Selasa, 26 Jun 2012

CONTEST CIPTA LOGO INIDIARINURUL.COM

Assalamualaikum,

Alhamdulillah rasanya inilah kali ke 2 CNP adakan Contest untuk Blog ini. Contest ini terbuka kepada semua yang mempunyai blog atau tidak. Yang tidak mempunyai blog, anda boleh emailkan kepada CNP rekaan tersebut ke email cnp_ciknurulpinky@yahoo.com




Hadiah untuk pemenang ialah :



Sebarang pertanyaan berkenaan Contest ini boleh emailkan ke cnp_ciknurulpinky@yahoo.com
dengan tajuk " Contest "

Semoga berjaya yer....



MEGA SALE JUN DARI 26 - 1 JULAI 2012 SAHAJA

Assalamualaikum,

Alhamdulillah akhirnya sempat juga CNP siapkan entry untuk Mega Sale Bulan Jun ini. Sorry sangat-sangat sebab tak sempat update semalam, CNP tahu ramai yang menunggukan memandangkan banyak email yang CNP dapat apabila Mega Sale yang patutnya berlangsung semalam ditunda ke hari ini.

Mega Sale kali ini ada 2 set iaitu Set 1 ialah PAKEJ RM50.00 dan Set 2 ialah PAKEJ RM100.00 , Anda boleh pilih pakej mana yang menjadi pilihan ok.



PAKEJ RM50.00


PAKEJ RM100.00


Untuk makluman stok memang terhad memandangkan barang yang tertera di atas adalah HOT ITEM. So kepada yang berminat cepat-cepat isi order form dibahagian bawah blog ini dengan memilih Pakej yang mana satu anda berkenan hehehe.


Barang akan diposkan selepas tamat promosi...


Promosi TAMAT,  harga kembali normal dan tiada sebarang restok order selepas tarikh ini harap maklum.


Selasa, 12 Jun 2012

NAK BIBIR KELIHATAN SEPERTI ARTIS KOREA??

UPDATE :
14/6/2012 - STOK TONY TINT DAH TINGGAL SEPARUH..Naturactor pun sama..so siapa nak order cepat-cepat isi order form ok..


Assalamualaikum..

Siapa kat sini memang minat dengan GADIS kOREA yang cun melecun dengan kulit gebu dan bibir munggil ?? hehehehe.. CNP pun suka tau hehehe..

Nak bagitahu kat anda semua satu perkara :) sekarang ni CNP pergi mana-mana dah pakai TONY TINT tau, iyelah nak bibir ala-ala Gadis Korea jugaklah kan..

Size Mini yang memudahkan dibawa kemana-mana sahaja..Walaupun mini tapi tahan lama tau..



Beginilah cara pemakaian Tony Tint..titik je dibahagian tengah bibir...



Comelkan bibir nampak merah-merah gini..sweet je hehehe..


Harga : RM10.00

Borong : RM 8.00 ( 1 DOZEN - 12 PCS )

Berminat cepat-cepat isi order form dibahagian bawah blog ini ye dengan
Tajuk : TONY TINT

Sebarang pertanyaan Email : cnp_ciknurulpinky@yahoo.com

NATURACTOR DAH ADA

Assalamualaikum,

Alhamdulillah stok Naturactor sampai juga ke tangan saya setelah menanti stok sampai mengambil masa yang agak lama.. Oh nak bagitahu stok kod 171 memang dah sold out selepas barang sampai, sebab yang Q order beratur panjang sangat hehehehe...





Memandangkan tahun lepas CNP ada buat promosi, so untuk tahun ini CNP juga akan buat promosi tapi harganya tak kan sama dengan harga promosi tahun lepas ye sebab Naturactor ni agak mahal sekarang ni. Ini pun selepas entry ini di publishkan pun stok naturactor tinggal tak sampai separuh sebab permintaan yang sangat tinggi.

Kepada yang mempunyai masalah kulit wajah berminyak,jeragat,kulit kering dan pelbagai lagi boleh mencuba foundation naturactor ini kerana ramuannya ialah tumbuh-tumbuhan sahaja.

Harga Normal : RM45.00
Harga Promosi : RM35.00

STOK BERDASARKAN SIAPA CEPAT DIA DAPAT OK..

Berminat isi order form di bahagian bawah blog ini...

Sebarang pertanyaan email
cnp_ciknurulpinky@yahoo.com

Pre- Order 12/6/2012 hingga 15/6/2012
 
Copyright © DiaRy OnLiNeKu... |Designed by Whitey Mommy