Khamis, 12 Disember 2013

GRAND LEXIS CNP DATANG

Assalamualaikum,

Hello Nurul packing baju dan terus ke PD yer.

Ok Bos !!!

Begitulah aku semalam. Jam 1.45pm berkejar balik rumah packing baju untuk ke Grand Lexis selama 2 malam berkampung disini. Kerja macam aku ni memang adakalanya kena standby aje tapi aku suka dengan kerja ini. Bos pun baik dan bertolak ansur kira bonuslah tu kannnn.

Tapiiii kesian pada En suami sampai Malaysia, isteri sudah berdesupppp outstation. Aku hanya sempat sms je memandangkan masa dapat arahan tu en suami dah dalam flight pulang sini. Ohhh tak sempat nak jumpa tentang mata hehehe. Aku sampai PD je terus aku cuba call dia nasib boleh cakap hehehe.




Oklah nanti aku reviewkan hotel ini yer. Tapiii memang dah ramaikan duk menginap sini. Aku je baru nak rasa hehehe tak apalah Free kan sape tak nak hehehe.

Oklah nak terjun kolam kejap byeeee. booooommmmmmm dushhhhh yahoooooo.


Catat Ulasan

♥♥ CONTENGLAH KOMEN ANDA DISINI ♥♥

 
Copyright © DiaRy OnLiNeKu... |Designed by Whitey Mommy