Selasa, 2 Julai 2013

HELLO PARIS.. HELLO LONDON..

Assalamualaikum,

Ini adalah entry review je dulu sebab sekarang dalam proses letak watermark pada setiap gambar percutian kali ini.

1st sekali, aku nak minta maaf banyak-banyak dengan semua kawan-kawanku sebab tak bagitahu untuk percutian kali ini. Almaklumlah 1st time ke UK so belum tahu rentaknya macam mana. InsyaAllah lepas ini akan ku beritahu awal-awal kalau aku ke UK semula ye tapi tidak dalam masa terdekat. 

2nd, ini bukan entry menunjuk-menunjuk tapi ini adalah entry untuk rujukan dan kenangan untuk masa akan datang. 







Tunggu yer mungkin makan masa hampir sebulan kot nak habiskan entry holiday kali ni sebab aku akan update entry by day yer. hehehehe.

Catat Ulasan

♥♥ CONTENGLAH KOMEN ANDA DISINI ♥♥

 
Copyright © DiaRy OnLiNeKu... |Designed by Whitey Mommy