Sabtu, 22 Disember 2012

BER "TABITA" UNTUK MUKA CANTIK

Assalamualaikum,

Alhamdulillah tak sangka rupanya ramai yang berminat dan berkenan dengan Produk Tabita ni hehehe. Percaya tak pada mulanya saya sendiri ragu-ragu untuk menggunakannya iyelah macam kurang percayalah dengan sesetengah produk kan. Tapi apabila saya sendiri melihat kawan sekerja mendapat kulit yang cantik,smooth dan gebu hati pun terusik untuk mencuba.

Kebetulan saya sendiri telah menghubungi stokis di Jakarta iaitu merangkap kawan saya sendiri yang menetap disana. Alhamdulillah dia telah memberikan dengan harga yang cukup murah berbanding dengan stokis di Malaysia. Tapi adatlah kan kos penerbangan dan pengeposan memang mahal itu sebab harganya bila di sini agak tinggi. Macam saya pun selepas tamat tarikh PRE-ORDER harga akan kembali normal seperti stokis lain jual juga tau. Saya cakap secara terangan disini.So siapa nak order baik order semasa
pre-order berlangsung.

Kepada semua customer saya, selepas pembelian dibuat saya akan menghantar Skincare Tabita beserta cara-cara penggunaannya bersama skincare tersebut ye. Jangan risau tau hehehe. Siapa yang tak nak kulit sihat dan gebu kan. Apa-apa pun kita kena banyakkan bersabar untuk mendapatkan kulit wajah yang mulus dan sihat.



Inilah salah seorang artis di Malaysia yang menggunakan Tabita skincare ini. Berbezakan dulu dan sekarang Adira ni hehehe.

Perbezaan antara Set Regular dan Set Exclusive ialah sizenya iaitu Set Exclusive lebih besar dari Set Regular kerana kuantiti isinya juga berbeza.


SET REGULAR
RM290.00
( Harga Pre-Order sehingga 23 Dis 2012 sahaja )



SET EXCLUSIVE
RM345.00
( Harga Pre-Order sehingga 23 Dis 2013 sahaja )


Untuk makluman harga akan kembali normal selepas tarikh tersebut ye. Berminat boleh isi order form dan yang mana dah booking boleh buat pembayaran mulai sekarang dan nyatakan set mana yang diinginkan ok.

Customer yang beli Skincare Tabita, melalui blog ini akan berpeluang mendapatkan barang makeup percuma dengan cara teramat mudah iaitu dengan menghantar testimonial kepada CNP ok.

Rabu, 12 Disember 2012

SHOPPING DI H&M

Assalamualikum,

Muka jakun bab dapat shopping di H&M. Niat asal hanya nak cuci mata saje tapi last-last cuci duit pulak. Betul cakap My love duit akan melayang dalam H&M ni hahaha.

Mula-mula nak masuk kena beratur dulu feeling-feeling beratur masuk butik-butik di Oversea. Hahaha. Masa baru buka tu fitting room masyaAllah panjang gilerrrr. Last-last aku sarung je baju-baju yang aku pilih kat belakang-belakang rak hahaha. Yang bestnya dalam masa 30 hari kita boleh tukar balik apa barang yang tesalah size yang dibeli dalam H&M ni dengan syarat jangan buka tag harga.



Shopping 2 beg walaupun niat dihati hanya cuci mata ^_____^

XOXO :)

Selasa, 4 Disember 2012

MEGA SALE KRISMAS

Assalamualaikum,

Alhamdulillah, atas permintaan ramai CNP sekali lagi mengadakan Mega Sale Krismas. Tidak sangka rupanya customer CNP berbilang bangsa. Terima kasih atas sokongan anda semua..


 
 
Promosi Set :
 
 
Eyeshadow Miss Rose 40 color - Jenis Krim tak mudah luntur
 
 
 
Eyeliner dan Mascara Miss Rose LIMITED EDITION !!
 
 
Concealer stick Kening
 
 
 
Gam Bulu Mata Palsu
 
Bulu Mata Palsu
 
 
Kesemua barang-barang diatas adalah 1 set combo promosi semperna MEGA SALE KRISMAS iaitu mengandungi Eyeshadow 40 color Miss rose, Bulu Mata, Gam, Mascara, Eyeliner dan Concealer stick
 
HARGA ASAL : RM65.00
HARGA PROMOSI KRISMAS : RM50.00
 
Promosi sah dari 4 Disember 2012 hingga 7 Disember 2012
 
HARAP MAKLUM :
SILA ISI ORDER FORM UNTUK SEBARANG ORDER
 
 
 
Copyright © DiaRy OnLiNeKu... |Designed by Whitey Mommy