Jumaat, 8 November 2013

ORIGINAL KOREAN POMEGRANATES RM15

Assalamualaikum,

Akhirnya CNP dapatkan semula barang panas dipasaran sekarang ni. Fuhh lama tunggu tau untuk dapatkan  losyen, cleanser dan scrub untuk di restock kembali. Kepada customer CNP yang selalu email tanyakan stok losyen ini, maaf sebelum ini memang stok sold out memanjang.

Tapiiiii berita baiknya kali ini CNP nak buat jualan khas untuk pengunjung blog CNP hehehe. Korang jangan risau tau sebab apa yang CNP jual di blog ini, CNP dah cuba dulu. Sebab itu ada setengah barang orang lain jual tapi CNP tak jual sebab CNP jual apa yang bagi CNP best je hehehe.



 

 
Sekiranya losyen yang anda inginkan tiada dalam gambar diatas, korang boleh email pada cnp dan nyatakan warna losyen tersebut yer. Harga tetap sama untuk dalam masa promosi ini yer.

Oklah kesemua losyen ini berharga
RM15.00 SAHAJA . 
6 Nov hingga 8 Nov 2013 sahaja.

Sebarang pertanyaan boleh email pada cnp_ciknurulpinky@yahoo.com
 
 
 
 

Catat Ulasan

♥♥ CONTENGLAH KOMEN ANDA DISINI ♥♥

 
Copyright © DiaRy OnLiNeKu... |Designed by Whitey Mommy