Khamis, 17 Januari 2013

KISAH RAYA AIDILFITRI YANG LEPAS :)

Assalamualaikum,

Wahhhhh baru nak update kisah raya youuuu.. Now dah nak masuk Raya 2013 dah pun hehehe...Mintak maaflah bab keadaan sangat-sangat tidak mengizinkan..Ini pun laratkan jua sebab boleh dikatakan setiap hari Kak Erna berzikir kat skype tanya cerita raya bila nak update hehehe...

Tahun ni giliran beraya di Kuala Lumpur belah mertua CNP.. Walaupun beraya di KL tapi suasananya tetap sama sebab mertua CNP masak pelbagai juadah, so tak derlah teringat family yang pulang beraya di Terengganu... Yeayyy tahun depan raya di Terengganu !! sorry tetiba teruja pulak..padahal puasa ganti belum dilangsaikan lagi dah fikir raya tahun depan huhuhu...

Tema Grape /Ungu menjadi pilihan keluarga mertua CNP...semua baju family disponsor oleh mertuaku sayang..Kelassss ko linaaaa...hehehehe..



Badanku naik bam-bam selepas pembedahan..iyelah makan pil hormon setiap hari mahu tak naik kan..Tapi tak pe inilah dugaan yang aku tempuh untuk memiliki cahaya mata.

22 Jan 2013 ada sale tau hehehehe ^____^

1 Orang Sayangkan Cik Nurul

Msih dlm hrga promo ker...nk thu normal prize..bleh wtsap 0129613961

Isnin, 11 Februari, 2013

Catat Ulasan

♥♥ CONTENGLAH KOMEN ANDA DISINI ♥♥

 
Copyright © DiaRy OnLiNeKu... |Designed by Whitey Mommy