Khamis, 4 Julai 2013

FAMILY DAY HJ BUDIN

Assalamualaikum,

Masa ni meriah dengan kehadiran atuk dan nenek serta bibik mereka ke Kuala Lumpur setelah 5 tahun tak datang Kl. Mereka diterbangkan khas dari Kota Bharu ke Klia hehehe. Malam tu kitaorang buat family day keluarga Hj Budin.


Layan jelah gambar0gambar tak berapa nak sedar ni hehehehe. Apa-apa pun kitaorang happy sangat.

2 Orang Sayangkan Cik Nurul

seronok kan sekali sekala dapat berkumpul satu keluarga macam ni...

Rabu, 24 Julai, 2013

@Nory Zoulkefle

sangat seronok sebab dah 5 tahun atuk n nenek tak jejak kl

Khamis, 25 Julai, 2013

Catat Ulasan

♥♥ CONTENGLAH KOMEN ANDA DISINI ♥♥

 
Copyright © DiaRy OnLiNeKu... |Designed by Whitey Mommy