatas Promosi dari 28/5/2012 hingga 1/6/2012 , selepas itu kembali pada harga Normal RM56.00 

Berminat cepat-cepat isi order form dibahagian bawah blog CNP ni yer...

Khamis, 24 Mei 2012

SET SMOKEY EYE COMING 28/5/2012

Assalamualaikum,

Maaf minggu ni memang tak cukup masa untuk update blog setiap hari. Dari minggu lepas saya kurang sihat..masuk office sekarang pun dengan muka separuh siap iaitu hanya pakai naturactor dan bedak sahaja yang lain-lain seperti eyeshadow,mascara langsung tidak terusik. Mata saya sekarang ni pun perlu di setting kembali setelah tidak normal dalam masa seminggu disebabkan selepas isyak terus tidur dan bangun menjelang subuh. Sungguh tak larat ok. Tapi saya redha dengan ujian yang Allah berikan pada saya.

Ok sudah melalut nampaknya hehehe..


Nantikan 28/5/2012 ini yer sebab ada
SET SMOKEY EYE yang best dan murah


Now set ini telah menjadi barang kesayangan saya tau dan dia telah layak berada dalam pouch beg makeup saya kehulu kehilir hehehe...

Tungguuuu yer.....Pasti korang tak menyesal :)

Isnin, 21 Mei 2012

AL-FATIHAH BUAT KAMU DISANA....

Assalamualaikum,

Alhamdulillah akhirnya saya dapat lalui hari-hari bahagia bersama keluarga tersayang. Maaf lama tak update blog sebab kurang sihat minggu ni. InsyaAllah dalam masa terdekat ada mega sale untuk bulan ini seperti bulan-bulan lepas..

Oklah tak mahu cerita pasal benda tu kali ini, cuma kali ini saya nak kongsikan bertapa bahagianya kita bila mendapat kawan yang sangat-sangat baik. Malam tadi bila saya sampai ke rumah, saya lihat nadia ( adik CNP ) menung dan ada sedikit sembab dimatanya..rupanya dia menangis kerana kawan baiknya telah pergi meninggalkannya selama-lamanya itupun selepas 2 minggu kawannya pergi menghadap Ilahi baru nadia dapat tahu.

Tengah nak update blog tetiba saya nampak blog Nadia dah update..ayat-ayat yang dikarang memang membuat saya menitis air mata. Nampak nadia macam rasa bersalah sangat. Tapi ajal dan maut semua di tangan Allah kan tidak siapa dapat menduga.

Kawan nadia meninggal dunia kerana jangkitan kuman dari kucing.  Kuman tersebut telah merebak ke paru-paru dan otak. Patutlah nadia tak bagi kami-kami semua mencium kucing sangat-sangat rupa-rupanya ada sebabnya.

Marilah kita sama-sama sedekahkan Al-fatihah buatnya, semoga beliau tenang dan ditempatkan dikalangan orang-orang soleh solehah...AL-FATIHAH....................

Khamis, 10 Mei 2012

BATCH 3 OPEN - MEGA SALE APRIL

BATCH 3 OPEN
10 - 11 MEI 2012
LAST DAY HARGA PROMOSI
SELEPAS TARIKH INI, KEMBALI KE HARGA NORMAL
HARAP MAKLUM...
Assalamualaikum,

Akhirnya MEGA SALE BULAN APRIL dilancarkan pada hari ini. Untuk makluman sekiranya pada hari ini sambutan amat menggalakkan dan stok telah habis bermakna tamatlah promosi ini yer. So siapa berminat cepat-cepat isi order form dibahagian bawah blog ini.

Harga yang ditawarkan sangat-sangat jimat berbanding belian sebelum atau selepas Mega Sale berlangsung. Terima kasih atas sokongan daripada anda semua. Selepas tamat promosi harga dikira harga normal harap maklum.

RM100 UNTUK SEMUA BARANG DIBAWAH



SET LENGKAP MISS ROSE MENGANDUNGI :

EYESHADOW
BEDAK COMPACT
BLUSHER

HARGA NORMAL : RM40.00




SET LENGKAP BRUSH MAKEUP JENAMA BOBBI BROWN ATAU MAC 24 BATANG
HARGA NORMAL :  RM90.00



MASCARA MISS ROSE YANG SANGAT PEKAT DAN LENTIK MEMANG BEST SANGAT

HARGA NORMAL : RM12.00

EYELINER MISS ROSE YANG SANGAT PEKAT DAN MEMBUATKAN MATA NAMPAK SANGAT-SANGAT COMEL HEHEHE...

HARGA NORMAL : RM12.00


Tapi untuk MEGA SALE ini, SEMUA BARANG diatas hanya bayar RM100.00 sahaja...Cuba kira berapa RM duit anda jimat bukan?

Mega Sale ini berlangsung sehingga stok khas ini habis..so CNP tak boleh janji berapa hari stok boleh bertahan. Macam bulan sebelum, tak sampai seminggu semuanya clear.

So yang berminat cepat-cepat isi order form dibahagian bawah blog CNP ini yer.

* harga pengeposan tidak termasuk


BATCH 1 -
BARANG AKAN DIPOSKAN PADA HARI SABTU DAN ISNIN INI


Selamat Bershopping hehehe sebarang pertanyaan sila email


Isnin, 7 Mei 2012

BLUSHER MAC

Assalamualaikum

Kali ini CNP nak publish Blusher Mac yang sangat comel dan best...Ada 5 color kesemuanya.. Semuanya gojes-gojes belaka tau hehehe.

KOD : BLUSHER MAC 
Harga : RM15.00
Beli 5 set sekali gus RM 10.00 setiap satu





















Berminat cepat-cepat isi order form di bawah sekali blog CNP ye. Stok terhad..

Khamis, 3 Mei 2012

EYESHADOW CLUTCH MISS ROSE

Assalamualaikum..

Alhamdulillah akhirnya dapat upload stok terbaru Miss Rose hoyeayyyy ! Oklah tak nak buang masa terus ke TAJUK UTAMA hehehe.

Kali ini CNP upload stok Miss Rose lagi,  cuba design pallete eyeshadow berlainan dengan sebelum ini.Terdapat 2 jenis eyeshadoe Miss Rose iaitu CLUTCH COKLAT DAN CLUTCH PUTIH.

Clutch putih CNP telah upload sebelum ini tapi kerana permintaan tinggi stok cepat habis, So kepada yang belum sempat mendapatkan stok Miss Rose kali ini cepat-cepat isi order form dibahagian bawah blog CNP ini yer.



Code : CLUTCH COKLAT

Code : CLUTCH PUTIH




Pandangan luaran eyeshadow ini sebiji seperti beg Clutch kan...



Harga di pasaran RM90.00 tau tapi CNP jual dengan harga yang sangat istimewa untuk pembaca blog inidiarinurul.com


Code : CLUTCH COKLAT


Pandangan luaran eyeshadow ini sebiji seperti beg Clutch kan...




Harga di pasaran RM90.00 tau tapi CNP jual dengan harga yang sangat istimewa untuk pembaca blog inidiarinurul.com


Code : CLUTCH PUTIH


Eyeshadow Miss Rose ini

* tidak terlalu berkilat seperti eyeshadow lain
* jenis Matte
* warna yang sangat-sangat comel dan cantik
* tahan lama



Harga di Luar RM90.00 tapi di Blog Inidiarinurul.com hanya
RM45.00 Sahaja !!!

 
Copyright © DiaRy OnLiNeKu... |Designed by Whitey Mommy