Khamis, 3 Oktober 2013

MATA PANDA = EYE MASK JAWAPANNYA

Assalamualaikum,

Hai semua.. minggu ini agak sunyi dari update hehehe. Sorry yer. Oklah nak kongsikan satu benda baik untuk korang semua.

Siapa yang matanya kelihatan seperti PANDA ?? ataupun dengan kata lain hitam di bawah mata ? Pasti bila mata kita kelihatan seperti mata panda membuatkan kita menjadi tidak selesa dan perlu menepek concealer dengan agak tebal kan?

Oklah CNP dan jumpa satu lagi produk untuk mata ni. Alhamdulillah sekarang pun dalam proses mencuba lagi produk ni tapi now mata CNP dah kurang kelihatan macam panda sejak pakai eye mask ni.

Oh sebelum terlupa CNP nak bagitahu pada kaum hawa, tidak kiralah berapa umur anda, berapa orang anak anda, Yang pentingnya sekali penjagaan luar dan dalam kita kenalah terjaga sebaiknya. Sesetengah kaum hawa suka berkata :

 " dah ada suami tak perlulah susah-susah nak jaga penampilan "
 
Salah ok penyataan seperti diatas ini yer. Seminggu sekali wajah kita wajib dibelai dengan memakai topeng muka untuk kesegaran wajah yang berpanjangan. Iyelah macam CNP setiap hari makeup so hujung minggulah waktu untuk manjakan wajah.
 
 
Setiap hari Ahad, Selasa. Khamis, CNP akan pakai Eye mask untuk kesegaran bawah mata CNP pula. Kalau korang selalu follow Instagram Datuk Siti Nurhaliza pun dia sentiasa pakai topeng muka dan eye mask untuk kekalkan kesegaran wajah beliau. So I pun tirulah pertua kecantikan dia hehehe.


 
1pcs = Rm1.50 minima order 5 pcs
 
1pcs = Rm1.00 minima order 25 pcs


Rutin harian almaklumlah kerja CNP sentiasa berjumpa dengan ramai orang so penting penjagaan wajah ni bagi CNP.

 
Kesegaran yang sangat-sangat best ok selepas menggunakan eye mask ini. Percayalah.



Artis antarabangsa Hillaryduff pun mengamalkan eye mask untuk kekalkan kesegaran wajah dan mata yang berpanjangan.

Siapa yang buat pembelian dengan CNP, insyaAllah CNP akan ajarkan cara-cara yang betul pemakaian eye mask ini ok.

Memandangkan ramai yang agak susah untuk isi order form secara online korang boleh terus whatsapp CNP ok.

Cara Order :
 
1. isi order form diatas sekali blog ini
 
2. Whatsapp Only 0122281492

Catat Ulasan

♥♥ CONTENGLAH KOMEN ANDA DISINI ♥♥

 
Copyright © DiaRy OnLiNeKu... |Designed by Whitey Mommy