Isnin, 15 April 2013

EYEBAG OH EYEBAG SILA PERGI JAUH !!!

Assalamualaikum,

Siapa tergolong dalam kategorI " mata panda " ?? Hehehehe saya !!!!! Iye CNP pun tergolong dalam kategori mata panda. Mana tak datang pandanya dah tidur pun jam 1 pagi setiap hari. Bukan setakat CNP aje malah My love, adik CNP, Nadia juga tergolong dalam kategori ini. Itu belum termasuk lagi aktiviti hujung minggu keluar berdating sampai jam 4 pagi hahaha. Adatlah hujung minggu je masa harus di peruntukkan bersama yang tersayang.

Macam CNP, seminggu CNP akan pakai sebanyak 3x untuk  membuatkan mata kita segar dan tiada lagi kelihatan seperti mata panda. Setiap pagi CNP bangun awal so bila tak cukup tidur masaklah mataku. Kalau CNP pakai eye mask ni mesti wajib pakaikan sekali untuk My love sebab mata dia lagilah macam panda kerja 24 jam aje kan.

Oklah korang nak tahu rahsianya?? Setelah mencuba sendiri dan nampak perubahannya terus CNP jatuh hati tau.



Charcoal Eye Mask

 
 
Inilah rupanya Eye Mask ni. Macam CNP akan pakai dah dekat nak tidur iaitu setelah segala-gala kerja CNP selesai. Sebab apa CNP suka pakai semasa nak tidur?? ini disebabkan nak bagi mata betul-betul rilex dan biarlah dia betul-betul kering mask ni. So kita tahu dan rasa berbaloi bila beli, sebab kita pakai sehabis-habisan. Setengah orang akan pakai selama 30 minit atau 45 minit je tapi bagi CNP itu pun belum memadai. Kalau tak caya cuba korang pegang mask korang setelah habis 45 minit masih rasa lembab-lembab kan?? Itulah tandanya mask ni fungsinya belum habis sepenuhnya.
 

 
 
Waktu ni wajah baru selesai facial, dengan badan letih sangat-sangat apa lagi terus tampal dan boooommmm tidur dengan senang hati. Pagi keesokkan bangun mask dah kering giler, bila time buka tu jangan tarik kuat-kuat ye nanti rosak kulit disekitar bawah mata tu. Just tarik perlahan-lahan dia tak melekat pun.
 

 
Kelihatan mata panda kan ??? Besar macam bola golf lak tu ishhhh malunya nampak sangat tidur lambat dan kurang waktu tidur hahahaha

 
Bangun pagi Taraaaaaa aikk mana mata panda i??? ohh dah hilang yeayyyyy esok boleh ke office dengan gembiranya ^_______________^
 
 
Kepada yang berminat untuk order boleh terus isi order form yer.
 
6 pasang = ( 1 KOTAK )
 
RM18.00
 
* pembelian 5 kotak dan keatas akan dapat harga borong yer.
 
Next entry : Review Mask Pelembab Wajah...patutnya minggu ni tapi insyAllah esok CNP akan update.
 
 

Catat Ulasan

♥♥ CONTENGLAH KOMEN ANDA DISINI ♥♥

 
Copyright © DiaRy OnLiNeKu... |Designed by Whitey Mommy