Jumaat, 11 Oktober 2013

GIRL TALK - MID VALLEY

Assalamualaikum,


Minggu lepas sempat berjimba dengan kakak kesayangan saya ni Kak Azah. Setiap bulan memang aku akan outing dengan bebudak office untuk berjimba ria dan berjoli katak hahaha. Sangatlah sangat kan. Kali ni kitaorang ke Mid Valley tengok wayang Bercinta !!! Best cerita dia.

Lepas tu lunch kami makan di The Rice Chicken Shop melantak sambil borak-borak dan bergelak ketawa tak ingat orang kiri kanan hahaha.

Sempat shopping baju dan seluar je tapi yang lain-lain next time hehehe. Tak sempat next time lepas habis berjimba ria dengan kawan-kawan sambung berjimba ria dengan My love pulak layan Kl Gengster 2 dan dan dan dapat hadiah best lahhhhhhhh. Rahsia dulu apa hadiahnya hahaha.

 
Color Block dari atas hingga bawah hahaha


Dari rumah ke Mid Valley aku naik Putra dengan pakai spek bagai ni hahahahahaha.

Ok byeeeee.. Ya Allah cerita holiday UK belum habis lagi esok dah nak terbang lagi... matilahhhhhhh hahahaha.

Bye semuaaaa.... Buku merah jangan lupa bawa moga-moga belum tamat tempoh hehehehe...

Catat Ulasan

♥♥ CONTENGLAH KOMEN ANDA DISINI ♥♥

 
Copyright © DiaRy OnLiNeKu... |Designed by Whitey Mommy