Selasa, 3 Disember 2013

KEJUTAN KRIM PUTIH UNTUK FAZLY

Assalamualaikum,

Perasan tak setiap minggu mesti aku update makan dan minum STARBUCKS, hehehe. Biasalah adik ipar kerja sana so kita layan kan aje perut dan tekak tapi kalori tetap dijaga yer.  Tapi hari ini berbeza sikit ke Starbucks sebab dating jam 11.45 malam kooo.

Mata aku ni duk perhati je geng-geng subahat buat kerja sebab tak nak bagi adik ipar aku ni perasan Good Job untuk korang !!! Last aku yang kena tegur ngan dilla adik ipar ku suruh jaga mata bab Nampak sangat ke kiri kanan perhatikan hahaha.


 
Kita jamu perut dengan minuman dan makanannya dulu. Buat macam biasa-biasa je. Walaupun ada kejutan menanti hehehe.

Tepat jam 12 malam :


 
Happy Birthday Fazly !! Semoga panjang umur dan dimurahkan rezeki dunia dan akhirat. Disebabkan aku tak perasan geng subahat sampai, so baju aku pun melekat sama whitecream tu. melekit ya ampun tapi best dan syok !! patutlah en suami dan adik ipar lari dulu choiii sungguh bukan nak tarik aku sekali hahaha.



 
Khas untuk korang cuci mata hehehe.
 
Bye...
 
 
 

2 Orang Sayangkan Cik Nurul

hahah tudia penangan besday bash...
heheh..
sedappnya ice blended tu, apa ke"nama"nya..?
tetiba teringin plak...
balik ni nak terjah starbuck lah..heee

Selasa, 03 Disember, 2013

@Nory Zoulkefle

hahahaha nasib badan lah kan hehehe

Jumaat, 06 Disember, 2013

Catat Ulasan

♥♥ CONTENGLAH KOMEN ANDA DISINI ♥♥

 
Copyright © DiaRy OnLiNeKu... |Designed by Whitey Mommy