Rabu, 24 Julai 2013

WAJAH JADI KUSAM

Assalamualaikum,

Huwawwwww nak menangis 44 hari sebab wajah kita dah teruk sejak balik dari Moscow sebulan lepas.

Ini sebab ingat shopping memanjang sampai terlupa nak bawa beg peralatan toilet kita. Habis terlupa bawa set pencuci wajah, vitamin dan segala mak nenek berkenaan dalam toilet. Masa perasan tu time nak mandi di Hotel Paris. So selama 2 minggu jugaklah muka ni tersadai tak dicuci koooo.

Dekat Paris dan London boleh tahan lagilah sebab cuaca sejuk tapi agak kering sangat-sangat sebab sana berangin time tu. Tapi masa di Moscow cuaca sangat-sangat PANASSSSSSS sampai kulit wajahku menjadi gelap dan kusam tambahan pulak tak cuci muka lagilah bertambah kusam. Dekat Moscow time panas banyak macam binatang seperti kekatu tu hinggap di wajah kita so lagilah bertambah parah wajahku.

Hehehehe nak minta maaf cerita Paris, London dan Moscow kita lewat update sebab kekangan waktu tambahan pulak bulan Ramadhan lagi bertambah-tambah sibukkkk.

Lepas ni beg barang-barang toilet wajib aku kemaskan dulu sebab tak nak pisang berbuah banyak-banyak kali. Now dalam proses membaikpulih wajah sebelum raya menjelma. Ehemmm setiap hari macam biasa vitamin kesayangan hamba akan di telan dan set pencuci wajah terbaru tengah dicuba untuk tengok keberkesanan produk ni. Kalau ok aku reviewkan tapi kalau tak ok aku tak reviewkan tau.




Wajah masih mulus, glow dan gebu lagi time ni.. Sob..sob..sob..
 
 
p/s : Ehh korang nak tak tutorial makeup cepat, ringkas dan comel di pagi raya? Kalau ramai yang request akan ku gagahkan untuk upload tutorial tu hehehehe.
 
 

2 Orang Sayangkan Cik Nurul

tak sabar nak tunggu entry percutian kat Paris...besttnya...

tutorial mekap cepat?? nak...nak..nak..

Rabu, 24 Julai, 2013

@Nory Zoulkefle

alahaiii hehehe saya pun tengah pening ni entry London tak siap-siap lagi hahaha..

Khamis, 25 Julai, 2013

Catat Ulasan

♥♥ CONTENGLAH KOMEN ANDA DISINI ♥♥

 
Copyright © DiaRy OnLiNeKu... |Designed by Whitey Mommy