Khamis, 11 Julai 2013

AMBIK MOOD UPDATE ENTRY HOLIDAY

Assalamualaikum,

Hari ni kita bagi 2 keping gambar je untuk mula ambik mood karang cerita holiday ke Paris, London dan Moscow ok. Tapi aku akan update mengikut hari selama berada disana. So aku berada disana selama 2 minggu hahahaha. 2 minggu jugaklah blog ini penuh dengan entry itu yer. InsyaAllah kalau ikut perancangan Selasa dah boleh upkan cerita ni start dari mula. Tq kepada yang hantar inbox dan email tanyakan bila nak up cerita sal holiday ni. Sorry sebab lambat, korjo banyok i nak buat tangan den ado duo jo. Hahahaha cakap nogori sombilan den kuarnya.




Tunggu hari selasa yer... hehehe..

6 Orang Sayangkan Cik Nurul

3 tempat sekali gus.. tahniahhh.. :) hehhe

http://ordinarygurl-sue.blogspot.co.uk/2013/07/salam-ramadhan-al-mubarak-malaysian-and.html

Khamis, 11 Julai, 2013

bestnya gi melanconggg..

hai.. salam kenal,
follower no.820
done follow sini,
jom follow teman yea yunk..=)

http://tengkubutang@blogspot.com/ -->(official)
http://kucenkucenbelog.blogspot.com/ -->2nd blog

Jumaat, 12 Julai, 2013

@suhadah saad

Alang-alang dah pergi konvo adik di Moscow terus jalan-jalan London dan paris hehehe

Jumaat, 12 Julai, 2013

@tenku butang

tq..saya tak boleh drop komen di blog awak huhu

Jumaat, 12 Julai, 2013

selesanya tido dalam flight macam tu...

Rabu, 24 Julai, 2013

@Nory Zoulkefle

belakang saya lagi best dia sorang je duduk sah-sah terus leh jadi katil hahaha

Khamis, 25 Julai, 2013

Catat Ulasan

♥♥ CONTENGLAH KOMEN ANDA DISINI ♥♥

 
Copyright © DiaRy OnLiNeKu... |Designed by Whitey Mommy