Rabu, 29 Mei 2013

KENDURI KAHWIN DJ MUAZ MUZIK FM

Assalamualaikum,

Hahahaha nak tergelak dulu sebab dah berapa bulan Si Along @ Muaz ni kahwin baru aku sempat upload cerita dia hahaha. Sorry long baru berkesempatan. Sebenarnya Muaz dan familynya adalah jiranku sejak aku kecil. Kiranya kami membesar bersama-samalah. Main baling selipar di tengahari tu perkara biasa bila musim cuti sekolah. Now masing-masing dah besar. Adik Muaz, si Ayu adalah kawan sepermainanku sejak kecil. Bila masing-masing dah besar kitaorang bawa haluan sendiri sehinggalah aku jumpa balik Ayu ni masa kenduri abang dia, apalagi siap berpelukkan gila-gila lah. Masa jumpa tu Muaz masih kenal aku dan family,  serta siap cerita lagi dekat wife dia yang aku ni geng dari kecik lagi WAKAKAKAKA. kalau ingat balik tersenyum sorang-sorang. Kenangan lama sangat manis untuk dikenang.


 
Deco khemah lain dari yang lain.. cute sangat-sangat masa kitaorang sampai tu terus teruja tengok khemah comel ni hehehe.

 
Wife Muaz, Muaz, Ayu adik Muaz dan Me... Abaikan saya yang tengah sedap mengebang bagaikan johan yer tuan puan. Tapi sekarang tidak lagi masih dalam proses turunkan berat badan ke berat ideal. Yang tu nanti aku cerita di entry lain ok.

 
Ayu & Me yang telah lama terpisah. Now Ayu dah kahwin dan mempunyai anak yang comel koooo.


Jiran aku dan adik aku Afifa pun tak mahu mengalah posing bersama pengantin hehehehe.


p/s : Minggu depan ada pengumuman jualan tau hehehe



2 Orang Sayangkan Cik Nurul

wahhh berjirann dengan selebriti gitu...
anyway selamat pengantin baru...=)

Rabu, 29 Mei, 2013
Tanpa Nama

Slmat pngantin baru....smoga bhagia hngga ke akhir hayat.

Khamis, 20 Mac, 2014

Catat Ulasan

♥♥ CONTENGLAH KOMEN ANDA DISINI ♥♥

 
Copyright © DiaRy OnLiNeKu... |Designed by Whitey Mommy