Jumaat, 15 November 2013

TERBANG KE VOLGOGRAD RUSIA

Assalamualaikum,

 
 

Di Volgograd ! Tempat dataran Pahlawan diaorang kalau tak silap. Nanti-nanti I cerita yer . Janji tak lama pun Isnin ni cerita akan up dalam blog ni. InsyaAllah dalam minggu depan jugak nak khatam kan entry UK-Rusia ! Letih bila buka blog nak update bila nampak draft berderet-deret naik stress aku hahaha.

Lagi tambah stress belum habis entry UK-RUSIA ni nak upkan entry Bukit Tinggi Indonesia pulak. Holiday bulan Oktober tempoh hari hasihhhh. Ok cuba siapkan sebelum penghujung bulan 12 sebab lepas tu ada entry holiday baru pulak nak muncul lalalalala.

Nak tahu ke? Siapa follow Instagram I je akan dapat perkhabaran awal. daaaaa.

2 Orang Sayangkan Cik Nurul

Seronok baca kesah di Rusia...bilalah dpt kesana ;p

Khamis, 21 November, 2013

@cik sally

InsyaAllah mana tau lepas-lepas ni kan.

Jumaat, 22 November, 2013

Catat Ulasan

♥♥ CONTENGLAH KOMEN ANDA DISINI ♥♥

 
Copyright © DiaRy OnLiNeKu... |Designed by Whitey Mommy