Rabu, 17 April 2013

COLOR BLOK OREN + KUNING

Assalamualaikum,

Minggu depan ada SALE!!!!!!

 
Hari ni tak sempat nak upload gambar sebab semalam busy dengan order yang Maha Banyak... Terima Kasih Ya Allah atas rezekimu limpahkan padaku. aaminnn

Hari ni Random entry jelah yer daripada tak update langsung kan hahaha. Ok bulan 5 ni duit nak kena keluar lagi untuk sambungan bayaran domain dan hosting blog ni heheh. Ini kes kita pass ke My love bab-bab akaun ni sebab dia yang jaga akaun inidiarinurul.com
Oklah dah melalut sampai ke laut..


Keluar dengan My mom n Dad untuk shopping set bilik tidur auwwww sweetnyaaa. Awal pagi tu dalam jam 10 pagi kami zasssss ke PWTC kan ada Matta Fair. Ada kerja sikit disitu. Lepas setle hal kat sana terus jalan-jalan cari makan hehehe.
 
 
 
Balik dari kerja ada bungkusan atas namaku..macam pelik je bab setem semua dari Hong Kong. Rupanya My love belikan charger hp Samsung warna PINK untuk isteri kesayangan dia oppppsss dah kahwin ke???  TETTTTTTTT !!!
 
 
OKlah esok sambung lagi yer..
 

2 Orang Sayangkan Cik Nurul

sweetnya pink charge tu ..
jemput join contest

http://izyanty.blogspot.com/2013/04/giveaway-contest-izyanty-collection-2013.html

Rabu, 17 April, 2013

@izyantyPersonalTaste

tq..insyaAllah saya join

Khamis, 18 April, 2013

Catat Ulasan

♥♥ CONTENGLAH KOMEN ANDA DISINI ♥♥

 
Copyright © DiaRy OnLiNeKu... |Designed by Whitey Mommy