Selasa, 19 Mac 2013

RAHSIA KULIT WAJAH MULUS TANPA CELA

Assalamualaikum,

Maaf sebab tak update semalam, busy sangat-sangat dengan order yang masuk. Alhamdulillah sekarang ramai dah sedar bertapa pentingnya vitamin dalam kehidupan seharian kita kan. Oklah sebenarnya CNP nak bagi satu rahsia yang selama ini CNP tak pernah cerita atau hebahkan dimana-mana hehehe.

Sebenarnya untuk mendapat kulit yang gebu selama ini CNP amalkan minum ESP iaitu sejenis soy protein. Bulan pertama je dah menampakkan kesan positifnya terus CNP jatuh cinta. Dulu kulit wajah CNP ada kesan parut, pori-pori besar, berminyak, kusam, kulit wajah warna tak sekata dan yang paling tak best sekali bila nak kuar rumah harus pakai foundation tebal-tebal. Setelah CNP amalkan minum ESP ini selama setahun lebih kesannya alhamdulillah cukup menggembirakan hati CNP, malah suami sendiri tegur asal kulit wajah makin gebu dan mulus hehehe.



Khasiat dalam ESP Shaklee.
Apa faedah ESP??

Faedah ESP mmg banyak. Antaranya: 

1. Kekal Muda : Asid Amino membina otot manusia, kuku, rambut, darah, organ, kulit, kelenjar, 50,000 jenis protein, 20,000 jenis enzim dan lain-lain. Pengambilan Energizing Soy Protein Shaklee adalah kunci untuk mengekalkan kulit muda dan otot serta memastikan kita sentiasa bertenaga. 
 
2. Hormon Berasaskan Tumbuhan Semulajadi – kacang soya adalah tumbuhan yang hanya kaya dalam isoflavon yang sama dengan fungsi hormon wanita. Ia membantu dalam mengurangkan paras kolesterol dan mencegah osteoporosis dan penyakit jantung.

3. Memulihkan Fungsi Prostat Lelaki - genistein dalam kacang soya telah membuktikan bahawa ia mempunyai keupayaan untuk menghalang pertumbuhan dan mencegah sel kanser daripada merebak. Ia memusnahkan radikal bebas dalam sel-sel kita sebelum radikal bebas bermutasi DNA sel-sel menjadi sel-sel kanser. Ia juga menjaga rahim dan ovari, kitaran haid dan prostat.

4. Kulit berseri dan anjal – Merangsang regenerasi kulit dan otot, memulihkan kedutan, sebagai anti-penuaan, mengembalikan keserian kulit dan kelembutan-lembutan otot, sekali gus mempercepatkan pemulihan luka danmenghilangkan  parut.

5. Pemberi tenaga segera – Membekalkan tenaga segera dan meningkatkan sistem imun, dengan itu ia memulihkan keletihan, migrain, insomnia dan tekanan gejala yang berkaitan seperti kemurungan, kebimbangan, ketakutan, dll.

6. Memulihkan Pigmentasi – Melambatkan proses uban, rambut gugur, masalah keadaan rambut, pigmentasi, freckles.

7. Memperbaiki Memori – Menguatkan ingatan, kecergasan, keupayaan seksual, dan sebagainya..

Mahukan kulit wajah yang gebu dan mulus haruslah bermula dari dalam yer, walaupun pencuci muka anda berharga ribuan ringgit sekali pun dalaman perlu diutamakan dulu. Dalaman kita sihat nescaya luaran kita akan sihat juga.


Testimonial 1 :

Testimonial 2 :

Testimonial 3 :



Testimonial 4 :



Kepada yang ingin mendapatkan guide terbaik daripada CNP  boleh email ke cnp_ciknurulpinky@yahoo.com
nyatakan sekali masalah kulit wajah supaya memudahkan CNP guide anda.

InsyaAllah next entry : Perbezaan wajah CNP dulu dan sekarang hehehe.



Catat Ulasan

♥♥ CONTENGLAH KOMEN ANDA DISINI ♥♥

 
Copyright © DiaRy OnLiNeKu... |Designed by Whitey Mommy