Isnin, 4 Februari 2013

TONY TINT CERIAKAN BIBIR ANDA KEMBALI

Assalamualaikum,

Akhirnya Tony Tint @ Liptint yang menjadi pilihan ramai kembali lagi setelah hampir setengah tahun stoknya di hentikan buat sementara waktu. Mula-mula stok sampai teruja habis kooo siap ambik semua color HAHAHA. Buruk perangai bila nampak barang cantik dan cute mula nafsu tak boleh kawal.



Selepas Promosi harga kembali normal Rm20.00 ok.




Comel tak botol-botol liptint kali ni?? Geram kan..kan..kan.. Terdapat pelbagai Color Oren, Epal, Pink dan lain-lain just korang bagitahu nak color merah,pink or oren je ok.
 


Untuk memudahkan order just masukkan kod LIPTINT NO ? yang korang berkenan.
Kepada yang berminat untuk order sila isi order form yer.. CNP utamakan kepada yang isi order form terlebih dahulu. Stok sangat-sangat terhad ^_____^

Sebarang pertanyaan sila email
cnp_ciknurulpinky@yahoo.com

2 Orang Sayangkan Cik Nurul

kak tony tint ni pakaging terbaru ea?die pnye isi sama ke?cm mne nk order?

Khamis, 09 Mei, 2013

@elmi zairina

yup packing baru dear tapi ini keluaran under KISS BEAUTY...

Khamis, 23 Mei, 2013

Catat Ulasan

♥♥ CONTENGLAH KOMEN ANDA DISINI ♥♥

 
Copyright © DiaRy OnLiNeKu... |Designed by Whitey Mommy