Rabu, 6 November 2013

DOOR GIFT MAJLIS BERTUNANG


Assalamualaikum,

Alhamdulillah banyak juga tempahan yang cnp terima untuk HADIAH TERSAYANG dan souvinier untuk door gift, iyelah minggu depan kan dah cuti sekolah so mungkin banyak majlis seperti kenduri kahwin, bertunang, akikah, dan pelbagai lagi akan di jalankan. 

Tak memang tangan cnp untuk menyiapkan tempahan pelanggan, namun semuanya cnp cuba buatkan sebaik mungkin dan yang penting penuh dengan kasih sayang tau awwwww.

Kali ini pelanggan cnp memilih eyemask untuk dijadikan door gift majlis pertunangan beliau. Katanya nak buat satu pembaharuan dan yang penting orang tak buang hadiah tu malah menghargai dan boleh pakai untuk kebaikan diri juga. Jauh betul fikiran pelanggan cnp ini. Apa-apa pun cnp harap awak puas hati yer. Reben pink dipilih kerana majlis tersebut bertemakan pink. Eh sama pulak dengan warna kegemaran cnp kan hehehehe.

untuk mendapatkan harga barang yang ada inginkan boleh terus email pada cnp di cnp_ciknurulpinky@yahoo.com insyaAllah harga boleh runding dan berpatutan. 
 

 
 
 
 

Catat Ulasan

♥♥ CONTENGLAH KOMEN ANDA DISINI ♥♥

 
Copyright © DiaRy OnLiNeKu... |Designed by Whitey Mommy