Rabu, 15 Mei 2013

JALAN-JALAN DI BUKIT BINTANG

Assalamualaikum,

Selamat tengahari semua. Fuhh semalam busy betul sampai tak terkejar dengan semua date line yang dah ditetapkan. Kalau siapa follow Instagram aku mesti tahu tahap busynya. Minggu ni just nak borak-borak santai je tapi minggu depan bersedia yer sebab ada barang makeup akan sampai Jumaat ni yang THE BEST sebab semua eyeshadow,blusher,lipstik ada dalam 1 bekas hehehe.


 
 
Hujung minggu macam biasa keluar dating with En suami ok. Dapatlah sambar 2 helai cardigan jacket yang tengah in sekarang ni.  Siapa selalu pergi tempat ni mesti tahu kat mana aku bergambar ni hehehehe. Tapi ada juga pergi H&M ,ZARA,UNIQLO dan PAVILLION. banyak koleksi baru dah keluar yang cun melecun, korang pun harus pergi serbu tau hehehe.
 

 

Gambar ni aku pakai LIPTINT CHERRY tau.. suka sangat-sangat dengan Liptint Kissbeauty memang tahan lama dibibir hehehe... auuwww rasa macam artis korealah plok. K-pop !!!
 
 

Catat Ulasan

♥♥ CONTENGLAH KOMEN ANDA DISINI ♥♥

 
Copyright © DiaRy OnLiNeKu... |Designed by Whitey Mommy