Jumaat, 12 April 2013

DAH KAHWIN DATING WAJIB !!

Assalamualaikum,

Inilah aktiviti wajib sebulan sekali iaitu dating with My love. Macam sekarang ni dua-dua busy dengan kerja masing dan adakalanya time aku tidur baru My love balik. So untuk mengeratkan lagi hubungan memang kami setiap minggu atau bulan akan pergi holiday atau tengok wayang bersama. Anak pun belum ada lagi so masa inilah kami enjoy hehehe.



Inilah My loveku merangkap "banker" saya hakhakhak..



Di Pavillion ni aku akan masuk semua butik-butik handbag untuk dapatkan harga dan kod handbag. Nak tahu kenapa nanti aku akan ceritakan yer. Hehehe

 

Catat Ulasan

♥♥ CONTENGLAH KOMEN ANDA DISINI ♥♥

 
Copyright © DiaRy OnLiNeKu... |Designed by Whitey Mommy