Isnin, 8 Julai 2013

SINGAPORE DAY 3 - 3 TAHUN LEPAS PUNYA CERITA ;)

Assalamualaikum,

Hehehe kita up cerita 3 tahun lepas yang belum sempat diupload sebab kes terlupa hahahaha. 3 tahun lepas, ulangtahun perkahwinan yang ke 2 aku dan My love ke Singapore. InsyaAllah ingat lepas ni nak ke sana lagi tapi nak bawa adik-adik aku sekali. Almaklumlah aku kan kakak yang penyanyang pada adik-adikku hehehe. Now korang layan gambar je lah yer. InsyaAllah minggu depan cerita Paris akan keluar.






Kalau shopping di Singapore dan ada nampak sticker GST Refund dekat pintu masuk harus claim ok. rugi kalau tak claim GST tu hehehe duit ooo.












Salah satu impian aku nak ke Harrod's London





Hadiah untuk ahli keluarga yang sempat dibeli masa duty free kat Airport Changi Singapore.


Singapore Day 1

Singapore Day 1 (ii)

Singapore Day 1 (iii)

Singapore Day 2

 

2 Orang Sayangkan Cik Nurul

bestnya ,,,
tak sabar nak tungguu cerita Paris plak...
mesti bestt kan honeymoon kat sana..

Isnin, 08 Julai, 2013

@Nory Zoulkefle

InsyaAllah selasa entry paris keluar.. Kita pun suka baca entry kat blog awak tau... Honeymoon sana best jugaklah sebab sejuk walaupun summer tapi kat Moscow I hate !!!

Jumaat, 12 Julai, 2013

Catat Ulasan

♥♥ CONTENGLAH KOMEN ANDA DISINI ♥♥

 
Copyright © DiaRy OnLiNeKu... |Designed by Whitey Mommy