Jumaat, 10 Mei 2013

LIPTINT - PEMERAH BIBIR ARTIS KOREA

Assalamualaikum,

Jumaat dah hari ini. Cepat betul waktu berlalu dan penantian aku sudah tinggal dalam 40 hari lagi hehehe.

Oklah nak kongsikan testimonial customer Inidiarinurul.com iaitu si manis Izzati. Dia telah menghantar gambarnya dengan liptint Cherry ke whatsapp CNP. Mulai hari ini komen customer akan CNP review dalam blog ini, so kepada customer yang membeli apa-apa barang dalam blog Inidiarinurul.com email kan gambar anda dengan barang yang dibeli untuk diupload ke dalam blog Inidiarinurul.com

Tq Izzati sebab sudi shopping di Inidiarinurul.com yer.


 
Ini pula pertanyaan dari Elmi Zairina

 
 
Jawapannya ialah :
 
Liptint ini adalah keluaran dibawah Jenama Kiss Beauty. Packing dan color adalah terbaru. Color-colornya pun banyak pilihan daripada sebelum ini dan yang bestnya ia tahan lebih lama tau hehehe.
 
 

1 Orang Sayangkan Cik Nurul

comell lah packaging dia...

Jumaat, 10 Mei, 2013

Catat Ulasan

♥♥ CONTENGLAH KOMEN ANDA DISINI ♥♥

 
Copyright © DiaRy OnLiNeKu... |Designed by Whitey Mommy