Isnin, 29 Julai 2013

BERBUKA DI HOTEL GRAND MILLENIUM

Assalamualaikum,

Citer minggu lepas, siapa yang follow Instagram dan Facebook aku mesti dah tahu awal sebab digerbangkan disana dulu hehehe.

Alhamdulillah Ulangtahun ke 5 kami habiskan masa berdua sambil berbuka di Hotel Grand Millenium di sebelah Pavillion. Sebenarnya bagus jugak berbuka dekat sini lepas berbuka terus cabut ke ke Pavillion untuk shopping sikittttt.

Maaf yer gambar makanan diwaktu-waktu begini hehehe.. Jangan marah yerrr. Nak tahu harga berbuka sini berapa sekepala boleh google sendiri eh. Tapi memang berbaloi-baloi ok dengan makanan yang disediakan. Aku rasa hidangan kambing golek paling besar di hotel ni berbanding banyak-banyak hotel yang aku pernah pergi.








 
Nasi seciput tapi lauk memang aku ambik banyak hehehe.




 
Alhamdulillah, akhirnya handbag idaman dalam genggaman. TQ My Love.. tapi sebenarnya dia beli di London bulan lepas.


Tq pada yang sudi wish. Doa korang amat bermakna buat aku dan hubby...


2 Orang Sayangkan Cik Nurul

Fuhh,serius menggiurkan...

Isnin, 29 Julai, 2013

@eyriqazz

wahhhh tq sebab sudi singgah blog picisan ni hehehe

Khamis, 01 Ogos, 2013

Catat Ulasan

♥♥ CONTENGLAH KOMEN ANDA DISINI ♥♥

 
Copyright © DiaRy OnLiNeKu... |Designed by Whitey Mommy