Isnin, 9 Disember 2013

GIFT DARI DISNEYLAND

Assalamualaikum,

Ya Allah masa duduk menunggu adik ipar aku si Fazly habis kerja terus godek blog kejap. Tengok kat draft konon-konon nak bilang berapa lagi yang belum dipublish tapi bila terpandang 1 draft ni terus terkejut berukkkk sebab tak update lagi entry ini padahal dalam instagram dah berkurunnnn.

Nasib Fazly bagitahu dia kena OT selama 2 jam iaitu dari jam 10 malam hingga jam 12 malam so ambiklah masa itu untuk update. Nasib baik fazly sediakan air Chocolate Cream Chip untuk kakak ipar dia yang comel ini hak..hak.. Boleh cover mata yang dah rabak ini.

 
Terima kasih banyak-banyak Kak Mimi . Aku kenal Kak Mimi ni dari zaman Fotopages lagi hinggalah ke blogger hehehe, Jumpa pun dah berapa kali dan yang bestnya Kak mimi sangat baik dan lembut tau hehe. Terkejut bila terima gift dari Hong kong hehehe. I love youlah sama akak hehehe.
 
 

2 Orang Sayangkan Cik Nurul

heheh sama2 Nurul.. thanks juga nurul sebab sudi bagi gift dari Rusia dan coklat dari london tu

Isnin, 09 Disember, 2013

@Cik Puan Mimi

Sama-sama kasih kak..

Isnin, 16 Disember, 2013

Catat Ulasan

♥♥ CONTENGLAH KOMEN ANDA DISINI ♥♥

 
Copyright © DiaRy OnLiNeKu... |Designed by Whitey Mommy