Rabu, 27 Februari 2013

HELLO SOGO, HAI BAJU BULU-BULU

Assalamualaikum,

Yeay sempat juga singgah Sogo untuk membuat persiapan sikit-sikit.. ni pun sebenarnya just temankan adik iparku dan kebetulan mak su My love turun Kl so window shopping lah i hehe.

Walaupun ramai yang cakap time aku holiday nanti summer, tapi memandangkan cuaca sekarang tak menentu, baik buat persiapan baju sejuk sehelai dua.. Yang lain pinjam ngan adik lelaki aku disana. Aku dah lah jenis tak tahan sejuk.



Mana cantik hitam atau merah??? abaikan muka aku yang kurang bermakeup, almaklumlah kulit wajah baru lepas facial hahahaha.

 
Ambik ko sekali yang bulu-bulu menjadi pilihan aku untuk mencuba...

 
 
Bagus betul adik iparku si Dila, suruh je ambik gambar terus dengar arahan hehehe.. InsyaAllah nanti selepas pulang dari holiday ni akan ku buat catatannya yer. Yang mana dah tahu i nak kemana syhhhh tau.. Yang tak tahu lagi nanti i citer lepas i pulang wokey?? kalau nak tahu juga kenalah follow Instagram i youuuu hahahaha.
 

4 Orang Sayangkan Cik Nurul

hitam! nmpak macho..hehe..

Khamis, 28 Februari, 2013

brape ek bju tu? cm comel je?

Selasa, 16 April, 2013

@shu

Hahahaha...macho yer

Khamis, 18 April, 2013

@AneeZawani

Tak silap rm120.00

Khamis, 18 April, 2013

Catat Ulasan

♥♥ CONTENGLAH KOMEN ANDA DISINI ♥♥

 
Copyright © DiaRy OnLiNeKu... |Designed by Whitey Mommy