Jumaat, 11 Oktober 2013

HOLIDAY LAGIIIIII

Assalamualaikum,

 
Buku merah jangan lupa bawa moga-moga belum tamat tempoh hehe. 2 benda penting sebelum travel. Passport & Travel Pac Insurans. Kemana-mana travel walaupun dekat atau jauh Travel Pac Insurans memang saya ambik. Tak nak pisang berbuah banyak kali hehehe #Holiday2013

7 Orang Sayangkan Cik Nurul

bestnya holiday sakann....
nak kirim fridge magnet lah..hehehe

Ahad, 13 Oktober, 2013

CNP saya ada email akak :)

Sabtu, 19 Oktober, 2013

@Awanis Qistina

Salam,, ok t CNP tengok ok.

Isnin, 21 Oktober, 2013

@Nory Zoulkefle

alaaa email time orang dah berlepas ke sana hehe. Shawl hari tu dah dapat ke?

Khamis, 24 Oktober, 2013

@Nory Zoulkefle

alaaa email time orang dah berlepas ke sana hehe. Shawl hari tu dah dapat ke?

Khamis, 24 Oktober, 2013

@Nory Zoulkefle

alaaa email time orang dah berlepas ke sana hehe. Shawl hari tu dah dapat ke?

Khamis, 24 Oktober, 2013

@Nory Zoulkefle

alaaa email time orang dah berlepas ke sana hehe. Shawl hari tu dah dapat ke?

Khamis, 24 Oktober, 2013

Catat Ulasan

♥♥ CONTENGLAH KOMEN ANDA DISINI ♥♥

 
Copyright © DiaRy OnLiNeKu... |Designed by Whitey Mommy