Isnin, 20 Mei 2013

PROMOSI MAIXARA + AURAWHITE

Assalamualaikum,

Hari ini CNP nak kongsikan makanan tambahan rahsia adik CNP untuk kulit cantik, mulus dan gebu. Terus terang CNP cakap memang terkejut ok sebab CNP jarang jumpa dia almaklumlah Chef kan so masak sana sini, pagi CNP nak kuar ke office dia belum turun lagi dan ptg CNP pulang dia belum sampai rumah sampailah minggu lepas CNP jumpa dia dengan TERKEJUT BERUK setelah hampir 2 bulan tak jumpa !!!!

Bila CNP tanya dia makan apa dia jawab MAIXARA + AURAWHITE !!! Wow patutlah muka cun melecun kooooo. Siapa yang tahu sebelum ni wajah adik CNP memang agak bermasalah yer. Now semuanya telah di NYAHKAN dengan Maixara + Aurawhite.



Inilah wajah adik CNP sebelum ini tau. Tapi sekarang alhamdulillah wajahnya telah pulih dengan Miaxara + Aurawhite. Memandangkan semenjak wajah adik CNP pulih memang ramai yang bertanya rahsia dia. Oleh kerana agak ramai yang mahukan wajah seperti adik CNP, secara tak langsung dia menjadi pengedar untuk produk ini.



Inilah wajah adik CNP terkini. Alhamdulillah banyak perubahan yang CNP nampak. Kalau tidak tak kan sampai CNP sendiri terkejut beruk dengan perubahan dalam masa tak sampai 2 bulan. Sekarang ni adik CNP bagitahu ada PROMOSI COMBO : MIAXARA + AURAWHITE, harga promosi hanya khas untuk bulan ini sahaja sebab start bulan depan harga MIAXARA akan naik sikit. Awal-awal dah bagitahu ni tau suapaya anda semua rebut peluang yang adik CNP berikan ni hehehe.


 
AuraWhite :
Normal RM150.00 Now RM145.00 dan dapat FREE GIFT !!


 
 
KELEBIHAN MAIXARA C SENTIAL
*Amat berkesan mencerahkan kulit wajah dan badan secara sekata, licin dan gebu
*Mengekalkan kelembapan kulit
*Menghilangkan bintik-bintik hitam/jeragat
*Memudarkan lingkaran gelap bawah mata
*Mengekalkan kelembap...an
*Merawat penyakit kulit seperti bisul, ekzema, dermatitis
*Merawat batuk/selsema/demam
*Membasmi bakteria jerawat dan merawat parut
*Anti penuaan dan anti oksida
*Membantu mengurangkan masalah sinus/resdung dan alahan
*Diperlukan untuk pertumbuhan dan pembaikan tisu rosak
*Mengekalkan kesihatan gusi dan gigi
*Mengangkat kembali kulit yang kendur
*Merawat rambut gugur
*Merawat kulit kusam dan kering
*Merawat kulit berkedut
*Merawat masalah pori terbuka atau kulit berminyak
*Menaikkan semula kulit wajah, payudara dan punggung yang 'jatuh'
*Menegangkan kulit perut yang menggeleber
Miaxara :
Normal RM99.90 Now RM80.00
( HANYA UNTUK BULAN INI SAHAJA )



KHASIAT AURAWHITE YANG RAMAI ORANG X TAHU..
(dipetik dr paper Metro 23 APR 2013)

=Mempunyai keistimewaan 3x ganda mencerahkan kulit, selulit dan paru
=Membaiki struktur kulit rosak akibat jerawat
=Menghilangkan jeragat
=Merawat kulit kering serta kasar

=Meningkatkan kalsium dlm bdn serta menguatkan tulang

=Mengatasi masalah keguguran rambut

=Merawat kulit kepala kering dan rambut berminyak

=Membantu mengatasi kuku mudah patah

=Bagus untuk IBU MENGANDUNG kerana dpt menyalurkan nutrisi terus kepada bayi

=Menggalakkan susu yg banyak

=Sentiasa aktif dan bertenaga sepanjang masa

=Mengurangkan sakit sendi dan otot
Set Combo :
Aurawhite + Miaxara Normal RM249.90 Now RM230.00 SERTA MENDAPAT FREE GIFT SEPERTI YANG DINYATAKAN

Kalau anda semua nak dapatkan tip-tip yang menarik dan produk-produk yang baru, anda semua boleh terus LIKE FACEBOOK  adik CNP ni atau terus mesej atau Whatsapp ke nombor yang tertera di atas tu. InsyaAllah adik CNP akan balas dengan segera mesej anda semua. Bagitahu sekali anda pembaca blog CNP tau hehehe.



Cepat-cepat tau stok tinggal yang ni aje untuk MIAXARA hehehe. Ibaratnya Rahsiaku kini Milik semuaaaaaa hahahaha sesuka hati kita ubah Tagline Dato CT !!!

Serius CNP teruja gilaaaa ok ! so anda semua mesti sama-sama teruja kan. Apa lagi jom kita sama-sama cantikkan kulit wajah Janji kita mesti berusaha dan Tawakal dengan apa yang telah kita lakukan.

2 Orang Sayangkan Cik Nurul

hye kak. maixara rm 80 ade lagi x?

Rabu, 10 Julai, 2013

@amalyna dyana

Hi dear cuba call no hp yang sis bagi tu..

Jumaat, 12 Julai, 2013

Catat Ulasan

♥♥ CONTENGLAH KOMEN ANDA DISINI ♥♥

 
Copyright © DiaRy OnLiNeKu... |Designed by Whitey Mommy