Ahad, 12 Ogos 2012

PROMOSI FACEMIST RM35.00

Assalamualaikum,

Hari ni CNP nak wat promosi 1 jenis barang ni....nak tahu barang apa? Oklah barang yang dimaksudkan ialah FACEMIST.....Biasanya facemist CNP jual Rm49.99 kan ? Now Rm35.00 sahaja dan yang best sekali kali ni punya facemist bau green tea...memang segarlah bila di spray di muka sebelum dan selepas makeup....

Facemist ni limited edition tau bab susah nak dapat stok dan dekat CNP pun tinggal 9 botol je lagi....Kepada yang berminat cepat-cepat isi order form ok....CNP dahulukan kepada yang isi order form ok...order form dibahagian bawah blog CNP ni je....

Semua barang akan diposkan esok pagi yer.....

Khamis, 9 Ogos 2012

PENGUMUMAN CUTI HARI RAYA

Assalamualaikum,

Alhamdulillah tak sampai 2 minggu lagi umat Islam diseluruh dunia akan menyambut Hari Raya Aidilfitri, dan dalam masa yang sama terasa sedih sangat untuk meninggalkan bulan Ramadhan..Moga-moga dipanjangkan umur untuk bertemu Ramadhan lagi pada tahun hadapan insyaAllah aaminn.

Oklah kembali ke topik asal hehehe...Memandangkan Pos Laju telah mengeluarkan notis bahawa last pengeposan barang untuk sampai sebelum Hari Raya Aidilfitri ialah pada 14 Ogos 2012. So tarikh akhir order barang ialah Jumaat malam 10 Ogos 2012 Jam 12.00 malam. Semua barang akan diposkan Hari Isnin 13 Ogos 2012.

Team inidiarinurul.com akan bercuti dari 14 Ogos 2012 hingga 26 Ogos 2012 Harap Maklum. Semua order yang masuk pada tarikh tersebut akan direply selepas cuti.

Lepas raya nanti ada barang baru akan masuk kedai dan regular customer inidiarinurul.com akan mendapat diskaun yang menarik dengan setiap pembelian barang tersebut..Nak tahu apa dia kena tunggu lepas raya ok.

Oh ye sesiapa tengah tercari-cari baju Raya jenis casual dan santai boleh ke blog adik CNP ini..Banyak baju gadis-gadis Korea pakai tau dan harga sangat-sangat berpatutan..bila order tu bagitahulah customer CNP ok hehehe..


Bersama pemilik Oldblossombox, Jasmin..

Isnin, 6 Ogos 2012

PROMOSI AIDILFITRI MISS ROSE FANTASTIC

Assalamualaikum,

Meh dekat-dekat sikit nak bagitahu berita baik punyaaaaa !! Siapa nak eyeshadow yang colornya cun melecun dengan harga murah?? HEHEHE mesti ramai yang nak cubakan tambahan pula Hari Raya Aidilfitri dah semakin hampir menjelma..

Atas permintaan ramai CNP keluarkan semula eyeshadow Miss Rose Fantastic ini, khas untuk Promosi Aidilfitri dengan harga yang sangat-sangat ISTIMEWA !!!

Apa yang membuatkan CNP jatuh hati dengan Miss Rose kali ni,  ialah colornya yang sangat-sangat cun dan shine malah tahan lebih lama dan macam krim sesekali pakai.

Terdapat 100 color eyeshadow yang fantastic colornya,  khas untuk Professional make-up Artist yang super duper gojes !!!

Pernah tengokkan gadis arab kalau bersolek tang mata memang sangat-sangat comel betul tak?? Diaorang guna brand Miss Rose Dubai.Warna dia nampak je terang tapi bila cuba sangat-sangat cantik tau tambah lagi bila disapu di kelopak mata, tidak berkilau secara keterlaluan, bukan jenis eyeshadow berdebu dan sangat tahan lama.

Harga Miss Rose Fantastic Promosi  AIDILFITRI
dari
06 Ogos hingga 10 Ogos 2012
ialah
RM29.00 SAHAJA !!
* TIDAK TERMASUK POS LAJU


Macam biasa sesiapa berminat terus isi order form di bahagian bawah blog CNP ni yer. Sebarang pertanyaan email ke
* tajuk email tulis " miss rose fantastic "

Harap maklum, Harga akan kembali normal selepas tarikh promosi diatas...so cepat-cepat email pada CNP wokey !!

Khamis, 2 Ogos 2012

CERITA YANG LEPAS HEHE

Assalamualaikum,

Bersua kita kembali..huhu agak bosan duduk bercuti dirumah hampir sebulan, iyelah selalu bekerja so bila kena cuti macam ni mulalah kebosanan melanda hehehe...Alhamdulillah selain itu dapat jugaklah saya berchatting dengan customer-customer saya hehehe.. Memandangkan keadaan saya belum mengizinkan so mungkin ada kelewatan sikit pada produk terbaru dari CNP...

Oklah jom layan gambar-gambar yang lama tapi dalam tahun ni lah...Masa ni belikan mama mertua hadiah besday dia..so memandangkan saya anak dan menantu yang adil so saya belikan kedua-dua mama saya handbag dari jenama dan harga yang sama hehehehe...


Hahaha...keluar ke KLCC tanpa secalit makeup sebab mood ke laut :)



Wajib check dulu sebelum bayar, takut ada yang berlubang kat dalam tuuuu....


Handbag ni My love beli di Jakarta 2 tahun lepas hehehe....


Pengawal peribadi dan pembantu sulitku hahahaha....

Oklah untuk update hari ni..esok kita update lagi yer....byeeee...
 
Copyright © DiaRy OnLiNeKu... |Designed by Whitey Mommy