Jumaat, 4 Januari 2013

DEMAM DI AWAL TAHUN 2013

Assalamualaikum,

Diawal tahun Allah dah uji hambanya ini alhamdulillah aku redha dan terima ujian ini dengan hati yang ikhlas.

Mungkin demam sebab di Bandung masa holiday minggu lepas hujan sentiasa, bila balik Malaysia baru demam tu sangkut hehehe... Sakit kepala,sejuk sampai menggigil dan yang tak tahan batuk dan bersin yang amat perit sekali. Balik office terus suruh My love bawa g klinik terus bab dah tak tahan dah sakitnya.

Lepas makan ubat barulah lega sikit. Fuhhhhh harap-harap isnin ni dah leh masuk office baliklah...kang menimbun pulak keja hehhhe...

Start isnin hingga jumaat ni akan update cerita sal holiday aku ke Bandung minggu lepas ... tahu ramai yang tak sabar dengan entry tu hehehe....

Ok bye nak makan dan makan ubat dan zzzzzzz hehehe

update dari samsung note....



1 Orang Sayangkan Cik Nurul

best betul dpt tido..kite keje huhu

Jumaat, 04 Januari, 2013

Catat Ulasan

♥♥ CONTENGLAH KOMEN ANDA DISINI ♥♥

 
Copyright © DiaRy OnLiNeKu... |Designed by Whitey Mommy