Rabu, 18 Disember 2013

IPAD 2 DALAM TANGANKU AKHIRNYA

Assalamualaikum,

Yeayyy En Suami murah hati sebab bagi ipad 2 dekat saye hehe. Dia pulak beli ipad mini ngeh..ngeh.. aku kan suka semua barang yang besar so aku pilih nak ipad 2 jugakkkk !!

Lepas ini lagilah senang aku nak update blog. Pergi mana-mana cari free wifi update blog. Kebetulan minggu depan nak pergi holiday so bolehlah aku update blog setiap hari selama disana. Tak adalah bersarang seminggu hahaha. Nasib tempat penginapan wifi free.

Thank you ye En suami.. lepas ni nak iphone boleh??? kasi yang awak punya tu pun tak apalah hehehe.



Dimana-mana berada boleh buat kerja dah janji free wifi hehehehe..

2 Orang Sayangkan Cik Nurul

untung la ;-)

Rabu, 18 Disember, 2013

@Cik Cammy Lia

tak untung mana jugak.. baru punya en suami kebas huhu

Jumaat, 03 Januari, 2014

Catat Ulasan

♥♥ CONTENGLAH KOMEN ANDA DISINI ♥♥

 
Copyright © DiaRy OnLiNeKu... |Designed by Whitey Mommy