Selasa, 5 Mac 2013

MISS DOOZY PROFESSIONAL MAKEUP 88 COLOR

Assalamualaikum,

Alhamdulillah akhirnya stok baru sampai juga ke tangan CNP. Wowww memang teruja bila eyeshadow baru sampai iyelah mahunya tak teruja bila tengok color-color yang cun melecun dan cantik-cantik sampai rasa nak bolot semua buat koleksi HAHAHA.

Untuk kali ni, stok terbaru ialah eyeshadow MISS DOOZY PROFESSIONAL MAKEUP 88 COLOR yang terbaru di pasaran. Kebanyakkan yang menggunakan produk ini ialah wanita timur tengah atau wanita arab. Oleh itu CNP tidak mahu ketinggalan untuk kongsikan kehebatan eyeshadow ini kepada anda semua.





Gambar di hadapan kotak eyeshadow MIZZ DOOZY. Wanita Timur Tengah juga menjadi pilihan untuk model eyeshadow ini.




Inilah color-color tanah yang diberi nafas baru... Wah segar bukan bila melihat color-color eyeshadow terbaru ni kan.. Aiii tak sabarnya nak rasmikan hehehe. Lepas ni comfirm banyak gambar-gambar yang kena tempek dalam blog ni almaklumlah proses berpantang dari pakai makeup dah nak tamat hehehehe. Tak sabar youuu nak tunggu harinya hehehe.

Oklah harga untuk eyeshadow ini ialah :

Harga : RM50.00



Sekiranya berminat terus isi maklumat anda di order form yang disediakan yer.

Sebarang pertanyaan boleh email



Catat Ulasan

♥♥ CONTENGLAH KOMEN ANDA DISINI ♥♥

 
Copyright © DiaRy OnLiNeKu... |Designed by Whitey Mommy